Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Ο Υφυπ. Οικονομικων κος. Κουσελάς δηλώσεις για το Καπνικό - Το θέμα της θεσμοθέτησης του Λιανεμπορίου είναι ανοιχτό

Σκαι

Η ΜΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....52.20......

Το παιχνίδι στημένο, ο διαιτητής πιασμένος, με εντολή άνωθεν

Καφεδάκι - Χαλάρωση - Απολαύστε



Αυτό το Αιγαίο επιδιώκει η ΄Αγκυρα! "Μισά,μισά τα πάντα στο Αιγαίο"!

Ο χάρτης είναι τουρκικός και έχει κατατεθεί στο ΝΑΤΟ,κατά τη διάρκεια διαπραγματεύσεων για τη νέα δομή της Συμμαχίας. Αποκαλυπτικός για το πως φαντάζεται το Αιγαίο, η Άγκυρα. Χωρισμένο στη μέση.Οι κόκκινες γραμμές προσδιορίζουν τα τουρκικά σχέδια.
Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου βρίσκεται σήμερα στο Ερζερούμ ,όπου και θα συναντηθεί με τον Ταγίπ Ερντογάν. Το κλίμα που έχουν δημιουργήσει πολλά τουρκικά ΜΜΕ και αναπαράγουν και αρκετά ελληνικά ,δημιουργεί σε κάθε συνάντηση των δυό πρωθυπουργών την αίσθηση ότι «κάτι θ’ ανακοινωθεί» και αυτό θα έχει να κάνει με το Αιγαίο!

Οι ισπανοί καπνιστές κήρυξαν 'Αντάρτικο'

Μεγάλη αντίσταση βρίσκει η απαγόρευση του καπνίσματος που άρχισε να εφαρμόζεται από την Πρωτοχρονιά στην Ισπανία. Ήδη από την πρώτη ημέρα της εφαρμογής του μέτρου σημειώθηκαν βίαια επεισόδια σε μπαρ και εστιατόρια, όταν ιδιοκτήτες ζήτησαν από θερμόαιμους καπνιστές να σβήσουν τα τσιγάρα. Ένας άνδρας συνελήφθη επειδή άναψε τσιγάρο μέσα σε νοσοκομείο.
Στη Μαρμπέγια, στα νότια της χώρας, ένα εστιατόριο διαφημίζει την παρανομία. Με ανακοίνωση στη βιτρίνα πληροφορεί τους πελάτες ότι το ρεστοράν Asador uadalmina είναι το τελευταίο καταφύγιο των καπνιστών.

Ώρα ευθύνης για τους περιπτερούχους

Συνάδελφοι δυστυχώς ακόμα και ο πιο αισιόδοξος από εμάς έχει καταλάβει τον εμπαιγμό της κυβέρνησης απέναντι στον κλάδο μας.
Είναι άνθρωποι που δεν έχουν το πολιτικό σθένος αλλά και την αντίληψη της πραγματικότητας προκειμένου να προασπίσουν τα συμφέροντα τον μικρών κλάδων ανάμεσα στους οποίους και τον δικό μασάμε το τελευταίο νομοσχέδιο και παρά τις ρητές τους δεσμεύσεις για επιβολή κατώτατου βιώσιμου ποσοστού στα καπνικά προϊόντα οι!

Η Επιστροφή Των Τραπεζών

Η Επιστροφή Των Τραπεζών: Η παλαιά πρακτική των Εβραίωνκοσμηματοπωλών, οι δέκα μεγαλύτερες τράπεζες της Ευρώπης, η υπεροχή των αμερικανικών πιστωτικών ιδρυμάτων, το υγιές Ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα και η ανάγκη εκδίωξης των εισβολέων
«Σύμφωνα με μία παλαιά «πρακτική» των Εβραίων κοσμηματοπωλών, ποτέ δεν διαχωρίζεται το ιδιωτικό από το δημόσιο χρέος – ενώ θεωρείται εκ μέρους τους ότι, ο άνθρωπος ποτέ δεν μαθαίνει αυτόν τον άγραφο κανόνα.

