Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Πάτρα: Αστυνομικός και λιμενικός σε κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών και λαθραίων τσιγάρων!

Ένας τυπικός έλεγχος σε φορτηγό ξεσκέπασε την κομπίνα - Ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ συνελήφθη και τέθηκε σε διαθεσιμότητα και στέλεχος του λιμενικού...

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τετάρτης 02-03-2011, στο λιμάνι της πόλης. Σύμφωνα με το thebest.gr, κατά την διαδικασία ελέγχου του φορτηγού, διαπιστώθηκε η ύπαρξη πέντε αλλοδαπών, οι οποίοι βρίσκονταν επιμελώς κρυμμένοι, κάτω από χαρτοκιβώτια με πορτοκάλια. Οι λαθρομετανάστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στα γραφεία του λιμενικού.

Δημιουργούν Σύλλογο Καπνοπώλες Και Περιπτερούχοι

Στα σκαριά είναι η έναρξη του συνδικαλιστικού οργάνου των καπνοπωλών και περιπτερούχων. Πρόκειται για την Ένωση Καπνοπωλών και Περιπτερούχων Νομού Αργολίδας.
Ήδη έχει συσταθεί προσωρινή επιτροπή και την Κυριακή 13 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Κίου θα γίνει γενική συνέλευση και θα εκλεγεί το πρώτο διοικητικό συμβούλιο.

Οι περιπτερούχοι διεκδικούν θεσμοθετημένο ποσοστό στα καπνικά προϊόντα, ποσοστιαίες εκπτώσεις από εταιρίες ζαχαρωειδών, παγωτών, αναψυκτικών, γαλακτοκομικών κ.λ.π.

Τουρκία: Δαπανούν 7,5 δισ ευρώ ετησίως για τσιγάρα

Θεριακλήδες φαίνεται ότι είναι οι Τούρκοι, καθώς το 44% των ενηλίκων (17 εκατομμύρια άτομα) είναι εθισμένοι στο κάπνισμα και μάλιστα αρχίζουν το τσιγάρο από την ηλικία των 12 ετών. Οι Τούρκοι γονείς και δάσκαλοι, αν και εκφράζουν την αντίθεσή τους στο κάπνισμα μπροστά στα παιδιά, οι ίδιοι επιμένουν να καπνίζουν μπροστά στα παιδιά τους.

Θεριακλήδες φαίνεται ότι είναι οι Τούρκοι, καθώς το 44% των ενηλίκων (17 εκατομμύρια άτομα) είναι εθισμένοι στο κάπνισμα και μάλιστα αρχίζουν το τσιγάρο από την ηλικία των 12 ετών. Οι Τούρκοι γονείς και δάσκαλοι, αν και εκφράζουν την αντίθεσή τους στο κάπνισμα μπροστά στα παιδιά, οι ίδιοι επιμένουν να καπνίζουν μπροστά στα παιδιά τους.

Είμαστε πειραματόζωα. Έτσι απλά….

Η Ελλάδα είναι τοποθετημένη γεωγραφικά σε ένα πολύ ενδιαφέρον σημείο. Δεν είναι Βενεζουέλα. Βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο της Ευρώπης, και της ΕΕ, γειτνιάζει με την γεωπολιτικά σημαντική, και ενεργειακά απαραίτητη Μέση Ανατολή, και κατοικείται από μια περίεργη φάρα. Εμάς. Ένα ανυπάκουο λαό δηλαδή, που όταν το θελήσει τα βάζει με όλους, και τα καταφέρνει μια χαρά. Για παράδειγμα, η πανίσχυρη τότε Γαλλία έπεσε σε 2-3 ημέρες, αλλά εμείς κρατήσαμε πολύ παραπάνω, απέναντι στο τρίτο ράιχ, και αφού είχαμε ήδη στείλει τους Ιταλούς από κει που ήρθαν. Άσχετα αν στο τέλος καταντήσαμε να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας.

Εκρηκτικό μίγμα στην κοινωνία: Με το δάχτυλο στην σκανδάλη η αστυνομία, με σχέδιο ανωμαλίας οι προβοκάτορες

Έχουμε σημειώσει επανειλημένα την κατάσταση που επικρατεί στους άνδρες της ΕΛΑΣ μετά την δολοφονική ενέδρα. Αυτό το γεγονός μαζί με την αποκάλυψη του Defence Net φτιάχνουν ένα εκρηκτικό μίγμα εν όψει της 25ης Μαρτίου. Μήπως κάποιοι θέλουν ένα Fail State όπως τον Δεκέμβρη του ’08 για να ολοκληρώσουν το πλιάτσικο; Συγκεκριμένο σχέδιο ταραχών σε ολόκληρη την χώρα με αφορμή θάνατο ή θανάτους λαθρομεταναστών απεργών πείνας της οδού Υπατίας, έχει περιέλθει σε γνώση των αρχών ασφαλείας. Ταραχές οι οποίες θα επικεντρωθούν στο κέντρο της Αθήνας, αλλά θα επεκταθούν και σε άλλες πόλεις.

