Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ROADKIOSK - ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ

Αγαπητοί συνεργάτες ,

Σας ενημερώνουμε ότι από εχθές Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011 σε όλες τις  χρονοκάρτες μας τις οποίες διακινούμε στην Ελλάδα σε συνεργασία με την IDT Europe (Topi Card, Forever World ,Forever Real ,Star,Salam κ.τ.λ) άλλαξαν οι carrier προς Βαλκάνια και Ανατολική Ευρώπη .



Ληστές τραυμάτισαν υπάλληλο περιπτέρου - Άγνωστο το ποσό που άρπαξαν

Δύο άγνωστοι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν λίγο μετά τις 11 το βράδυ υπάλληλο περιπτέρου στην πλατεία Βασιλέως Παύλου και Πάρνηθος στην Εκάλη.

Οι ληστές άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν πεζοί.

Πηγή: http://www.newsbeast.gr/society/arthro/250978/listes-traumatisan-upallilo-peripterou/

Η «ναυτική» επιχειρηματική ευκαιρία Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ

Λόγω της σοβαρής κατάστασης που έχει δημιουργηθεί από τις γεωτρήσεις στην περιοχή μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ, αλλά και λόγω της εμφάνισης του Ιρανικού Ναυτικού στην περιοχή, το Ισραηλινό Ναυτικό ζήτησε επιπλέον κονδύλια για την αγορά περιπολικών σκαφών και συστημάτων ραντάρ. Το θέμα βρίσκεται υπό θεώρηση από το ισραηλινό κοινοβούλιο και θεωρείται πιθανό το κόστος της προμήθειας των πλοίων να καλυφθεί εν μέρει από τις εταιρείες που έχουν αναλάβει την εκμετάλλευση το κοιτασμάτων!

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ των παπαγάλων του Ψιχάρη Μπόμπολα

Σύσσωμοι οι παπαγάλοι του δημοσιογραφικού συφερτού που χρόνια τώρα ποδηγετεί και κατευθύνει την ψήφο των Ελλήνων, φορώντας την μάσκα του προοδευτικού ψυχόπονου προστάτη των συμφερόντων του λαού, προσπαθούν να μας πείσουν ότι πλέον οι εκλογές είναι άχρηστες.


Αν η Ελλάδα απαντούσε με χάος στο χάος

Ώρες που είναι, ας θυμηθούμε τι θα μπορούσε να απαντήσει η Ελλάδα σε όσα της επιφυλάσσουν, όχι σύμφωνα με όσα γράφουμε εμείς, ή κάποιο άλλο site που θα σπεύσουν να κατηγορήσουν τα παπαγαλάκια του ΠΑΣΟΚ, αλλά οι New York Times!
“Η Ελλάδα μπορεί να προκαλέσει το απόλυτο χάος”


Μόνιμη επιτήρηση της Ελλάδας ζητά το Βερολίνο


Eπιθυμητή χαρακτήρισε τη μόνιμη εποπτεία της Ελλάδας η Άγκελα Μέρκελ μιλώντας σήμερα από το βήμα της Μπούντεσταγκ.

Ευάγγελος Γαζής: «Αν επαληθευτούν οι μετρήσεις του CERN θα πρέπει να ξαναγράψουμε τη φυσική του 20ου αιώνα»

Πρίν λίγο καιρό η ανακοίνωση επιστημόνων του CERN, ότι νετρίνα ταξίδεψαν με ταχύτητα μεγαλύτερη του φωτός, έσκασε σαν βόμβα στην επιστημονική κοινότητα. Πρόκειται για το τέλος της φυσικής όπως την ξέρουμε; ή μήπως καταρρίφθηκε η θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν; 


Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Νέο προΐόν της Imperial Tobacco Hellas