πρακτική των Εβραίων κοσμηματοπωλών συνεχίζει να εφαρμόζεται, πιστά και απαράβατα, από το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα, τότε οι μεγάλες κρίσεις που παρατηρούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μπορεί κάλλιστα να υποθέσει κανείς ότι, προκαλούνται σκόπιμα και δεν

Θεσσαλονίκη - Κατεβάζουν ρολά τα περίπτερα

Ένα περίπτερο την ημέρα, κατά μέσο όρο, έβαζε λουκέτο την περασμένη χρονιά στη Θεσσαλονίκη, ενώ εντός του Ιανουαρίου αναμένεται να κλείσουν περί τα 300 περίπτερα που σήμερα βρίσκονται υπό πώληση ή υπό ενοικίαση.
Περίπτερα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, όπως η Εγνατία, η παραλιακή λεωφόρος, η Ερμού, η Καρόλου Ντηλ, η Αλεξάνδρου Σβώλου, η Βασιλέως Ηρακλείου, η Μοναστηρίου και η Βενιζέλου, έχουν κατεβάσει ρολά, με τους ιδιοκτήτες τους να έχουν αναρτήσει στα στόρια πωλητήρια ή ενοικιαστήρια, ελπίζοντας πως θα καλύψουν έστω τις ζημιές που υπέστησαν το προηγούμενο διάστημα.

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Προσωρινά ¨Παιχνιδάκια¨ Καπνοβιομηχανιών –Το Τυρί Και Η Παγίδα

        Η αντιπροσωπεία-καπνοβιομηχανία JTI (JAPAN TOBACCO INTERNATIONAL) απέστειλε στους χονδρέμπορους νέο προσωρινό τιμοκατάλογο με χαμηλότερες χρεώσεις με παλιές τιμές.δηλαδή CAMEL με λιανική τιμή 3,80€.
       Αυτή η κίνηση αποσκοπεί στα να θολώσει τα νερά προσωρινά ,μέχρι να οριστικοποιηθεί το ¨έγκλημα¨ εις βάρος του λιανεμπορίου.
      Για να γίνει κατανοητό σε όλους τους συναδέλφους ,το κέρδος μας στα συγκεκριμένα σήματα,που θα βρείτε στον συνημμένο κατάλογο , θα είναι 1% παραπάνω για το 2011από ότι ήταν όλο το 2010,επί της ονομαστικής αξίας.

Κλαδικό Περιοδικό «Ο Περιπτερούχος». Όργανο Λασπολογίας – Παραπληροφόρησης Των Περιπτερούχων – Καπνοπωλών

Τους τελευταίους μήνες του 2010 «Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΟΣ»έχει μετατραπεί σε ένα όργανο Γκαιμπελικού τύπου προπαγάνδας εναντίον όλων των συναδέλφων που έχουν αντίθετη γνώμη με τους χειρισμούς και τις μεθοδεύσεις της προσωρινής διοίκησης του Σωματείου Αθηνών.
Σε διαταγμένη υπηρεσία από τον κύριο Πλακόπουλο,με αρχισυντάκτη κατ’ουσίαν τον επαγγελματία μισθοφόρο κύριο Νίκο Παλιογιάννη, ο οποίος σημειωτέον πληρώνεται από το ταμείο των περιπτερούχων του Σωματείου Αθηνών, γράφονται άρθρα που λοιδορούν και κατασυκοφαντούν πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις που είναι ¨εκτός γραμμής¨ των άνομων και σκοτεινών συμφερόντων της προσωρινής διοίκησης.

