Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Χρόνια Πολλά! Καλή Ανάσταση!!!

Λιγοστεύουν τα περίπτερα της Αθήνας

ΒΡΑΔΥΝΗ 21/04/2011

Φορολογούνται οι μυστικές καταθέσεις στη Ελβετία - Απόφαση – σοκ της κυβέρνησης της χώρας που αφορά και σε καταθέσεις Ελλήνων ύψους 30 δισ. δολαρίων

Οι ελβετικές τράπεζες παύουν να είναι «φορολογικός παράδεισος» για τους Ευρωπαίους, ύστερα από απόφαση της ελβετικής κυβέρνησης «να υλοποιήσει στο ακέραιο» την συμφωνία του 2005 με την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με την οποία ανοίγει ο δρόμος για την φορολόγηση «καταθέσεων Ευρωπαίων μη μόνιμων κατοίκων» της Ελβετίας, οι οποίες υπολογίζεται ότι ξεπερνούν τα 700 δισ. ευρώ και αποτελούν το 11% του ΑΕΠ της χώρας!

Υπενθυμίσεις σε υπόχρεους δηλώσεων ΦΠΑ - Το ΥΠΟΙΚ έστειλε e-mail σε 53.471 φορολογούμενους

(Για ελέγξτε τα E-mail σας!!!)

Προειδοποιητική επιστολή σε 53.471 επιτηδευματίες και ελεύθερους επαγγελματίες που δεν έχουν καταβάλει τον ΦΠΑ έστειλε μέσω e-mail η εφορία και καλεί τους φορολογουμένους να κλείσουν μέχρι την Τρίτη του Πάσχα τις υποχρεώσεις του αλλιώς η εφορία θα προσδιορίσει με τεκμαρτό τρόπο την οφειλή.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ


Στο Όνομα του... "Ελληνικού Λαού" εκδόθηκαν (και εξακολουθούν να εκδίδονται) εκατομμύρια Διαταγές Πληρωμής των Tραπεζών κατά των Eλλήνων πολιτών!




Στο χαμηλότερο σημείο ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης - Η κρίση ενδέχεται να απειλήσει το κοινωνικό σύστημα

Στο χαμηλότερο σημείο από την εκκίνηση της μέτρησής του υποχώρησε το πρώτο τρίμηνο του έτους ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης αντανακλώντας τη συνεχή επιδείνωση των οικονομικών συνθηκών και της εισοδηματικής κατάστασης των νοικοκυριών.



Στην τσιμπίδα της Εφορίας - Τι προβλέπει ο νόμος για πρόστιμα και κατασχέσεις

Ποινική δίωξη μπορεί να ασκηθεί εφόσον το συνολικό ληξιπρόθεσμο χρέος προς το Δημόσιο από κάθε αιτία συμπεριλαμβανομένων των κάθε είδους τόκων η προσαυξήσεων υπερβαίνει το ποσό των 10.000 ευρώ. Οι ποινές όμως της Εφορίας δεν σταματούν εκεί.



«Κανείς δεν τολμά να το αποκαλέσει πτώχευση» - Αιχμηρό άρθρο της Wall Street Journal για την Ελλάδα

Ιδιαίτερα αιχμηρό μπορεί να χαρακτηριστεί σημερινό άρθρο της Wall Street Journal για την Ελλάδα, το οποίο τιτλοφορείται: «Κανείς δεν τολμά να το αποκαλέσει πτώχευση» και καλεί όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να σταματήσουν την άρνηση και να αρχίσουν να εξηγούν πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί αυτό το ενδεχόμενο.


Τα «ιερά τσιγάρα» βασικό θεραπευτικό μέσο για πάσα νόσο!

Η θεραπεία του καρκίνου με τσιγάρο σίγουρα ξεπερνά ακόμη και την πιο ανοιχτόμυαλη ομοιοπαθητική προσέγγιση. Και όμως, τα «ιερά τσιγάρα» είναι το βασικό θεραπευτικό μέσο για πάσα νόσο σε κλινική της Ινδονησίας!





Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

PHILIP MORRIS -ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ :ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3943/2011,ΑΡΘΡΟ 47,ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 6.

Η μεγαλύτερη καπνοβιομηχανία στον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα έπραξε τα αυτονόητα.
Από τις 4 Απριλίου 2011,έχει στείλλει επιστολή και έχει γνωστοποιήσει προς όλους τους συνεργάτες της διανομείς, τα θεσμοθετημένα ποσοστά του λιανεμπορίου.Ώς ηγέτιδα εταιρεία,είναι η πρώτη που έκανε ένα βήμα για την ομαλοποίηση της διανομής καπνικών στον κλάδο του λιανεμπορίου.
ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ .


Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ: Η κατάσταση είναι σοβαρή. Ο χρόνος του παιχνιδιού έχει λήξει. Το βιοτικό μας επίπεδο ίσως μειωθεί, αλλά τα παιδιά μας θα ζήσουν καλύτερες ημέρες. Πρέπει να πολεμήσουμε. Θα υπάρξουν θύματα. Θα κάνουμε λάθη. Είναι όμως απαραίτητο

Έχοντας την άποψη ότι, η «παραπλάνηση» ενός ολόκληρου λαού είναι ένα πολύ σοβαρό αδίκημα (πόσο μάλλον η γελοιοποίηση), θεωρούμε πως ο χειρισμός των δημοσίων υποθέσεων γίνεται κατά κανόνα ανεξέλεγκτα, κυρίως επειδή δεν είναι υποχρεωτική η τήρηση των προεκλογικών δεσμεύσεων εκ μέρους των πολιτικών – δυστυχώς, με την ανοχή των Πολιτών των χωρών τους.


Χαμηλότερους φόρους στα καύσιμα ζητούν οι βενζινοπώλες

«Δίκαιες οι διαμαρτυρίες των πολιτών για τις υψηλές τιμές»

Ο μόνος τρόπος να μειωθούν οι τιμές των καυσίμων είναι η δραστική μείωση της φορολογίας, υποστηρίζει η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος, η οποία χαρακτηρίζει δίκαιες τις διαμαρτυρίες των καταναλωτών για τις αυξήσεις των τιμών.



ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Π.Κ.Ε.

ΤΑ Μ.Μ.Ε.
ΓΡΑΦΟΥΝ...
ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ...
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ...


Ολοκλήρωσε την πιστοληπτική αξιολόγηση των καλυμμένων ομολόγων τριών ελληνικών τραπεζών

Σταθερή διατήρησε ο οίκος Moody's την πιστοληπτική αξιολόγηση των καλυμμένων με στεγαστικά δάνεια ομολόγων της Εθνικής Τράπεζας και της Alpha Bank στην κατηγορία Baa3 και υποβάθμισε τα αντίστοιχα ομόλογα της Marfin Popular Bank στην κατηγορία Baa1 από την κατηγορία Α3.



Ψάχνουν χώρο για τουρκικό πανεπιστήμιο στην Κομοτηνή!

Ζήτημα χρόνου να τεθεί ως αίτημα στην κυβέρνηση

Συνεχίζουν τα περίεργα παιχνίδια στη Θράκη οι Τούρκοι. Η απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στο κλείσιμο της Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης (ΕΠΑΘ), από την οποία αποφοιτούν οι εκπαιδευτικοί των μειονοτικών σχολείων, όπως φαίνεται να ανοίγει την όρεξη στα φερέφωνα της Τουρκίας να αρχίσουν να ψελλίζουν την ανάγκη δημιουργίας δικού τους πανεπιστημίου στην περιοχή της Θράκης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Π.Κ.Ε - ΘΕΣΕΙΣ ,ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ ΚΑΠΝΟΠΩΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
(Ο.Π.Κ.Ε.)
Κουταρέλια 74, 1ος Όροφος, Βόλος,
Τηλ-FAX 24210-32780 κιν.6934832876
ΒΟΛΟΣ  19/04/2011                                                                    ΑΡ.ΠΡΩΤ:473

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Αναδιάρθρωση: Παράταση αγωνίας στη ΣΕΚΑΠ

Παρατείνεται η αγωνία για το ιδιοκτησιακό μέλλον της ΣΕΚΑΠ καθώς η έκτακτη γενική συνέλευση (της 14ης Απριλίου),  αναβλήθηκε για τις 13 Μαΐου έπειτα από σχετικό αίτημα που υπέβαλε η εκ των βασικών μετόχων της συνεταιριστικής καπνοβιομηχανίας, η ΣΕΚΕ (Συνεταιριστική Ένωση Καπνοπαραγωγών Ελλάδας), που σήμερα ελέγχει το 34% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.




Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ TOY ΣΩΜΑΤΕΙΟY ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ
ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
2310304170/6932424925
http://peripterathess.blogspot.com                                          




ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΝΩΣΗ ΚΑΠΝΟΠΩΛΩΝ- ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΨΙΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΖΑΧΑΡΩΔΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ » ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΝΑΦΟΡΑ  ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΝΩΣΗ ΚΑΠΝΟΠΩΛΩΝ- ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΨΙΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΖΑΧΑΡΩΔΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ » ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