Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Π.Κ.Ε. - ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ ΚΑΠΝΟΠΩΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
(Ο.Π.Κ.Ε.)
Κουταρέλια 74, 1ος Όροφος, Βόλος,
Τηλ-FAX 24210-32780 κιν.6934832876

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΠΑΓΩΤΩΝ ΕΒΓΑ 2011




ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΠΑΓΩΤΩΝ
ΕΒΓΑ 2011





Αναδιάρθρωση και εθνική ασφάλεια: Πανικός και εξέγερση;

O κύβος της αναδιάρθρωσης του δημόσιου χρέους έχει ριφθεί. Αλλά μοιάζει με "βουτιά σε μαύρα νερά": Κανείς δεν ξέρει από κάτω μας τι βρίσκεται και ο φόβος πρόκλησης ανεξέλεγκτων καταστάσεων στο εσωτερικό είναι ιδιαίτερα έντονος. Και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.


ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Το χρέος του Μεταξά...

Η ιστορία έχει ως εξής : το 1936, η Ελλάδα του Ιωάννη Μεταξά αρνήθηκε να συνεχίσει την εξυπηρέτηση του δανείου που είχε συνάψει με τη βελγική τράπεζα "Societe Commerciale de Belgique". Η κυβέρνηση του Βελγίου προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο, που είχε ιδρύσει η Κοινωνία των Εθνών, κατηγορώντας την Ελλάδα ότι αθετεί τις διεθνείς της υποχρεώσεις. Η Ελλάδα απάντησε ότι αδυνατεί να εκπληρώσει τις δανειακές της υποχρεώσεις, διότι δεν μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την κατάσταση του Λαού και της χώρας!

Στον εισαγγελέα περιπτερούχοι και ψιλικατζήδες

Στου… εισαγγελέα την πόρτα, έφτασαν χθες περιπτερούχοι και ψιλικατζήδες ζητώντας την άμεση παρέμβαση του, γιατί όπως επισημαίνουν η βιωσιμότητά τους βρίσκεται σε κόκκινη γραμμή. «Υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση από τους συναδέλφους. Βαρεθήκαμε να δουλεύουμε 16 ώρες τη μέρα και το κράτος να μη βλέπει πως ψήφισε ένα νόμο που δεν εφαρμόζεται», επισημαίνει στον «Τ.Θ.» ο πρόεδρος της Ένωσης Καταστημάτων Ψιλικών, Καπνοπωλών και Ενοικιαζόμενων Περιπτέρων Μακεδονίας, Κώστας Ιακώβου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ
ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
2310304170/6932424925
http://peripterathess.blogspot.com/                                    
Θεσσαλονίκη 15/04/2011

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΑΛΗΤΟΕΛΙΤΟΚΡΑΤΙΑ ...Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!!

Ώπα ρε άθλιοι...
Βγήκατε στη πιάτσα και διαδίδετε διάφορα ως πλανόδιοι τοκογλύφοι:
«Ο νόμος δεν ισχύει ,τον Ιούλιο έχει απελευθέρωση επαγγέλματος»κ.τ.λ.
Ποια είδους συλλογιστική σας κάνει εσάς και τα φερέφωνα σας και νομίζετε με τέτοιες φτηνές δικαιολογίες και αθλιότητες ότι μπορείτε να αποφύγετε ή να κερδίσετε χρόνο;


Έξι αλήθειες για την αναδιάρθρωση χρέους

Ενόψει της μεγάλης συζήτησης που έχει αρχίσει για την αναδιάρθρωση του χρέους, δύο ακαδημαϊκοί δάσκαλοι, ο Δ. Μαρδάς (αν. καθηγητής, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ) και ο Β. Πολυμένης (επ. καθηγητής, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ) καταθέτουν έξι βασικές διαπιστώσεις, που είναι χρήσιμο να τις έχουμε κατά νου σε κάθε συζήτηση για αυτό το «καυτό» θέμα:


Στο... “μαντρί” οι βουλευτές, άλλους θα φάει ο “λύκος”.Ιδού τα μέτρα 77 δισ. ευρώ

“Ναι, σε όλα” θέλει ο Γ. Παπανδρέου και θα το απαιτήσει από τους βουλευτές. Υπουργικό Συμβούλιο, Κοινοβουλευτική Ομάδα και Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος συνεδριάζουν “απανωτά” αύριο σε μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια συσπείρωσης.




