Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Η απάντηση του art director του διαφημιστικού της Vodafone με την επίμαχη σημαία της “ ανεξάρτητης” Κρήτης

H ιστοσελίδα http://olympia.gr/ έλαβε ως σχόλιο την απάντηση του art director, κου ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΜΙΩΤΗ, (για το σκάνδαλο που δημιουργήθηκε με το διαφημιστικό της εταιρείας Vodafone που παρουσίαζε την σημαία της “ ανεξάρτητης” Κρήτης),  και ως οφείλουμε το δημοσιεύουμε.





Ερώτηση Βελόπουλου για τη Vodafone

Προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων

Συμφώνως με καταγγελίες πολιτών, επισημαίνεται ότι, σε νέα τηλεοπτική διαφήμιση, της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας «VODAFONE», εμφανίζεται να μιλάει κάποιος «υπάλληλος» καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, για να «κλείσει» πακέτο συμφωνίας με πελάτη, αλλά πίσω του στο φόντο, υπάρχουν ανηρτημένες, επάνω σε έπιπλο, δύο σημαίες, εκ των οποίων η αριστερή, είναι η γνωστή από παλαιότερες σχετικές απόπειρες αντεθνικής προπαγάνδας, σημαία της δήθεν «ΚρητικήςΠολιτείας»!...


Σε θέσεις «μάχης» οι περιπτερούχοι για τα ποσοστά κέρδους

ΖΗΤΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι περιπτερούχοι αντιδρώντας στα μειωμένα ποσοστά κέρδους στις πωλήσεις τσιγάρων και τηλεκαρτών
Σε περίοδο προετοιμασίας για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους βρίσκονται οι περιπτερούχοι, που αντιδρούν στα πολύ μικρά ποσοστά κέρδους που τους δίνουν οι εταιρίες στην πώληση των καπνικών προϊόντων και των τηλεκαρτών!

Θα γίνουμε ξένοι στην ίδια μας τη Χώρα.

Δείτε το Video και θα καταλάβετε.


Πηγή: http://ellinopsychos.blogspot.com/2011/01/blog-post_15.html

Εξωφρενικό! Βγάλαμε ελληνικά νησιά στο σφυρί!

Δώδεκα από τα ωραιότερα ελληνικά νησάκια στο Αιγαίο, αλλά και κοντά στην Αθήνα και στην Πελοπόννησο βγαίνουν ήδη στο. σφυρί με μεσίτη την εταιρεία Private Islands Inc που έχει έδρα τον Καναδά.
Τα νησάκια που πωλούνται είναι:





Διαδηλώσεις ξενοδόχων στην Ισπανία για τον αντικαπνιστικό

Στους δρόμους "κατέβηκαν" οι ξενοδόχοι και ιδιοκτήτες εστιατορίων στην Παλένθια της Ισπανίας διαμαρτυρόμενοι κατά του αντικαπνιστικού νόμου που επιβλήθηκε στη χώρα τους.
Οι ξενοδόχοι και οι ιδιοκτήτες εστιατορίων της Παλένθια, μιας επαρχίας που βρίσκεται στην βόρεια Ισπανία, έκλεισαν τα μαγαζιά τους εχθές προκειμένου να διαμαρτυρηθούν κατά του αντικαπνιστικού νόμου, σύμφωνα με τον οποίο από τις 2 Ιανουαρίου απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλα τα μπαρ και τα εστιατόρια.

Μέχρι τις 9 το βράδυ μοιράζονται τα αντικαπνιστικά πρόστιμα

Στις 9 το βράδυ λήγει η «βάρδια» των τακτικών ελέγχων που πραγματοποιούν κλιμάκια της δημοτικής αστυνομίας της Αθήνας στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της πρωτεύουσας για να διαπιστώσουν αν εφαρμόζεται ο αντικαπνιστικό νόμος, ενώ μετά την ώρα αυτή οι έλεγχοι γίνονται κατόπιν καταγγελιών.
Στα δέκα κλιμάκια της δημοτικής αστυνομίας απασχολούνται καθημερινά περίπου 50 αστυνομικοί από τους 1.000 που είναι συνολικά η δύναμη του σώματος στο δήμο της Αθήνας, αριθμός που σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τάσο Αβραντίνη, δεν επαρκεί για την εποπτεία των περίπου 22.000 καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούν στην Αθήνα.

Ακριβότερα τα τσιγάρα στην Κρήτη

Ακριβότερα κατά 10 λεπτά θα πωλούν τα τσιγάρα από τις 15 Φεβρουαρίου οι περιπτερούχοι της Κρήτης. Οι πωλητές διαμαρτύρονται για το εξαιρετικα χαμηλό περιθώριο κέρδους από τα προϊόντα καπνού και ζητούν από το υπουργείο να λάβει άμεσα μέτρα για την εξασφάλιση του ειοδήματός τους, έναντι των εταιριών καπνού.

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Η Δύναμη του Κλάδου μας... Και η Υποστήριξη των Φίλων. Η Ισχύς εν τη ενώσει!!!

Η Vodafone Έσβησε τις Σημαίες της Διαφήμισης (ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ)

“Όποιος Θέλει Να Ζήσει – Ας Πολεμήσει”

Σημεία και τέρατα συμβαίνουν τον τελευταίο χρόνο στον κλάδο μας  και αντί να γίνουν η αιτία για μια σοβαρή και αυστηρή αυτοκριτική, δίνουν απλά την τροφή σε λίγους αγνώμονες και  άσχετους να αναλώνονται, αλλά και να αλώνουν τον χώρο  μας, σε διαμάχες και ερωτήματα του τύπου:¨ ποιος είναι περισσότερο μειοδότης¨, ¨ποιος είναι λιγότερο ανεύθυνος¨.