Θα εξαφανισθούν τα μετρητά τους επόμενους μήνες. Η "εσωτερική υποτίμηση" μετατρέπεται σε "εσωτερική πτώχευση"

Η εξαφάνιση των μετρητών θα είναι το μεγαλύτερο δράμα που θα ζήσουμε τους επόμενους μήνες. Η διαδικασία εξαφάνισης των μετρητών είναι η εξέλιξη που αρχίζει τώρα, καθώς η “εσωτερική υποτίμηση” που ζήτησαν οι εταίροι μετατρέπεται σε “εσωτερική πτώχευση” δηλαδή η χώρα δεν θα πληρώνει τις υποχρεώσεις της στο εσωτερικό, για να μπορέσει να πληρώσει τις υποχρεώσεις της στους ξένους δανειστές. Υπάρχουν τρείς αιτίες για τις οποίες τα μετρητά θα εξαφανισθούν απο την αγορά και έτσι θα φτάσουμε στον απόλυτο πάτο της ύφεσης μέσα στους επόμενους μήνες. Οι αιτίες είναι: Πρώτον το δημοσίο δεν έχει ούτε ένα ευρώ για να πληρώσει τους προμηθευτές του και αν γίνει κανένα “αστείο” με την πέμπτη δόση του δανείου των 110 δισ ευρώ, δεν θα έχει ούτε για να πληρώσει τους μισθούς.

Εργαλεία Αόρατου Πολέμου «I See You” – Τηλεπαθητική Εξόντωση Ανθρώπων – Όπλα κατά Ανθρώπινου Εγκεφάλου

«They Play with your Mind!»  «Παίζουνε με το Μυαλό σου!!!»

Το πως η ζωή μπορεί να μας δώσει απαντήσεις ακόμη και για τα πιο "μυστήρια" πράγματα που μας έχουν συμβεί είναι πράγματι πολύ πρωτότυπο... Ο Θεός, το Μεγάλο Πνεύμα Ζωής που διαποτίζει τα πάντα έχει χιούμορ και έχει και έμπνευση... καθώς μας δίνει ευκαιρίες να ανακαλύψουμε την αλήθεια, βοηθώντας μας να δυναμώσουμε και να εξελιχθούμε...

Μολονότι χρησιμοποιώ ένα πολύ γενικό τίτλο που χωρά πολύ μεγάλη ανάλυση και επεξήγηση θα ξεκινήσω από μία πολύ δική μου προσωπική εμπειρία. Πολλοί φίλοι με έχουν ρωτήσει κατά καιρούς πως και δεν με έχουν απειλήσει, πως και δεν μου έχουν επιτεθεί τόσο καιρό που μιλώ "έξω από τα δόντια".

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Έρχεται το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Σε λίγες μέρες θα δημοσιευθεί η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Παρελθόν θα αποτελούν από το τέλος του έτους τα γνωστά σε όλους μας χάρτινα εισιτήρια και οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών στα ΜΜΜ, τα οποία θα αντικατασταθούν από «ηλεκτρονικές» κάρτες.

Στα σκουπίδια οι συνομιλίες για τα λαθραία τσιγάρα

Στον αέρα τινάζεται η έρευνα της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ για την εμπλοκή τοπικών πολιτικών παραγόντων αλλά και υπαλλήλων της Χαλκιδικής στην υπόθεση του ευρωπαϊκού δικτύου παρασκευής και διακίνησης λαθραίων τσιγάρων που εξαρθρώθηκε στα τέλη του περσινού Σεπτεμβρίου στην Κασσάνδρα, με τη σύλληψη και αξιωματικών της αστυνομίας.