''Τυχόν αναδιάρθρωση θα φέρει πρώτα ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ και μετά κατάλυση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ''

Με αυτή τη δήλωση ο Lorenzo Bini Smaghi, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας εκφράζει εμφατικά την αντίθεση του στα σενάρια αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους ενώ ταυτόχρονα αποδοκιμάζει τη στάση της Γερμανίας.



Ο Ραγκούσης χτύπησε το καμπανάκι…

Το χθεσινό δείπνο του Γιώργου Καμίνη με τους διευθυντές των μεγάλων εφημερίδων, είχε δυο ξεχωριστές πτυχές και προσεγγίσεις: Η πρώτα αφορά στο… μυστήριο που περιέβαλε τον χώρο στον οποίο θα πραγματοποιούνταν, καθώς στο επιτελείο του Δημάρχου Αθηναίων φοβούνταν ότι ήταν πιθανό ένα «θερμό επεισόδιο», με την απρόσμενη εμφάνιση συμβασιούχων.



Wikileaks: Βασικό εργαλείο των Αμερικανών η Σούδα

Για τη σημασία της Σούδας στην επίτευξη των αμερικανικών στρατηγικών στόχων, αλλά και για το γεγονός ότι η χώρα μας θεωρείται ο καλύτερος σύμμαχος των ΗΠΑ, αποκαλύπτουν τα Wikileaks. Εμπόδιο θεωρούνται "οι πολίτες και οι διάφορες μορφές διαδηλώσεων, που θεωρούνται ωστόσο πολύ μικρής έκτασης και καθόλου οργανωμένες". Πολύτιμη η συμβολή Ελλάδας στο Ιράκ και το Αφγανιστάν

Δικαίωση από τον Α.Πάγο για τους συμβασιούχους προ 2001! - Μονιμοποιούνται καθαρίστριες του ΟΠΑΠ

Με χορούς, πανηγυρισμούς και τον Εθνικό 'Υμνο, υποδέχθηκαν την απόφαση του Αρείου Πάγου χιλιάδες συμβασιούχοι που δικαιώνει συναδέλφους τους καθαρίστριες του ΟΠΑΠ που ζητούσαν τη μονιμοποίησή τους.





Ανδρέας Ανδριανόπουλος: Όλα γίνονται για τα πετρέλαια

Η ΓΓ του ΚΚΕ απεφάνθη. "Ολα γίνονται για τα πετρέλαια" δήλωσε, και καθάρισε. Η συζήτηση όμως δεν κλείνει εδώ. Τώρα μόλις αρχίζει. Δεν ξέρω αν ο ΟΗΕ και οι χώρες που ανέλαβαν να εφαρμόσουν την απόφαση του Συμβ. Ασφαλείας το έκαναν για το πετρέλαιο. Οταν οι δυτικές δυνάμεις χτυπήθηκαν με τους Οθωμανούς στο Ναβαρίνο, για να μη μας κατασφάξουν τότε οι άνδρες του Ιμπραήμ, σίγουρα παρενέβαιναν στα εσωτερικά της επικράτειας του Σουλτάνου. Και δεν το έκαναν βέβαια για τα πετρέλαια. Κακώς πρενέβησαν;


Απορρίφθηκαν οι εφέσεις για τους γάμους ομοφυλοφίλων στην Τήλο

Απορρίφθηκαν από το Πολιτικό Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφέσεις που ασκήθηκαν από ζευγάρια ομοφύλων σχετικά με την ακύρωση των γάμων τους, το καλοκαίρι του 2008 στην Τήλο.




Ψήφισμα για τον αντικαπνιστικό νόμο θα καταθέσουν οι εστιάτορες

Συγκέντρωση επαγγελματιών εστίασης με τη συμμετοχή εκπροσώπων κομμάτων

Μετά από μια «μαραθώνια» συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου των Επαγγελματιών Εστίασης και Αναψυχής, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων και παρουσία Βουλευτών από τον ΣΥΡΙΖΑ, την Δημοκρατική Συμμαχία αλλά την Δημοκρατική Αριστερά, αποφασίστηκε η άμεση υποβολή ψηφίσματος στο Προεδρείο της Βουλής, με κοινοποίηση στους συναρμόδιους φορείς, καθώς και η κατάθεση κοινής τροπολογίας επί του λεγόμενου αντικαπνιστικού Νόμου του 2010, σύμφωνα με τον οποίο επιβάλλεται η ολική απαγόρευση του καπνίσματος στους χώρους εστίασης και αναψυχής (μπαρ, εστιατόρια, καφετέριες).

