Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Παγκόσμιος ξεσηκωμός ή Παγκόσμια παγίδα για την εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης;

"ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ, ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΤΕ! ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ",ΕΛΕΓΕ Ο ΣΤΕΦΑΝ ΕΣΕΛ, Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ"!

 Εδω και αρκετές μέρες έχει ξεκινήσει ένα "παγκόσμιο κίνημα" ,βασισμένο στο Ισπανικό realdemocracy ya που έχει σαν σημαία του το Ήρθε ο καιρός να ενωθούμε για τις 15 Οκτωβρίου.Ήδη έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους 308 πόλεις απο 40 χώρες παγκοσμίως.


ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ! ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΧΗΣ

Η Eurogendfor ήρθε στην Ελλάδα; –

Η Χούντα Παπανδρέου ρίχνει το προσωπείο της

H Eurogendfor πέρασε στην Ελλάδα από την Ηγουμενίτσα. Μία ολόκληρη Ταξιαρχία, αποτελούμενη από Γερμανούς και Ολλανδούς, με πολιτικά ρούχα και βαλιτσάκια με την ένδειξη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων (Eurogedfor) μπήκε στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας και μετακινήθηκε στη Λάρισα, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- στρατοπέδευσε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ
ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ
Δίρκης 20 – Τα.κ 32200 Θήβα
Τηλ 6978007275     tel&fax  :22620 81044

Τα «κουρέματα» χρέους παγκοσμίως από το 1970 έως σήμερα

Ανατρέχοντας ιστορικά στο παρελθόν της ανθρώπινης ιστορίας, οι κρίσεις χρέους, οι στάσεις πληρωμών, τα οικονομικά «κουρέματα» και οι επαναδιαπραγματεύσεις κρατικών χρεών αποδεικνύονται τόσο παλιές, όσο και ο δημόσιος δανεισμός.


Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Εντόπισαν πλοίο με 5.000 λαθραία τσιγάρα - Στον εισαγγελέα οι 32 συλληφθέντες

Πλοίο που μετέφερε 5.000 λαθραία τσιγάρα από την κατεχόμενη Αμμόχωστο στην περιοχή της Κορινθίας συνέλαβαν άνδρες της ελληνικής ακτοφυλακής στον Κορινθιακό κόλπο.

Στο σκάφος επέβαιναν 10 ναυτικοί, εκ των οποίων 9 αλλοδαποί και ένας έλληνας καπετάνιος, ενώ άλλοι 22 αλλοδαποί βοηθούσαν στη μεταφορά των λαθραίων τσιγάρων από το σκάφος σε φορτηγά για να μεταφερθούν σε αποθηκευτικούς χώρους στον Ασπρόπυργο.

Οι 32 συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ενώ κατασχέθηκε το φορτίο των 5.000 τσιγάρων καθώς και το σκάφος

Πώς δουλεύει ο περιπτεράς στην πλατεία Συντάγματος

Αποτελεσματική η διαφήμιση στο περίπτερο;

Εξαιρετικά υψηλή και με μεγάλη επίδραση, θεωρεί τη θέαση των διαφημίσεων στα περίπτερα μεγάλη έρευνα που έγινε από την To the Point στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για λογαριασμό της Trocadero.

Μάνα και γιος εμπορεύονταν λαθραία τσιγάρα

Μάνα και γιος, ομογενείς από χώρα της πρώην ΕΣΣΔ, συνελήφθησαν χθες (06-10-2011) το πρωί, επειδή εμπορεύονταν λαθραία τσιγάρα.

Πέντε ένοπλες ληστείες μέσα σε τρεις ώρες! - Νύχτα-τρόμου στην Αθήνα

Πέντε ένοπλες ληστείες σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Αθήνα, από τις δύο τη νύχτα έως τις 5 τα ξημερώματα. Στόχοι των ενόπλων έγιναν ένας οδηγός ταξί, στη συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με την Ιπποκράτους και υπάλληλοι, περιπτέρου, βενζινάδικου και καταστήματος πρόχειρου φαγητού.

Και στις πέντε περιπτώσεις οι δράστες απείλησαν τα θύματα τους με όπλο και στη συνέχεια διέφυγαν και αναζητούνταν.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΣΩΜΑΤΕΙΟ Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΠΝΟΠΩΛΩΝ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΨΙΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΖΑΧΑΡΩΔΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΠΝΟΠΩΛΩΝ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΨΙΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΖΑΧΑΡΩΔΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
e - mail : iakovou.Κon@hotmail.com                 
ΚΙΝ. :  6980406262  cosmote
( δικαστικά αναγνωρισμένο πρωτοβάθμιο επαγγελματικό σωματείο ν.1712/1987 με αριθμό μητρώου 9008 )

Θεσσαλονίκη ,12 Οκτωβρίου 2011

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Βομβαρδισμένο τοπίο το εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας - Ενδεχομένως να χρησιμοποιήθηκαν και δέκα κιλά εκρηκτικών!