Τι κρύβεται πίσω από την Διαφήμιση της vodafone?? ΔΕΙΤΕ ΤΟ..




Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Μ.Μ.Ε. - Προδοτική προπαγάνδα της VODAFONE για… ανεξάρτητη Κρήτη!

Το διοικητικό συμβούλιο της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης Μ.Μ.Ε καταγγέλλει στον Ελληνικό λαό αλλά και στο Έθνος ολόκληρο την προδοτική προπαγάνδα της συγκεκριμένης εταιρείας  για την μαύρη και σκοτεινή (διαφήμιση) των προϊόντων της έχοντας για φόντο την σημαία με το αστέρι της επικυριαρχίας του σουλτάνου επί του ελληνικού πληθυσμού της αλλά και της πιο σκοτεινής περιόδου της ιδιαιτέρας μας πατρίδας της Κρήτης «Κρητική Πολιτεία».
Θα έπρεπε δε να γνώριζαν οι υπεύθυνοι της συγκεκριμένης εταιρείας ότι η σημαία Κρητικής ψυχής και της εποχής εκείνης είχε το σημείο του σταυρού και τις λέξεις «ΕΝΩΣΙΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ».


Λευκή - Γκρίζα - Μαύρη Προπαγάνδα - Υποταγή συνειδήσεων

Λευκή - Γκρίζα - Μαύρη Προπαγάνδα - Υποταγή συνειδήσεων

Σκάνδαλο μεγατόνων η VODAFONE στηρίζει την ανεξαρτησία της Κρήτης;

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η VODAFONE ΜΕ ΤΟΝ SOROS ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ;;;; Κάποια Λέσχη βρομάει εδώ….
ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΟΤΙ ΕΤΥΧΕ Η ΣΗΜΑΙΑ Η ΟΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ…… ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΜΙΚΡΟΣ ΚΟΚΚΟΣ ΣΚΟΝΗΣ!!!!

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Λύνω Την Σιωπή Μου ,Τοποθετούμαι Και Ξεκαθαρίζω Τη Θέση Μου

Αγαπητοί συνάδελφοι-σσες,
Μέχρι την απόφαση του Δικαστηρίου στις 19/1/2011, εσκεμμένα εσιώπησα και παρακολουθούσα τα τεκταινόμενα χωρίς να μιλώ και να τοποθετούμαι .Σήμερα λοιπόν θα τοποθετηθώ έναντι όλων αυτών που το παίζουν ¨θεσμικοί¨ ή είναι πράγματι θεσμικοί και ενδεχομένως δεν γνωρίζουν όλα τα γεγονότα.

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Δελτίο τύπου της ομοσπονδίας περιπτερούχων καπνοπωλών Ελλάδος (Ο.Π.Κ.Ε.) Και των συνεργαζομένων συμμετεχόντων σωματείων

ΒΟΛΟΣ  25/01/2011              
ΑΡ. ΠΡΩΤ: 433
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  -  ΚΑΛΕΣΜΑ

Αγαπητέ  συνάδελφε /σα

Η Ομοσπονδία Περιπτερούχων Καπνοπωλών Ελλάδος σε συνεργασία με της Συνεργαζόμενες Συμμετέχουσες Ενώσεις της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα  θα  πραγματοποίηση  έκτακτη Γενική Συνέλευση  στην  αίθουσα  Επιμελητήριου του Πειραιά  το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 12:00 π. μ. προκειμένου να αποφασίσουμε για την παραπέρα  κλιμάκωση και την πορεία  του  αγώνα που  θα  ακολουθήσουμε.

Δελτίο Τύπου Της Ένωσης Περιπτερούχων Και Περιχώρων «Αγία Τριάς» Πανελλαδική Συγκέντρωση

Η Ένωση Περιπτερούχων Πειραιώς και Περιχώρων «Αγία Τριας» αναλαμβάνει να φιλοξενήσει Πανελλήνια Συνάντηση Περιπτερούχων και Καπνοπωλών την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά στην οδό Αγ Κων/νου 3, πλατεία Θεάτρου.

Στην συνάντηση καλούνται τόσο οι κατά τόπους θεσμικοί εκπρόσωποι του κλάδου, όσο και απλοί συνάδελφοι που επιθυμούν να εκφράσουν τις προτάσεις και τις απόψεις τους για τα προβλήματα του κλάδου.


Περιπτερούχοι: Προσφεύγουν στην Επιτροπή Ανταγωνισμού εναντίον καπνοβιομηχάνων

Απειλούν να σταματήσουν και την πώληση καρτών κινητής τηλεφωνίας
Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού εναντίον των καπνοβιομηχανιών ετοιμάζονται να προσφύγουν οι περιπτερούχοι με τις κατηγορίες της εναρμονισμένης πρακτικής και της κατάχρησης δεσπόζουσας θέσης, διεκδικώντας καλύτερα περιθώρια κέρδους από την πώληση καπνικών προϊόντων.


Δεκτή η μήνυση για Έσχατη Προδοσία

Είχαμε όλοι(;) ακούσει ότι κάποιος έκανε μήνυση στην κυβέρνηση για έσχατη προδοσία, αλλά δεν δώσαμε σημασία. Λίγο αργότερα ακούσαμε ότι ο εισαγγελέας την έκανε δεκτή. Τότε είναι που κανείς μας δεν πίστευε στ' αυτιά του - και στα μάτια του. Έτσι κι εγώ. Kαι, φύσει περίεργος άνθρωπος, έψαξα και βρήκα τον ίδιο τον μηνυτή, και παραβρέθηκα στην αρχή της διαδικασίας, στον ανακριτή στην Χαλκίδα. Κι απ' ότι είδα, δεν ήμουν η μόνη...