Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΩΝ

Θα αναρωτηθείτε κάποιοι που δεν γνωρίζετε γιατί δημοσιοποιώ μόνο αυτό  το e-mail από όλα τα Σωματεία που θα περευρεθούν στην Πανελλαδική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Περιπετρούχων Καπνοπωλών Ελλάδας (Ο.Π.Κ.Ε.) που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο ,5 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 12.00 στο Επιμελητήριο Πειραιά ,Αγίου Κωνσταντίνου 3,...υπάρχει λόγος  και αιτία.
Λόγω καταγωγής από την Θεσσαλονίκη ,είμαι σε θέση να ξέρω πρόσωπα ,πράγματα και καταστάσεις για το τι συμβαίνει με τα εσωτερικά του κλάδου μας στην συγκεκριμένη πόλη.

ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΙΛΟΥΝ .... ,ΤΑ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ

Σήμερα το πρωί με πήρε ένας φίλος συνάδελφος ο Ηλίας που έχει περίπτερο στην Κηφισίας και Πανόρμου και χαριτολογώντας μου είπε: ...¨Δούκα τι έπαθες εχθές; Είχε πανσέληνο και τρελάθηκες¨; Tου απάντησα μεταξύ σοβαρού και αστείου :¨Είναι να μην τρελαθώ με αυτά που γίνονται αυτές τις μέρες και λέγονται;¨


http://www.c-magnesia.gr/

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΟΤΑΝ ΤΑ ¨ΑΝΤΙΘΕΤΑ¨(;;;)ΕΛΚΟΝΤΑΙ... ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ¨ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ¨

 
Αφορμή  για αυτό το άρθρο έχουν σταθεί τα τελευταία γεγονότα καθώς και τα πολλά τηλέφωνα που δέχθηκα από αγανακτισμένους συναδέλφους από όλη την Ελλάδα ,που επιδερμικά ενδεχομένως βλέπουν το πρόβλημα και μου λέγανε σε επιτακτικό ύφος:¨Μάζεψε την¨.
Το πρόβλημα κύριοι συνάδελφοι και συναδέλφισσες δεν είναι ο πρώτος ενικός ,αλλά να ¨μαζευτούν¨ όλοι.
Φαίνεται κάποιοι ότι με προκαλούν να τα ¨χώσω¨ στην γλώσσα που ακούνε.Όχι μόνο οι μπροστινοί τους ,αλλά και οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ.

Η Προβοκάτσια - Κατάντια - Γύμνια ... πάνε πακέτο

Συνάδελφοι και σωματεία επαρχίας μην κάνετε το λάθος των προηγούμενον μηνών! Στις 5 Φεβρουαρίου στον Πειραιά (Αθήνα) δεν πρέπει να πάει κανείς, στην υποτιθέμενη συνέλευση Ομοσπονδίας.
ΑΥΤΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ Η ΣΕ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ?
[Θα ενεργοποιήσουν μια ομοσπονδία πεθαμένη και χορηγούμενη χρόνια.]
Η ΟΠΚΕ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΓΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΥΣΕΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΚΟΓΙΑ ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ?

Κρίση και ειδικοί φόροι έπληξαν τον Παπαστράτο

Πτώση κατά 85% σημείωσαν τα κέρδη προ φόρων της εταιρείας Παπαστράτος στο εννεάμηνο του 2010 σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2009, παρά τη συγκράτηση των δαπανών στα επίπεδα του 2009. Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα οι πωλήσεις της εταιρείας κατέγραψαν πτώση 12%.
Τα αποτελέσματα του Παπαστράτου θα επιβαρυνθούν περαιτέρω από την έκτακτη οικονομική εισφορά για την οικονομική χρήση του 2009, ύψους 9,3 εκατ. ευρώ. Σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα του Παπαστράτου, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Χρήστος Τσόλκας δήλωσε: «Η οικονομική κρίση αλλά κυρίως οι τρεις διαδοχικές και υπέρμετρες αυξήσεις του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) στα τσιγάρα κατά το 2010, επέφεραν ισχυρό πλήγμα στην εταιρεία Παπαστράτος και στην αγορά καπνικών προϊόντων στο σύνολό της».
Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Απόφαση - βόμβα του Συμβουλίου της Επικρατείας - Αντισυνταγματικός ο νόμος περί Ιθαγένειας - στον αέρα οι δημοτικές εκλογές!

Αντισυνταγματικό έκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας τον νόμο Ραγκούση για το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι σε αλλοδαπούς που διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα, μόνο για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.
Ειδικότερα η επταμελής σύνθεση του Δ' τμήματος του ανωτάτου ακυρωτικού δικαστηρίου, έκρινε ότι ο νόμος 3838/2010 που προβλέπει την ιθαγενοποίηση των αλλοδαπών που διαμένουν στη χώρα μας είναι αντισυνταγματικός, καθώς το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι κατά τις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές έχουν μόνο οι Έλληνες πολίτες.

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Όλα τα Μ.Μ.Ε έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου Γράφουν ... Ενημερώνουν... Υποστηρίζουν ...

Δίνουν γραμμή και το σύνθημα: Όλοι μαζί στο Κάλεσμα –Πρόσκληση της Ομοσπονδίας Περιπτερούχων Καπνοπωλών Ελλάδας ( Ο.Π.Κ.Ε.) σε όλους τους περιπτερούχους και τα σωματεία και τις συλλογικότητες για Γενική Συνέλευση το Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 12.00 στο Επιμελητήριο Πειραιά, Αγίου Κωνσταντίνου 3, με κύριο  θέμα την κλιμάκωση και υλοποίηση των κινητοποιήσεων τους .


Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΚΑΛΕΣΜΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ - ΚΑΠΝΟΠΩΛΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 31 Ιανουαρίου 2011

         Στο δρόμο του αγώνα βαδίζουμε ξανά….

Αγαπητέ συνάδελφε,
Ένας μήνας πέρασε από την ψήφιση του νόμου «Επείγοντα μέτρα εφαρμογής του προγράμματος στήριξης της ελληνικής οικονομίας». Η πολυδιαφημισμένη από κάποιους «θεσμικούς» «αναδιάρθρωση των φορολογικών συντελεστών» δεν έχει φέρει καμία αύξηση των ποσοστών μας στα καπνικά. Όλες οι υποσχέσεις του υπουργείου Οικονομικών και των καπνοβιομηχανιών για αύξηση των ποσοστών μας αποδείχτηκαν αέρας κοπανιστός.

Ο ''Δεκάλογος'' Που Φταις Εσύ Περιπτερά- Καπνοπώλη

1. Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ -ΑΓΝΟΙΑ-ΑΜΑΘΕΙΑ-ΦΟΒΟΣ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΛΑΘΗ....(ΣΗΚΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΟΥ....ΜΙΛΑ...ΔΗΛΩΣΕ ΠΑΡΩΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ).
2. ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΙΣ... Η ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΩΝ-ΚΑΠΝΟΠΩΛΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ...(ΤΕΛΟΣ Η ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ ....ΔΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ).