Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ενημέρωση Συναδέλφων - Συνεργατών και αναγνώστικου κοινού

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011 το ενημερωτικό Site, (Δίκτυο Ενημέρωσης Μικρής Λιανικής), του Ομίλου Εταιρειών ROAD KIOSK θα βρίσκεται σε δημόσια θέα πλήρως ανανεωμένο με Ειδήσεις που αφορούν τον κλάδο μας καθώς και την τρέχουσα Ελληνική και Διεθνή επικαιρότητα.

Εκ της Διευθύνσεως

«Κουμπωμένοι» και στο περίπτερο

«Κουμπωμένοι» και στο περίπτεροΟι καταναλωτές ξοδεύουν όλο και λιγότερα ενώ οι αυθόρμητες αγορές έχουν αντικατασταθεί από λεπτομερείς υπολογισμούς

Ακόµη και τα περίπτερα δέχονται τις συνέπειες της κρίσης. Ολοένα λιγότεροι καταναλωτές ψωνίζουν όλο και λιγότερα προϊόντα. Οι λεγόµενες αυθόρµητες αγορές που για χρόνια «ζέσταιναν» τα ταµεία των περιπτέρων έχουν πλέον αντικατασταθεί από τους λεπτοµερείς υπολογισµούς. Οι πωλήσεις τους συρρικνώνονται. Και το µεγαλύτερο µέρος τους αφορά στα είδη καπνού.

Καταγγέλουν την ΑΤΕ για απιστία. Χωρίς τσιγάρα στην αγορά η ΣΕΚΑΠ

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν οι δύο πρόεδρο των Σωματείων Εργαζομένων, έκαναν γνωστό ότι από τη Δευτέρα σταμάτησε να τροφοδοτεί με τσιγάρα την αγορά και κατηγόρησαν ευθέως την Αγροτική για ύποπτη στάση

«Εξυπνα» τηλέφωνα, παμπόνηρες χρεώσεις

Ηλυπητερή στο λογαριασμό του κινητού του έγραφε ότι έχει χρεωθεί με επιπλέον 320,70 ευρώ για χρήση Διαδικτύου (Internet) και συγκεκριμένα για όγκο δεδομένων 55,3 ΜΒ. «Δεν γίνεται, κάποιο λάθος θα 'χει γίνει» σκέφτηκε. «Δεν έχω σύνδεση στο Ιντερνετ».

Ελληνική πρωτοπορία στην εξάπλωση του τσιγάρου!

ΤΣΙΓΑΡΑ

Γράφει ο Ελευθέριος Γ. Σκιαδάς.
Η χρήση του καπνού είναι βεβαίως παμπάλαια, αλλά του τσιγάρου θεωρείται νεότερη και συνδέεται –τουλάχιστον στην Αγγλία– με τους Έλληνες! Η επινόηση του τσιγάρου αποδίδεται σε Αιγύπτιο στρατιώτη του Ιμπραήμ πασά. Σε μια εκστρατεία, στα 1832, αφού είχαν καταστραφεί τα τσιμπούκια που χρησιμοποιούσαν για τον καπνό, τον τοποθέτησε σε ένα άδειο χάρτινο φισέκι. Άναψε, ρούφηξε και έμεινε ικανοποιημένος…

Σπυρίδων Τσαγγάρης Ο «πατριάρχης» των εφημεριδοπωλών

Εφημεριδοπώλης ξεκινά για τη διανομή.Εφημεριδοπώλης ξεκινά για τη διανομή.
Ζωή «πρότυπο» για τα φτωχόπαιδα της επαρχίας
Γράφει ο Ελευθέριος Γ. Σκιαδάς.
Ξεκίνησε ξυπόλυτος και πάμπτωχος, σε ηλικία μόλις δεκατριών ετών, από τα Λαγκάδια της Ζάτουνας για να φύγει από τη ζωή πλούσιος και δοξασμένος, έχοντας διατελέσει και βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου. 

ΠΑΓΩΜΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ

Να παγώσει το μέτρο της εφεδρείας προκειμένου να μελετηθεί καλύτερα το ζήτημα, ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μάκης Βορίδης, κατά τη συνεδρίαση του...
υπουργικού συμβουλίου.

Αντικαπνιστικό τραγούδι HIP-HOP απο τα Ημισκούμπρια

Ημισκούμπρια - Πάφα πούφα το τσιγάρο 

 

 

 

Η BNP Paribas φεύγει από την Ελλάδα

Η BNP Paribas φεύγει από την ΕλλάδαΑνακοίνωσε στους εργαζόμενους ότι αποχωρεί από την ελληνική αγορά

Στη δίνη τους κυκλώνα της κρίσης παραμένουν οι Ευρωπαϊκές τράπεζες, γεγονός που επηρεάζει, άμεσα τις εργασίες τους σε όλο τον κόσμο.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Γάλλοι Αγανακτισμένοι χορεύουν... συρτάκι

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν γάλλοι Αγανακτισμένοι για να δείξουν την αλληλεγγύη τους στον ελληνικό λαό. Συγκεντρώθηκαν στην περιοχή της Defence και άρχισαν να… χορεύουν συρτάκι υπό του ήχους του Ζορμπά!


Δικογραφία σε βάρος επιχειρηματία για χρέη στο Δημόσιο

Ένας ακόμα επιχειρηματίας με χρέη προς το Δημόσιο πιάστηκε σήμερα στα «δίχτυα» της Οικονομικής Αστυνομίας.

Πρόκειται για έναν 74χρονο, ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρείας, με οφειλές περίπου 177.000 ευρώ.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και συνελήφθη. Ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος, ύστερα από εισαγγελική εντολή, για λόγους υγείας, καθώς είναι τετραπληγικός.

Πηγή: http://www.newsbeast.gr/society/arthro/261572/dikografia-se-varos-epiheirimatia-gia-hrei-sto-dimosio/

60 δισ. ευρώ οι ανείσπρακτοι φόροι

Δύο με τρία χρόνια αναμένεται να παραμείνει η task force στην Ελλάδα, δήλωσε κατά τη διάρκεια παρουσίασης της έκθεσης, ο κ. Χορστ Ράιχενμπαχ.

Mεγάλο "ντου" στις τηλεφωνικές συνδέσεις - Κόβουν ακόμα και το σταθερό!

"Κουρεύουν" τη σταθερή τηλεφωνική σύνδεση οι επιχειρήσεις και την κινητή τα νοικοκυριά. Την πλήρη "ένδεια" αντανακλά η "χασούρα" 113.268 σταθερών τηλεπικοινωνιακών συνδέσεων που έχει προκύψει από τις αρχές του τρέχοντος έτους και η οποία αφορά κυρίως τον επιχειρηματικό κόσμο...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ "ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ" Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΠΝΟΠΩΛΩΝ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΨΙΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΖΑΧΑΡΩΔΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, κος. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ


STRATFOR: "Η ελληνική άρχουσα τάξη "έφαγε" τα δάνεια & έφερε χρεοκοπία"

Kόλαφο για την Γερμανία, τους άπληστους δανειστές της Ελλάδας, την ελληνική … «άρχουσα τάξη» που συνεργάστηκε με την Γερμανία, αλλά και τεράστιες ευθύνες στο ευρώ για την καταστροφή του ελληνικού βιομηχανικού ιστού, αποδίδει μελέτη του STRATFOR για τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Δύο νέες συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για φοροδιαφυγή

Δύο ακόμα επιχειρηματίες, ηλικίας 51 και 69 ετών, συνέταιροι εταιρείας ενδυμάτων-αξεσουάρ στην περιοχή των Αμπελοκήπων, συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.


Δεσμεύονται όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Λ. Λαυρεντιάδη

Στη δέσμευση όλων των μετοχών που κατέχουν, των θυρίδων και των λογαριασμών του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και 30 ακόμα προσώπων που φέρονται ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση Proton Bank προχώρησε με βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών. 

ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΛΟΓΩ... ΧΡΕΩΝ

Το Κυπριακό Δικαστήριο εξέδωσε ένταλμα για την κατάσχεση του αυτοκινήτου τόσο του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια όσο και του Προέδρου της Βουλής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος...
της κατάσχεσης των πολυτελών αυτοκινήτων ήταν ότι δεν κατέβαλε η Δημοκρατία τα οφειλόμενα δικηγορικά έξοδα σε δικαστική υπόθεση και οι δικηγόροι για να λάβουν τα χρωστούμενα, αναγκάστηκαν να εξασφαλίσουν από το δικαστήριο ένταλμα κατάσχεσης κινητής περιουσίας, που αφορά στο προεδρικό αυτοκίνητο και στο αυτοκίνητο του προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων!

Πρόκειται για ένα πρωτάκουστο γεγονός, το οποίο ήρθε να προστεθεί σε όσα συμβαίνουν επί διακυβέρνησης Χριστόφια.

Πηγή: http://fimotro.blogspot.com/2011/11/blog-post_3804.html

Παίζοντας με τα σύννεφα

Παίζοντας με τα σύννεφαΚάτι διαφορετικό ... Εαν θέλει ο κόσμος γίνεται πολύ δημιουργικός!

Φωτογραφίες που χρησιμοποιούν τέλεια την προοπτική

 

Ξεκίνησαν οι μεγάλες (γλωσσολογικές) μεταρρυθμίσεις. Επιτέλους έργο!

Γύρισε τις πινακίδες του υπουργείου στο πολυτονικό ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ως νέος υφυπουργός στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας προχώρησε άμεσα στην αλλαγή όλων των πινακίδων έξω από τα γραφεία που βρίσκονται τουλάχιστον στον ίδιο όροφο με το δικό του. Οι νέες πινακίδες είναι στο πολυτονικό σύστημα που έχει καταργηθεί εδώ και δεκαετίες.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ "ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ Κ. ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

΄΄ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΄΄
ΧΡΗΣΤΟΣ Κ. ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ
Α’  Αντιπρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης


   

Έκρυβαν 150.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων σε δύο φορτηγά

Σκόπευαν να τα μεταφέρουν στη Βουλγαρία
Συνελήφθησαν δύο Έλληνες και ένας Αλβανός από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης ναρκωτικών και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών για λαθρεμπορία τσιγάρων.

Συγκεκριμένα, στο Νέο Πετρίτσι Σερρών, εντοπίστηκαν δύο φορτηγά με τα οποία οι δράστες μετέφεραν147.750 πακέτα τσιγάρων, τα οποία είχαν εισαχθεί χωρίς να καταβληθούν νόμιμοι δασμοί και φόροι, με σκοπό να τα εξάγουν παράνομα από την χώρα μας στην Βουλγαρία.

Τα λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν ενώ αναζητούνται δύο ακόμα συνεργοί των συλληφθέντων.

Πηγή: http://www.newsbeast.gr/society/arthro/261198/ekruvan-150000-paketa-lathraion-tsigaron-se-duo-fortiga/

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Σύλληψη του Γ. Α. Πετζετάκι για οφειλές 2 εκατ. ευρώ

Σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο προκάλεσε η σύλληψη του γνωστού επιχειρηματία Γεωργίου Α. Πετζετάκι, της Ελληνικής Βιομηχανίας Πλαστικών και Ελαστικών, μίας εταιρείας που διαθέτει ιδιόκτητα εργοστάσια σε έξι χώρες και εμπορική παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης των Bodyline για χρέη

Στην σύλληψη ενός ακόμα επιχειρηματία για χρέη στο Δημόσιο προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.
Συγκεκριμένα, στα «χέρια» της αστυνομίας βρίσκεται γνωστός ιδιοκτήτης κέντρων αισθητικής για οφειλές στο Δημόσιο που υπολογίζονται στις 625.000 ευρώ.

Χρωστάει 3,2 εκατ. ευρώ στο ΙΚΑ η σύζυγος του υπουργού Νίκου Σηφουνάκη!

Την ώρα που η κυβέρνηση- επικαλούμενη τη διάσωση της χώρας, προσβλέπει στην αποκομιδή εσόδων από το υστέρημα των χαμηλόμισθων μέσω έκτακτων εισφορών και επιπρόσθετων φόρων, για μία ακόμη φορά, ταγοί του κράτους εμφανίζονται ως οι μεγαλύτεροι....

Stop στο κάπνισμα μέσα στο αυτοκίνητο

Τα επίπεδα τοξινών είναι 23 φορές υψηλότερα από ότι μέσα σε ένα μπαρ
Η Βρετανική Ιατρική Ένωση κάλεσε σήμερα την κυβέρνηση να απαγορεύσει το κάπνισμα μέσα στα αυτοκίνητα ώστε να προστατεύονται οι παθητικοί καπνιστές.

Έκοψαν το ρεύμα στο υπουργείο Υγείας! - Αιφνιδιαστική κίνηση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

Χωρίς ρεύμα είναι το υπουργείο Υγείας αφού λίγο πριν της 8 ομάδα εργαζομένων της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ πήγε αιφνιδιαστικά στον υποσταθμό του υπουργείου, που βρίσκεται στη συμβολή της Στουρνάρη με την Αριστοτέλους και έκοψε την παροχή.

Σύμφωνα με τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ το ρεύμα στο υπουργείο κόπηκε γιατί το υπουργείο χρωστάει στην Επιχείρηση 3,8 εκατομμύρια ευρώ.


Βγαίνουν πάλι τα συνεργεία ελέγχου για το κάπνισμα

Μετά την ανάπαυλα του καλοκαιριού ,την εντατικοποίηση των ελέγχων για το νόμο που αφορά την απαγόρευση του καπνίσματος, ζήτησε το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, από τις αρμόδιες αρχές, σε σχετική εγκύκλιο που απέστειλε ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας.

Εφηβοι: Μειώνεται το τσιγάρο, αυξάνεται… η κάνναβη!

Το ποσοστό των εφήβων που έχουν κάνει χρήση κάνναβης διπλασιάσθηκε την τελευταία πενταετία

Το τσιγάρο μειώνεται ανεπαίσθητα, το αλκοόλ καλά κρατεί και η κάνναβη… αυξάνεται δραματικά στις συνήθειες των Ελλήνων εφήβων. Πανελλήνια έρευνα του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής αποδεικνύει ότι η χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών είναι αρκετά διαδεδομένη ανάμεσα στους Έλληνες μαθητές ηλικίας από έντεκα ως δεκαπέντε ετών.

Πίνουν και καπνίζουν από τα 13 οι έφηβοι! - Ερευνα δείχνει επίσης πως 7,2% των 15χρονων έχει κάνει χρήση κάνναβης

Όμηροι των εξαρτήσεων αναδεικνύονται οι έφηβοι στη χώρα μας, καθώς σύμφωνα με νέα μελέτη είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς στο κάπνισμα τσιγάρου, ενώ αύξηση καταγράφεται την τελευταία τετραετία και στην κατανάλωση αλκοόλ. Μάλιστα, 3% των εφήβων παραδέχεται ότι έχει κάνει ακόμη και χρήση ηρεμιστικών και υπνωτικών χωρίς συνταγή γιατρού.

Χιλιάδες Έλληνες πάσχουν από τη «νόσο των καπνιστών»

Δεν ερμηνεύουν σωστά τα πρώτα συμπτώματα
Ανησυχητικά στοιχεία για την εξάπλωση και τις επιπτώσεις της «νόσου των καπνιστών» έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα κατά της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας.

«Ο καθείς την μύξα του για βούτυρο την έχει»

Μεγάλος, πολύ μεγάλος ο εθνικός μας ποιητής Κωστής Παλαμάς. Έζησε όλες τις κρίσιμες στιγμές του Έθνους. Και το βοήθησε. Το ύμνησε, το ενθάρρυνε, κεραύνωσε τους «τροπαιούχους του άδειου λόγου» που ροκάνιζαν τα σωθικά του. Τις ανθρωποκάμπιες (Κόντογλου) τύπου Ρεπούση και Δραγώνα, τους νάνους και τους αρλεκίνους της κομματοκρατίας.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

To χρονικό της επίθεσης του νεαρού σε Λύκειο του Αμαρουσίου

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει την πράξη του
Σε κατάσταση αμόκ ήταν ο 18χρονος Πολωνός μαθητής, σύμφωνα με όλες τις μαρτυρίες, που επιτέθηκε το πρωί σε σχολείο στο Μαρούσι κραδαίνοντας ένα σπαθί «Νίντζα» και σκορπώντας τον τρόμο και τον πανικό σε μαθητές, καθηγητές αλλά και σε όποιον βρέθηκε στο δρόμο του.

Υποχρεωτικά «βραδυφλεγή» τσιγάρα σε όλη την Ε.Ε.

Τσιγάρα με «μειωμένη ροπή ανάφλεξης» θα κυκλοφορούν υποχρεωτικά, από τις 17 Νοεμβρίου, σε όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τα τσιγάρα αυτά, θα σβήνουν από μόνα τους όταν δεν χρησιμοποιούνται γι΄αυτό θα είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσουν πυρκαγιές. 

Λουκέτο βάζουν και τα περίπτερα λόγω κρίσης στο Ρέθυμνο

Μετά την πλειάδα μικρομεσαίων επιχειρήσεων και εμπορικών καταστημάτων ακόμα και σε κεντρικά σημεία της πόλης του Ρεθύμνου που έβαλαν λουκέτο λόγω κρίσης, σειρά πήραν και τα περίπτερα τα οποία το ένα μετά το άλλο κατεβάζουν ρολά, καθώς οι ενοικιαστές τους δεν μπορούν πλέον να καλύψουν ούτε καν τα λειτουργικά τους έξοδα.

Εμετικό και άκρως επικίνδυνο γκρουπ στο Facebook!!!

Ζητούν την ευθανασία των «αδέσποτων» και άστεγων ανθρώπων!
 