Πρόστιμα 315,2 εκατ. ευρώ για καρτέλ στα απορρυπαντικά

Πρόστιμο συνολικού ύψους 315,2 εκατ. ευρώ επέβαλε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού στις πολυεθνικές εταιρείες Unilever και Procter & Gamble.

Το πρόστιμο επεβλήθη για τις πρακτικές που ακολουθούσαν στην αγορά των απορρυπαντικών σε οκτώ χώρες της Ευρώπης, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα.

Τραγικό: Στο έλεος περιθωριακών η πλατεία Ομονοίας της Αθήνας!

Ομόνοια, Παρασκευή βράδυ, γύρω στις 12:00. Η εικόνα στα στενά και τους γύρω δρόμους της πλατείας θυμίζει κάτι από τα προάστια του Παρισιού. Πόρνες, άστεγοι, έμποροι του λευκού θανάτου, πρεζάκια, αλλοδαποί. Το κεντρικότερο σημείο της πρωτεύουσας μοιάζει να είναι παραδομένο στις ορδές περιθωριακών στοιχείων. Σαν να πρόκειται για άτυπη συμφωνία μεταξύ Πολιτείας και υπόκοσμου. «Μόλις πέσει το σκοτάδι, το κέντρο θα μας ανήκει μέχρι που να ξημερώσει και αλίμονο σε όποιον παραβεί τη συμφωνία».

2.5 εκ. πακέτα τσιγάρα στο λιμάνι της Σητείας

2,5 εκ. πακέτα λαθραίων τσιγάρων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στο πλοίο Snezhura το οποίο οδηγήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο λιμάνι της Σητείας, για έλεγχο. Κατασχέθηκε και το ίδιο το πλοίο ενώ συνελήφθησαν τα 8 μέλη του πληρώματος.


Η Ακαδημαϊκή Κοινότητα Αντιστέκεται : "Το Μνημόνιο είναι παράδοση & ξένη Κατοχή"

Πρωτοφανή, για το πολιτικό κατεστημένο- αλλά και με προβλεπόμενα «σεισμικά» επακόλουθα ήταν αυτά που υποστήριξαν τουλάχιστον 20 Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών (προπύλαια), εχθές και κράτησε από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ.

Αυτό γιατί είναι η πρώτη φορά που η Πανεπιστημιακή κοινότητα ή τουλάχιστον μέρος αυτής παίρνει θέση μαζικά απέναντι στο μνημόνιο και στα όσα βρίσκονται στα «ψιλά γράμματα» της συμφωνίας και για τα οποία ο Ελληνικός λαός δεν έχει καμία πληροφόρηση. Είναι δύσκολο να περιγραφούν και να διατυπωθούν στην ολότητά τους όλα αυτά που ειπώθηκαν από τους Πανεπιστημιακούς δασκάλους, αλλά είναι τόσο σημαντικά που θα επιχειρήσουμε να αναφέρουμε τα σημαντικότερα από αυτά.


40-50% βλέπουν το "κούρεμα" του ελληνικού χρέους στην Ε.Ε.

Εμπειρογνώμονες της ΕΕ εκτιμούν ότι η Ελλάδα πρέπει να περικόψει το χρέος της κατά 40-50% προκειμένου να το καταστήσει βιώσιμο, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Die Zeit» την Τετάρτη. Στο συμπέρασμα αυτό έχει καταλήξει ομάδα εργασίας της ΕΕ, προσθέτει η εφημερίδα.






Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΕΡΔΟΥΣ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Όλα τα Μ.Μ.Ε  έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου Γράφουν ... Ενημερώνουν... Υποστηρίζουν ...







«Σχέδιο Β’» για κυπριακό και τουρκική ένταξη στην ΕΕ

Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου
«Σχέδιο Β» για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας καταρτίζουν και ετοιμάζονται να εφαρμόσουν οι Αγγλοαμερικανοί, για να «απελευθερώσουν» την ‘Αγκυρα από το κυπριακό. Μετατοπίζουν το βάρος από τη λύση του κυπριακού, που φαίνεται μάλλον ανέφικτη με τα τωρινά δεδομένα, επιδιώκοντας την εξεύρεση φόρμουλας με την οποία θα «παραμερίσουν» αυτό το θέμα, που δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στην ενταξιακή πορεία της Τουρκίας, τη στρατιωτική συνεργασία Τουρκίας-ΝΑΤΟ, την αναβάθμιση, προ εντάξεως, του τουρκικού ρόλου στις ευρωπαϊκές υποθέσεις και τον αγωγό Ναμπούκο.