 

Στη Γερμανία κατέληγαν λαθραία τσιγάρα από τη Χαλκιδική

Κατά την έφοδο των αστυνομικών και του ΣΔΟΕ στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής τον περασμένο Σεπτέμβριο βρέθηκαν 60 τόνοι καπνού και κούτες λαθρέων τσιγάρων
Σαράντα αποθήκες στη Γερμανία από όπου διακινούνταν μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων που φτιάχνονταν σε παράνομα εργοστάσια παραγωγής τσιγάρων στη Χαλκιδική και στη Θεσσαλονίκη, εντόπισαν οι γερμανικές αρχές στο πλαίσιο των ερευνών που ξεκίνησαν στην Ελλάδα από το Μάρτιο του 2010.

ΟΑΣΑ: Νέα μέτρα για τα πλαστά εισιτήρια

Σε πραγματικό πονοκέφαλο, αλλά και αιμορραγία εσόδων, έχει εξελιχθεί για τον ΟΑΣΑ το φαινόμενο των πλαστών εισιτηρίων, τα οποία κάποιοι αετονύχηδες προωθούν κατά δεκάδες χιλιάδες, στην αγορά.

Ο ΟΑΣΑ έχει ζητήσει τη συνδρομή των αρμόδιων αστυνομικών και δικαστικών αρχών, ενώ παράλληλα, εντατικοποίησε τους ελέγχους και βελτίωσε της διαδικασίες εντοπισμού και προσαγωγής στη δικαιοσύνη περίπου πενήντα περιπτώσεων και οι παραβάτες - διακινητές- καταδικάστηκαν στα δικαστήρια με ποινές φυλάκισης από 3 έως 18 μήνες (με τριετή αναστολή).

«Φούμαρα» η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου

Το κάπνισμα πάει σύννεφο σε πείσμα όσων υπουργικών στελεχών διακήρυσσαν ότι ο αντικαπνιστικός νόμος θα εφαρμοστεί.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η γραμμή ενημέρωσης και υποστήριξης για το κάπνισμα 1142 έχει δεχθεί περισσότερες από 17 χιλιάδες καταγγελίες για μη εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου από την 1η Σεπτεμβρίου

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Π.Κ.Ε. - ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ ΚΑΠΝΟΠΩΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Π.Κ.Ε.)
Κουταρέλια 74, 1ος Όροφος, Βόλος,
Τηλ-FAX 24210-32780 κιν.6934832876

ΒΟΛΟΣ  02/03/2011                                                                          ΑΡ. ΠΡΩΤ: 455

  ΠΡΟΣ:
 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
 
                                                                                                                                     

EΕΑG: “Να επιστρέψει η Ελλάδα στη δραχμή”

Τα σενάρια επιστροφής της χώρας μας στη δραχμή επανέρχονται και πάλι, αυτή τη φορά μέσω του European Economic Advisory Group (EEAG) που υποστηρίζει πως η Ελλάδα θα χρειαστεί  να παραγράψει περισσότερο από το 30% των δανείων της και πως το 2013 θα οδηγηθεί σε πτώχευση.
Στο σημερινό report του EEAG που στελεχώνεται από κορυφαίους  Ευρωπαίους οικονομόλους, εκτιμά πως το τρέχον πρόγραμμα εξοικονόμησης της χώρας μας, δεν είναι αρκετό για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα χρέους.

Τι προβλέπει το «Μνημόνιο 4»

Τους όρους της τρίτης επικαιροποίησης του Μνημονίου συμφώνησε το υπουργείο Οικονομικών με τους επικεφαλής της τρόικας, στο πλαίσιο των ελέγχων της οικονομίας για την εκταμίευση της 4ης δόσης του δανείου από ΔΝΤ και ΕΕ.
Το επικαιροποιημένο «Μνημόνιο 4» έχει ως στόχο την σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας κατά το δεύτερο μισό του 2011, καθώς και την επιστροφή της χώρας σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης από το 2012, έναντι ύφεσης 3% κατά το 2011.

Απάτη 20 εκατ. ευρώ με τσιγάρα της ΣΕΚΑΠ

Ευθύνες σε τουλάχιστον τρία άτομα επιρρίπτει η δικογραφία του ΣΔΟΕ .Απάτη ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ έφερε στο φως πολύμηνη έρευνα του ΣΔΟΕ σχετικά με υπόθεση λαθρεμπορίας τσιγάρων από τη Συνεταιριστική Καπνοβιομηχανία Ελλάδος (ΣΕΚΑΠ). Το θέμα αποκάλυψε η «Κ» στο φύλλο της 13ης Ιουνίου 2010. Από την προκαταρκτική εξέταση που διενήργησε στο διάστημα που μεσολάβησε το Τμήμα Ναρκωτικών και Οπλων του ΣΔΟΕ, προκύπτουν ποινικές ευθύνες εις βάρος τουλάχιστον τριών ατόμων, ανάμεσα στα οποία ο πρώην διευθυντής εξαγωγών της ΣΕΚΑΠ.