Ο συνδικαλισμός δεν είναι σκαλοπάτι για να κάνεις business


Με έκπληξη διαβάσαμε στο κλαδικό περιοδικό «Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΟΣ» στο τεύχος Νοεμβρίου 2010,το δελτίο τύπου με ημερομηνία 7 Δεκεμβρίου της συντακτικής ομάδας του περιοδικού.
Από τα συμφραζόμενα του δελτίου τύπου ,το μόνο που σας ενδιαφέρει κύριοι είναι η business.
Mε ποιο δικαίωμα παραπλανείτε συναλλασσόμενες εταιρείες με τον κλάδο να σας δώσουνε διαφημίσεις-χρήματα και τους υπόσχεστε για το 2011 δεύτερο επαγγελματικό οδηγό «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ»;

Εξαπάτηση περιπτερούχων από τον Κουσελά!!!

Η λέξη εξαπάτηση μπροστά στην πλεκτάνη που έστησε προεκλογικά ο υφυπουργός οικονομικών Κουσελάς εναντίον των περιπτερούχων είναι πολύ σεμνή...
Ο Κουσελάς ωντας εκπρόσωπος της κυβέρνησης(λέμε τώρα)υποσχέθηκε δίνοντας μάλιστα τον λόγο του ένα βιώσιμο ποσοστό κέρδους στους περιπτερούχους προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιβίωση των επιχειρήσεων τους!



Το καθεστώς φαίνεται να επιζητά την λαϊκή εξέγερση. Γιατί;

Είναι μια σκέψη που με βασανίζει εδώ και καιρό. Από το καλοκαίρι σχεδόν, και μάλιστα μια δυο φορές κάπου διατύπωσα και γραπτώς τον φόβο μου: Φαίνεται σαν το καθεστώς να θέλει και να επιζητά την λαϊκή εξέγερση, σαν να το βολεύει μια τυφλή λαϊκή εξέγερση για κάποιο λόγο. Και μοιάζει σαν να κάνει και το παν να την προκαλέσει.



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!!!!! Μαϊμού η Ομοσπονδία και η Θέση του Προέδρου Κύριου Πλακόπουλου

Αγαπητοί συνάδελφοι περιπτερούχοι-καπνοπώλες, σήμερα σας αποκαλύπτουμε ένα ακόμη ατόπημα από τα πολλά που έχουν γίνει από την προσωρινή Διοίκηση τέως Διοικήσεως  Πρωτευούσης και το πως λειτουργούσε ‘’εν κρυπτό ‘’ όλο αυτόν τον καιρό .
Το καταστατικό του Σωματείου Αθηνών δεν προβλέπει την εκλογή αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία ,αφού δεν έχει εναρμονιστεί στις διατάξεις του Ν.1712/1987,με αποτέλεσμα εξαιτίας της παράλειψης του διορισμού τους με την ίδια απόφαση να προκύψει κενό εκπροσώπησης του Σωματείου μας στην Ομοσπονδία που μετέχει!!!!
Με ποιο δικαίωμα και ποιος καταστρατήγησε το καταστατικό –έφτιαξε μαϊμού ομοσπονδία και διέλυσε τον κλάδο σε πολλά στρατόπεδα;
Μήπως η ΓΕΣΕΒΕ ήξερε κάτι παραπάνω και για αυτό δεν αναγνώρισε ποτέ την συγκεκριμένη ομοσπονδία;
Ο κάθε συνάδελφος σε όλη την Ελλάδα ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Καλή Χρονία 2011 !!!

Κατέσχεσαν ποσότητες λαθραίων τσιγάρων στα Χανιά

Στην κατάσχεση μεγάλης ποσότητας λαθραίων τσιγάρων προχώρησαν απόψε οι λιμενικές αρχές της Κρήτης σε συνεργασία με άνδρες της Ειδικής Υπηρεσίας Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.

Συνολικά 3000 κούτες λαθραίων τσιγάρων σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, εντοπίσθηκαν σε φορτηγό πλοίο που βρισκόταν ανοικτά στο λιμάνι της Κισάμου.