Πολύ σοβαρές ζημιές σε καταστήματα αλλά και διαμερίσματα πολυκατοικιών- έως και στον τρίτο όροφο!- προκάλεσε στην περιοχή της πλατείας Εσπερίδων στην Γλυφάδα η ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα έξω από κατάστημα ρούχων στην οδό Αγγέλου Μεταξά 24.

Ανακοίνωση του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Περιπτέρων & Καπνοπωλών (ΠΑ.ΣΥ.ΠΕ.ΚΑ.) για την γενική κινητοποίηση στις 19 Οκτωβρίου 2011


Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Περιπτέρων & Καπνοπωλών (ΠΑ.ΣΥ.ΠΕ.ΚΑ.) συμμετέχει στην γενική κινητοποίηση την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011.

Καλούνται όλοι οι περιπτερούχοι και καπνοπώλες να συμμετέχουν δυναμικά στις συγκεντρώσεις και πορείες της ΓΣΕΒΕΕ και των κατά τόπους Ομοσπονδιών Επαγγελματιών.

Σε ένορκη κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου προχώρησε η πρόεδρος του σωματείου περιπτερούχων & καπνοπωλών Κρήτης

Σε ένορκη κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου προχώρησε η πρόεδρος του σωματείου περιπτερούχων & καπνοπωλών Κρήτης




Το στριφτό τσιγάρο «καίει» τα έσοδα…χαμηλότερος έως 35% ο φόρος

Το στριφτό τσιγάρο "καίει" τα έσοδα του υπουργείου Οικονομικών. Οι καπνιστές με το σακουλάκι των 25 γραμμαρίων ανά χείρας τίναξαν την μπάνκα στον αέρα, αφού ο φόρος που αποδίδουν είναι χαμηλότερος έως 35% σε σύγκριση με ένα πακέτο τσιγάρα.

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Εγκέφαλος της ληστείας ο γιος του αστυνομικού

Σκηνές από την αστυνομική ταινία «Τhe Score», με τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Έντουαρντ Νόρτον, ξεδιπλώνονται από τη δικογραφία που αποκαλύπτει η zougla.gr και αφορά στη ληστεία-μαμούθ με λεία 1.5 εκατ. ευρώ το απόγευμα της Κυριακής 2 Οκτωβρίου στο υποκατάστημα της Alpha Bank στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο π. πρόεδρος του Αρείου Πάγου Β. Κόκκινος προτείνει την τιμωρία του πρωθυπουργού...!!!

 «ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΡΚΟΥΝ ΜΟΝΟ... 30 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΤΟΥ...!!!

Όπως πάντα βαρυσήμαντο το άρθρο του Β. Κόκκινου π. Προέδρου του Αρείου Πάγου στην εφημερίδα "Αξία".
Συντάγματος πού στοιχειοθετούν το αδίκημα της Εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού.

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Την εκστρατεία καταπολέμησης του καπνίσματος στηρίζει το MAD

Απευθύνεται σε 28 εκατ. πολίτες της Ε.Ε.
Τη μεγάλη πανευρωπαϊκή εκστρατεία καταπολέμησης του καπνίσματος στηρίζει το MAD. H εκστρατεία έχει το σύνθημα «Αν το σταματήσεις δεν σε σταματάει τίποτα» και αποτελεί πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ληστεία σε περίπτερο στη Γλυφάδα

Ληστεία σημειώθηκε στη 00.50 τα ξημερώματα, σε περίπτερο που βρίσκεται επί της Λ. Ποσειδώνος και Ζέρβα, στη Γλυφάδα.

Συγκεκριμένα, ένας δράστης με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησε τον υπάλληλο άρπαξε τις εισπράξεις
της ημέρας και στη συνέχεια διέφυγε πεζός.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

Θεσσαλονίκη: Ξηλώθηκε το πρώτο άδειο περίπτερο κι ακολουθεί συνέχεια

Σε πλήρη καταγραφή και ελέγχους ώστε να μπει σε τάξη ο χώρος των περιπτέρων που λειτουργούν στη Θεσσαλονίκη, καθώς έχει διαπιστωθεί ότι ο συνολικός αριθμός τους εμφανίζεται κατά πολύ μεγαλύτερος του καθορισμένου αριθμού που θα έπρεπε να ισχύει βάσει των σχετικών διοικητικών πράξεων, προχωρούν οι υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο Δήμος Πειραιά πυροβολεί κατά ριπάς τα περίπτερα.

Μου ζήτησαν να γράψω ένα άρθρο συμπαράστασης για τα περίπτερα, επειδή η δική τους φωνή διαμαρτυρίας πνίγεται από την θηλιά της γραφειοκρατίας και την απαξίωση λόγω της ποιότητας του επαγγέλματος. Δυστυχώς σ’ αυτή τη διαβολεμένη πατρίδα η δουλειά που επιλέγει κάποιος του προσδίδει αστέρια στην επωμίδα ή σαρδέλες στο μπράτσο σε μια ιεραρχικά δομημένη κοινωνία.