Οξύνονται τα προβλήματα της ΣΕΚΑΠ

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η οικονομική κατάσταση της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ, η οποία εν μέσω διαδικασίας πώλησης πλειοψηφικού ποσοστού της από την ΑΤΕ αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα ρευστότητας με κατάπτωση εγγυητικών επιστολών και μπλοκάρισμα τραπεζικών λογαριασμών της.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Ασφαλιστικά Ταμεία τέλος! - Κυβέρνηση: "Πουλήστε ό,τι έχετε και δεν έχετε"

Στο "σκοτεινό" παρελθόν της πολιτικής ζωής του τόπου, μία άλλη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση Σημίτη, κατέστρεψε τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών Ταμείων, αναγκάζοντάς τα να "παίξουν" στο Χρηματιστήριο, χρησιμοποιώντας τα δηλαδή απροκάλυπτα ως μοχλό επανεκλογής του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2000. Σήμερα, μία ακόμη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, τους δίνει τη χαριστική βολή, υποχρεώνοντάς τα να ξεπουλήσουν την ακίνητη περιουσία τους!


"Χέρι" σε μισθούς και συντάξεις έβαζαν Eurobank, Πειραιώς & Αγροτική!

"Χέρι" σε μισθούς και συντάξεις έβαλαν τρεις τράπεζες (Eurobank, Πειραιώς και Αγροτική), δηλαδή χρησιμοποίησαν ρευστότητα από τους λογαριασμούς ιδιωτών συνταξιούχων και μισθωτών για να ικανοποιήσουν πρόσκαιρες ανάγκες τους! Η είδηση είναι πολύ σοβαρή, αφού δείχνει ανάγλυφα σε πιο σημείο έχει φτάσει το τραπεζικό σύστημα και βέβαια πλέον δικαιολογούνται απόλυτα όσοι βγάζουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό!


Εβαλαν στο μάτι τα 35 εκατ. του Ταμείου Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου!

Η κατάργηση του Ταμείου Αρωγής Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου δρομολογείται σύμφωνα με τον γεν. γραμματέα της Συνομοσπονδίας Αναπήρων. Στόχος -κατά τον ίδιο- είναι τα 35 εκατομμύρια αποθεματικό του Ταμείου. Το πλεόνασμα προέρχεται από κρατήσεις (2%) των συντάξεών τους.

Σύνταξη σε ορφανούς παππούδες


Καθώς είμαι βέβαιος ότι διέλαθε της προσοχής σας, σας παρουσιάζω μια ερώτηση που κατέθεσε ο κ. Παν. Κουρουμπλής στον υπουργό Αμύνης κ. Πάνο Μπεγλίτη. Αφορά την αποφασισθείσα κατάργηση του «Ταμείου Αρωγής Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου» για την οποία ο ανεξάρτητος βουλευτής εκφράζει την οργή του. 

Αν είχαμε...

Αν είχαμε μια σοβαρή, προοδευτική Αριστερά, τι θα έκανε; Δεν θα κρυβόταν πίσω από τις αποτυχίες του παγκόσμιου χρηματοκαπιταλισμού και τις ανεπάρκειες των ηγεσιών της Ευρώπης. Θα έμπαινε μπροστά στην προσπάθεια να φτιάξουμε πρώτα το δικό μας σπίτι, αντί να διαλύσουμε ό, τι έχει απομείνει. Γιατί το κράτος δεν είναι στέγη των βολεμένων αλλά τελευταίο αποκούμπι των αδυνάτων. Και μια σοβαρή Αριστερά θα όρθωνε τείχος προστασίας του κράτους, αντί να οργανώνει γιουρούσια κατάληψης και διάλυσης κάθε υπουργείου και οργανισμού.

Η συντριβή της σκέψης

Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ της σκέψης στηρίζει και εδραιώνει την τυραννία της εξουσίας.
 

Αυτό που επιδιώχτηκε από όλα τα κόμματα στη μεταπολίτευση και κυριάρχησε στην κοινωνική και πολιτική μας ζωή ήταν «η αδράνεια της σκέψης»…