Κλείδωσε η αναδιάρθρωση- Πήρε εντολή η Lazard

Στην παγκόσμιας εμβέλειας τραπεζική «μπουτίκ» του οίκου Lazard, που από την άνοιξη του 2010 συμβουλεύει την κυβέρνηση σε θέματα διαχείρισης χρέους, πέφτει τώρα όλο το βάρος για την προώθηση ενός “new deal” με τους ιδιώτες πιστωτές της χώρας, καθώς το Βερολίνο διαμηνύει με όσο μεγαλύτερη καθαρότητα γίνεται, ότι το 2012 δεν πρόκειται να εγκρίνει νέα χρηματοδότηση της χώρας από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Οικονομικής Σταθερότητας (EFSF), αν η Ελλάδα δεν καταφέρει να επιστρέψει στις αγορές τον επόμενο χρόνο.  

Έξοδος από την κρίση σε 10 βήματα

Τον τελευταίο καιρό όλοι έχουμε αναλωθεί να επισημαίνουμε τα κακώς κείμενα. Καθένας μας έχει κάτι να περιγράψει που αναδεικνύει το διαζύγιο του ελληνικού κράτους με την κοινή λογική. Τριάντα έξι συνεχή χρόνια κομματοκρατίας έχουν ατσαλώσει τη λαβή των κομματικών μηχανισμών στο λαιμό της Ελλάδας.




Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Π.Κ.Ε –ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ο.Π.Κ.Ε. ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ.ΚΟΥΣΕΛΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ ΚΑΠΝΟΠΩΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
(Ο.Π.Κ.Ε.)
Κουταρέλια 74, 1ος Όροφος, Βόλος,
Τηλ-FAX 24210-32780 κιν.6934832876
ΒΟΛΟΣ  11/04/2011                                                                                          ΑΡ. ΠΡΩΤ: 470




ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΑΓΩΤΟΥ ΚΡΙ-ΚΡΙ ΚΑΙ MARS 2011

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΑΓΩΤΟΥ ΚΡΙ-ΚΡΙ ΚΑΙ MARS 2011





ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ
ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
2310304170/6932424925



ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΠΝΙΚΩΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΣΠΙΤΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ ΓΙΑ 9.109,40€.

Με το πηκτό σκοτάδι να απλώνεται στην νεκρική κοιλάδα των μοιραίων χονδρεμπόρων καπνικών και των δοσίλογων ¨ θεσμικών ¨του κλάδου μας,οδοιπορούμε την οδό του μαρτυρίου.
Σε κάθε σταυροδρόμι το εκτελεστικό απόσπασμα των τοκογλύφων ,οι φονιάδες του κλάδου υψώνονται φαντάσματα δυσθεώρητα με μάτια κόκκινα,με στόματα γλοιώδη και λαίμαργα.
Μας εκφοβίζουν,μας τρομοκρατούν...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΙΟΥΧΩΝ - ΚΑΠΝΟΠΩΛΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΑΣ

Κορνήλιος Καστοριάδης - Δημοκρατία δίχως συμμετοχή πολιτών!

Συζήτηση του Κορνήλιου Καστοριάδη με την Anne Brigitte Kern, δημοσιευμένη στο Transervasales Science/ Culture, τεύχος 7, Φεβρουάριος 1991 με τίτλο, «Ou en sommes-nouns de la democratie”?. Από τη συλλογή συνεντεύξεων και συζητήσεων του φιλόσοφου Κορνήλιου Καστοριάδη με τίτλο «Ακυβέρνητη Κοινωνία», [έκδοση 2010, εκδοτικό ΕΥΡΑΣΙΑ, σελίδες 255-260]



Συνελήφθησαν με 850.000 πακέτα λαθραία τσιγάρα

Με 850.000 πακέτα τσιγάρα συνελήφθη σπείρα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων το πρωί της Δευτέρας.Ύστερα από αστυνομική επιχείρηση στην Παλιά Επίδαυρο Αργολίδας κατά την οποία ακινητοποιήθηκαν και ελέγχθηκαν τρία φορτηγά αυτοκίνητα, εντοπίστηκαν 1.700 μεγάλες κούτες με τα εν λόγω λαθραία τσιγάρα.



Τουρκική οικονομική διείσδυση στη Θράκη: Θέλουν ΣΕΚΑΠ, Πανθρακικό!