Περαιτέρω συρρίκνωση της Καπνοβιομηχανίας το 2011

Με νέα, σημαντική πτώση της κατανάλωσης ξεκίνησε το 2011 για την ελληνική καπνοβιομηχανία, η οποία το 2010 είδε τα έσοδά της να μειώνονται περισσότερο από 20%. «Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους οι πωλήσεις καπνικών προϊόντων στην ελληνική αγορά εκτιμάται ότι μειώθηκαν κατά 13%», αναφέρει στέλεχος ελληνικής καπνοβιομηχανίας, επικαλούμενος στοιχεία δειγματοληπτικής έρευνας γνωστής εταιρείας μετρήσεων. «Η μείωση θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη όταν αρχίσουν να ισχύουν οι αυξήσεις τιμών που αποφασίστηκαν από τις επιχειρήσεις λόγω της αύξησης του ειδικού φόρου», προεξοφλεί.

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Η Ιστορία της Υποδούλωσής σου: οι "Ανθρώπινες Φάρμες"

Η Ιστορία της

Υποδούλωσής σου:

Οι "Ανθρώπινες Φάρμες"





Δείτε και

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΠΑΤΡΩΝ «ΟΙ 3 ΙΕΡΑΡΧΕΣ»

Πάτρα,1/3/2011
                                   
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  
      Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ενοικιαστών Περιπτέρων Πατρών,μετά από έκτακτη συνεδρίαση του στις 28/2/2011,αποφάσισε τα εξής:
     

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ – ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ

Θ΄ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
ΣΥΝΟΔΟΣ Ε’
ΑΡ.ΦΑΚΕΛΟΥ 23.07.027.001
ΛΕΥΚΩΣΙΑ ,ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011

Εδώ και λίγες μέρες έχει παραδοθεί στα χέρια του Γενικού Εισαγγελέως Κύπρου το πόρισμα που αφορά την έρευνα της Κυπριακής Βουλής των αντιπροσώπων για τα γεγονότα από το 1967 μέχρι και την εισβολή των Τούρκων στο νησί το 1974.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ .
ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ  ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ.
ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑ 1

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑ 2

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑ 3

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Καιρός η Ελλάδα να αλλάξει πολιτική για τους μετανάστες!

Γράφει ο ΒΑΣ. Α. ΚΟΚΚΙΝΟΣ,
Επίτ. Πρόεδρος του Αρείου Πάγου
Τα απρόσμενα ανατρεπτικά γεγονότα της Τυνησίας και της Αιγύπτου, αλλά και ο τρόπος πραγματοποιήσεως της προσφάτου καταλήψεως της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από τριακοσίους περίπου λαθρομετανάστες, αφύπνισαν την υπνώττουσα σιωπηρά πλειονότητα των Ελλήνων. Όχι όμως και...
την πολιτική ηγεσία τους. Αυτή εξακολουθεί «καθεύδουσα τον νήδυμον».

Κατασχέθηκαν 31 εκατ. κουτιά λαθραία τσιγάρα

Βασική πύλη εισόδου εξελίσσεται η Ελλάδα για τα λαθραία τσιγάρα που έχουν κατακλύσει τα τελευταία δύο χρόνια τη βουλγαρική αγορά καπνού, οδηγώντας σε συρρίκνωση σχεδόν 50% της κατανάλωσης των νομίμως παραχθέντων προϊόντων του κλάδου. Σύμφωνα με στοιχεία που επικαλούνται οι τελωνειακές υπηρεσίες της γειτονικής χώρας, μόνο για το 2010 κατασχέθηκαν συνολικά 31 εκατομμύρια κουτιά τσιγάρα τα οποία αντιστοιχούν σε έναν όγκο 300 φορές περισσότερο σε σχέση με το 2008.



"Φύτεψε" λαθραία τσιγάρα μέσα σε γλάστρες

Κρυμμένα στο εσωτερικό κεραμικών γλαστρών βρέθηκαν 9.020 πακέτα λαθραίων τσιγάρων σε φορτηγό
που οδηγούσε ένας 40χρονος, ο οποίος τα μετέφερε σε αποθήκες στον Ασπρόπυργο Αττικής.
Ο 40χρονος συνελήφθη χθες, στις Αχαρνές Αττικής, ενώ το φορτηγό και τα πακέτα κατασχέθηκαν.
Οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι υπολογίζονται σε 29.000 ευρώ.