Ένα γκρουπ στο Facebook που προκαλεί ανατριχίλα σε όσους το διαβάσουν, από το όνομά του κιόλας, δημιούργησαν κάποιοι που δύσκολα τους χαρακτηρίζεις ανθρώπους.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ
ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ
Δίρκης 20 – Τα.κ 32200 Θήβα
Τηλ 6978007275 tel&fax :22620 81044
e-mail: oebethivas@yahoo.gr     www.oebethivas.blogspot.com

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


ΕΠΤΑ ΜΥΘΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

ΕΠΤΑ ΜΥΘΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ1
του Στέργιου Σκαπέρδα
Καθηγητή Οικονομικών
University of California, Irvine
Στις απόψεις που παρουσιάζονται στον ευρείας κυκλοφορίας ελληνικό Τύπο υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός λαθεμένων αντιλήψεων και μύθων σχετικά με τα αίτια και τις συνέπειες
της  κρίσης,  καθώς  και  με  τις  πολιτικές  τις  διαθέσιμες  για  την  καταπολέμησή  της. 

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Κυβέρνηση Μπίλντερμπέργκ

Τα τελευταία πέντε εικοσιτετράωρα η Ελλάδα και η γειτονική Ιταλία, δύο χώρες με οικονομικά προβλήματα και πολιτικά αδιέξοδα, όλως περιέργως παρακολουθούν τις εξελίξεις να καταλήγουν στο ίδιο αποτέλεσμα.


Μέθοδοι προπαγάνδας κατά των εθνών. Έχουν εφαρμοσθεί ήδη στην Ελλάδα;

H αποκάλυψη των μεθόδων και των τεχνικών της προπαγάνδας, η επί το πλέον εύηχο , των ψυχολογικών επιχειρήσεων σίγουρα εντυπωσιάζει άπαντες, ακόμη και ανθρώπων που έχουν μερική η αρκετή σχέση με το αντικείμενο. 

Ιδιαίτερα δε αν πρόκειται για χώρες μετρ του είδους, όπως συνήθως ήταν και είναι τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, που έχουν ανάγκη των μεθόδων αυτών, αφενός για ¨αιτιολογήσουν¨ το καθεστώς που έχουν επιβάλλει στους λαούς, χωρίς δημοκρατικές διαδικασίες φυσικά και αφετέρου με σκοπό να υπονομεύσουν τα κράτη-αντιπάλους των και να διαβρώσουν το φρόνημα και τις ηθικές αξίες των κατοίκων των κρατών αυτών.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

H κρίση της πολιτικής ανάγκασε τελικά τις αγορές να εγκαταλείψουν τη σκιώδη εξουσία τους και να εγκατασταθούν αυτοπροσώπως στο θρόνο: για πρώτη φορά παγκοσμίως στην Ελλάδα, διαπράττοντας το τέλειο πολιτικό έγκλημα
 

Η μέρα που «παραδόθηκε» η Ελλάδα στις τραπεζικές δυνάμεις κατοχής

Σήμερα (11-11-2011) ξεκινάει και επίσημα η ελληνική αντίσταση στην Κυβέρνηση των Τραπεζιτών και Τοκογλύφων.
Ο «κουκουλοφόρος» Εφιάλτης της νέας εθνικής προδοσίας είναι ο Αντώνης Σαμαράς.
...Με διαφορά ο μεγαλύτερος προδότης της μεταπολεμικής Ελλάδας.

Τους υποψήφιους και τις θέσεις της παρουσίασε η παράταξη που διεκδικεί την προεδρία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

Ο συνδυασμός «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» με επικεφαλής τον Χρήστο Βασιλάκο που είναι υποψήφιος για τις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στις 26,27 & 28 Νοεμβρίου, πραγματοποίησε συγκέντρωση την Τετάρτη 9/11, για να παρουσιαστούν οι υποψήφιοι και οι θέσεις της παράταξης. Η παράταξη «δεν υποστηρίζει, ούτε υποστηρίζεται από κανένα κόμμα» και οι υποψήφιοι είναι «ανεξάρτητοι και υπερκομματικοί». 

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Με καταδικάσατε από τη γέννα,μα δε λογαριάσατε πως γεννήθηκα ελεύθερος

Με καταδικάσατε από τη γέννα μου,να διαβαίνω το μονοπάτι της μοίρας χωρίς προοπτική….Να θεωρώ πάντα τη φυγή ως λύση…
Να σπαταλώ τα χρόνια μου σ εκείνα που εσείς ορίζατε ως σημαντικά…
Νομίσατε πως εκπαιδεύσατε έναν ακόμα “ισοβίτη” που θα σας υπηρετεί αγόγγυστα….
Ενα ακόμα σκουριασμένο και απαίδευτο νου που θα υπακούει πρόθυμα τις εντολές σας..