Mε επιμονή και μεθοδικότητα εξελίσσεται η προσπάθεια της Τουρκίας για οικονομική διείσδυση στην Θράκη, δεδομένων και των πρόσφατων αμοιβαίων επιχειρηματικών ανοιγμάτων τα οποία προωθούνται και από την κυβέρνηση. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα  kavalanet.gr τουρκική κρατική τράπεζα εξέφρασε το ενδιαφέρον της για την συμμετοχή της στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ελληνικής καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ της Ξάνθης !




Παράδεισος των καρτέλ και μονοπωλίων η Ελλάδα..

Έτσι στήνονται τα Μονοπώλια!

Τα παραδείγματα γύρω από τη γιγάντωση των μονοπωλίων μέσα από τις αλλεπάλληλες συγχωνεύσεις και εξαγορές που με κάθε τρόπο ενθάρρυναν οι ασκούμενες πολιτικές, αλλά και με τους ανελέητους νόμους του «ανταγωνισμού» σε βάρος μικρότερων μονάδων, με αποτέλεσμα μια χούφτα από αυτά να ελέγχουν στο συντριπτικό τους μέρος ολόκληρους κλάδους και προϊόντα και άρα να διαμορφώνουν και τις τιμές, «παίζοντας» σε «γήπεδο χωρίς αντίπαλο», είναι εντυπωσιακά και αποκαλυπτικά.

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Πάτρα - Περίπτερα: έφτασαν στην... πηγή, αλλά δεν ξεδίψασαν ακόμη!

Ότι έχουν φτάσει στην πηγή, αλλά δεν μπορούν να ξεδιψάσουν, αισθάνονται οι περιπτερούχοι της Πάτρας, αλλά και ολόκληρης της χώρας, μετά την πρόσφατη και πολυαναμενόμενη από τον κλάδο τους ψήφιση του πολυνομοσχεδίου κατά της φοροδιαφυγής, στο οποίο συμπεριλήφθηκε διάταξη που αφορά τα ποσοστά των κερδών τους επί των καπνικών προϊόντων, η οποία, όμως, μέχρι στιγμής, δεν εφαρμόζεται.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΤΗΣ NESTLE ΓΙΑ ΤΟ 2011

Κατόπιν επιθυμίας πολλών συναδέλφων από όλη την Ελλάδα,ανεβάζουμε επίσημους τιμοκαταλόγους χονδρικής βιομηχανίας παγωτών.Ο λόγος είναι ότι πολλοί αντιπρόσωποι στην επαρχία δεν εφαρμόζουν τον επίσημο κατάλογο χονδρικής των εταιρειών αλλά βάζουν ¨ καπέλο ¨με την δικαιολογία εξόδων μεταφοράς κ.τ.λ.



ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΠΩΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ (Ν.ΕΥΒΟΙΑΣ)

Την Κυριακή 10 Απριλίου 2011 και ώρα 18:00μ.μ.στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδος, έγινε η πρώτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου και εξελέγη η προσωρινή διοίκηση , η οποία και θα οδηγήσει το Σωματείο σε νόμιμες εκλογές εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος.




Καταπέλτης για την Τουρκία η έκθεση του State Department

Το ΥΠΕΞ των ΗΠΑ ανακοίνωσε την αναφορά ανθρωπίνων δικαιωμάτων του 2010 για την Τουρκία, όπως χαρακτηριστικά γράφει η εφημερίδα Milliyet, «Η αναφορά βγάζει δηλητήριο για την Τουρκία». Στις 46 σελίδες της αναφοράς η Τουρκία βαρύνεται με τις πιο βαριές κατηγορίες για θέματα που αφορούν στην ανεξαρτησία των δικαστηρίων και σε θέματα ελευθερίας του Τύπου. Ακολουθούν τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία της αναφοράς:

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ¨ ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ»ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Εξαρθρώθηκε σπείρα με λαθραία τσιγάρα

«Χτύπημα» της αστυνομίας στο παρεμπόριο

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν ένας 48χρονος Έλληνας και άλλοι τέσσερις Βούλγαροι, 45, 33, 22 και 31 ετών, για κατοχή και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων.


Έκρυβαν σε διαμέρισμα 15.586 πακέτα τσιγάρα

Δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αρμενίας, ηλικίας 35 και 22 ετών και μία υπήκοος Βουλγαρίας, 42 ετών, συνελήφθησαν σήμερα στον Κολωνό, κατηγορούμενοι για «Πλαστογραφία πιστοποιητικών», παράβαση του Ν. «Περί Τελωνειακού κώδικα» και του Ν. «Περί αλλοδαπών» .