Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Η Τουρκία έχει χημικά όπλα και τα χρησιμοποιεί!

Για πρώτη φορά η Τουρκία ομολογεί εμμέσως πλην σαφώς ότι κατέχει χημικά όπλα και ότι τα έχει χρησιμοποιήσει κατά των Κούρδων ανταρτών. Μάλιστα, σύμφωνα με πέντε Γερμανούς βουλευτές που κατήγγειλαν το θέμα στην Βουλή, υπεύθυνος γα την χρησιμοποίηση των όπλων ήταν ο νυν Αρχηγός του τουρκικού Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγός Νετζντέτ Οζέλ, (γνωστός και ως "μακελάρης των Κούρδων) ο οποίος το 1999 ως επικεφαλής ειδικής μονάδας του τουρκικού Στρατού επιτέθηκε στην στην Σιλόπη του νομού Σιρνάκ, με χημικά όπλα σε μονάδες του ΡΚΚ που δρούσαν στην περιοχή.

Κατέβασαν ρολά και οι περιπτεριούχοι - Κλειστά τα μισά περίπτερα στην πλατεία Συντάγματος

Ακόμη και οι περιπτερούχοι κατέβασαν... ρολά. Τις τελευταίες μέρες δεν έχουν φύγει μόνο οι αδειούχοι Αθηναίοι για διακοπές αλλά και οι περιπτερούχοι που δουλεύουν στην πλατεία Συντάγματος. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα μισά περίπτερα της πλατείας είναι κλειστά λόγω καλοκαιριού.

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Μπαράζ ληστειών τη νύχτα - Τέσσερις επιθέσεις μέσα σε λιγότερο από μία ώρα, οι δύο σε Περίπτερα

Σειρά ένοπλων ληστειών σημειώθηκε τη νύχτα στην Αθήνα και τα προάστια. Η αρχή έγινε στις 4:11 όταν άγνωστος λήστεψε ιδιοκτήτη περιπτέρου επί της λεωφόρου Κηφισίας 213 στο Μαρούσι. Ο δράστης αφαίρεσε άγνωστο ποσό και διέφυγε με τα πόδια.

Χωρίς ΑΦΜ όσοι χρωστούν - Ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες αυτοί που πλήττονται περισσότερο

Αντιμέτωποι με την αφαίρεση του ΑΦΜ τους θα βρεθούν από την 1η Σεπτεμβρίου όσοι δεν έχουν υποβάλει φορολογικές δηλώσεις και δηλώσεις ΦΠΑ για δύο συνεχόμενα χρόνια ή έχουν δημιουργήσει εταιρείες - μαϊμού ή έχουν δηλώσει ψευδή στοιχεία στην Εφορία, σύμφωνα με «Τα Νέα».

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Αποκάλυψη: «Οι Έλληνες δέχτηκαν να μειώσουν τα χωρικά τους ύδατα επί Σημίτη και Παπανδρέου»!

Ανεπανόρθωτα εκθέτει Κώστα Σημίτη και Γιώργο Παπανδρέου στο βιβλίο του, πρώην Τούρκος διπλωμάτης, για τις μυστικές συμφωνίες και υποχωρήσεις τους απέναντι στις απαιτήσεις των «φίλων» και γειτόνων μας! Φαίνεται πως για κάθε στροφή στο ζεϊμπέκικο, χάναμε και αναφαίρετα δικαιώματα…

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Η αύξηση της τιμής στα τσιγάρα φούντωσε το λαθρεμπόριο - Ευρωπαϊκές επιδόσεις για το παραεμπόριο μετά το φόρο... αυτογκόλ

Προ τετραετίας το ποσοστό του λαθρεμπορίου στη χώρα δεν υπερέβαινε το 4%, όταν ο μέσος όρος στην Ευρώπη κυμαίνεται στα επίπεδα του 10%.
Πλέον η απόσταση έχει καλυφθεί σημαντικά

Με τις τιμές στα φθηνά τσιγάρα να έχουν εκτοξευθεί έως και 35% τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, το λαθρεμπόριο μοιάζει να γιγαντώνεται επικίνδυνα στη χώρα μας, καταγράφοντας δραματική αύξηση στο διάστημα αυτό.

Το www.synpeka.gr στο www.newsbeast.gr

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Τσουνάμι ανατιμήσεων λόγο αύξησης Φ.Π.Α. από 1η Σεπτέμβρη

Τσουνάμι ανατιμήσεων θα φέρει από την 1η Σεπτεμβρίου η κατά 10 μονάδες αύξηση του ΦΠΑ, από 13% σε 23%, όπως διευκρινίζεται σε εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών που υπογράφει ο γενικός γραμματέας Φορολογικών θεμάτων κ. Ι. Καπελέρης.

Η εξέλιξη έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των επαγγελματιών της εστίασης (καφετέριες, εστιατόρια, ταχυφαγεία κλπ.), αλλά και των ξενοδοχείων, καθώς θα επιβαρυνθεί και η τιμή του πρωινού της ημιδιατροφής και των σερβιριζόμενων ειδών.

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Σανίδα - σωτηρίας για τα περίπτερα - Συνέντευξη του κ. Κόγια

Με τις καλύτερες προοπτικές ξεκινά τα πρώτα του βήματα ο Προμηθευτικός Καταναλωτικός Συνεταιρισμός των Περιπτερούχων  στη Μαγνησία. Απώτερος στόχος τους όπως τονίζει σήμερα σε συνέντευξη του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο «αρχιτέκτονας» της πρωτοβουλίας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας και του τοπικού συλλόγου Κων. Κόγιας είναι «να βγάλει από την δύσκολη θέση που έχουν περιέλθει τους επαγγελματίες του κλάδου.