Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Η Κόλαση ανοίγει τις πύλες της...............

Αδειάζει το Τόκιο από όσους μπορούν να μετακινηθούν και η επαρχία της Οζάκα, στο νότο αποτελεί τον βασικό προορισμό την κυνηγημένων από την ραδιενέργεια φυγάδων. Αργά το μεσημέρι, η Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση των Η.Π.Α. στην Ιαπωνία επέτρεψε στις οικογένειες των στρατιωτικών που υπηρετούν στις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στην Ιαπωνία να επαναπατριστούν. Οι ειδικοί ισχυρίζονται πως το είδος των αντιδραστήρων, το είδος του καυσίμου και κυρίως η εξέλιξη του φαινομένου δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας. Επίσης επισημαίνουν πώς η τελική απαγορευμένη ζώνη γύρω από τον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα ενδεχομένως να χρειαστεί να επεκταθεί στα 100 χλμ. αν και εφόσον η καταστροφή είναι ολική.

H αντεπίθεση του "τορναδόρου";;;;

Τέλος στην πιθανότητα αγοράς κρατικών ομολόγων προβληματικών χωρών της Ευρωζώνης από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF), έδωσε σήμερα απόφαση της γερμανικής Βουλής που δέχθηκε πρόταση της αντιπολίτευσης προεξάρχοντος του Χριστιανοκοινωνικού κόμματος (CSU), που αναγκάζει τη γερμανική κυβέρνηση να εμποδίσει οποιαδήποτε τέτοια εξέλιξη.

Σοβαρές εξελίξεις στη νοτιοανατολική Μεσόγειο,πυροδοτεί η εύρεση φορτίου όπλων από το Ισραήλ....

Μείζον τουρκικό ζήτημα εγείρεται για τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ μετά από την έρευνα που διενήργησαν μυστικές υπηρεσίες για την υπόθεση του πλοίο «Βικτόρια» το οποίο αναχαιτίστηκε από τους Ισραηλινούς..Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, όλες οι ενδείξεις συντείνουν ότι η υπόθεση επρόκειτο περί οργανωμένου τουρκο-ιρανικού σχεδίου για την παράδοση σημαντικών οπλικών συστημάτων στη Χαμάς!Το σχέδιο όμως «τζεϊμσμποντικού τύπου» (...) στο οποίο φαίνεται ότι ενεπλάκη (ήτουλάχιστον γνώριζε) η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών ΜΙΤ, με τον αρχηγό της Δρ. Χακάν Φιντάν να διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους Ιρανούς, φέρεται να το γνώριζαν οι Ισραηλινοί και έδρασαν αναλόγως.

ΣΕΚΑΠ: Η ιστορική Γενική Συνέλευση της ιδιωτικοποίησης...



Ιστορική αναμένεται να είναι η έκτακτη Γενική Συνέλευση της 14ης Απριλίου 2011 για την ΣΕΚΑΠ αφού οι αποφάσεις που θα κληθούν να πάρουν οι μέτοχοι, την οδηγούν στην ιδιωτικοποίηση.


 

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΚΛΗΣΗ – AΠΟΠΕΙΡΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Σας υποβάλλουμε την αναφορά του εξουσιοδοτημένου δικηγόρου Αθηνών Ευάγγελου Παπαγιάννη,(οδός Ακαδημίας αριθ.63, τηλ. 210-3825215, 210-3801783, fax.210-3819733,  κιν.6974072268, evaggelospapagiannis@gmail.com) ,προς το Ελληνικό κοινοβούλιο ,με θέμα την παραπλάνηση του Σώματος από την Έκθεση της Επιστημονικής Επιτροπής για το άρθρο 47,παράγραφο 6 του υπό συζήτηση νομοσχεδίου «Καταπολέμηση της φοροδιαφυγής,στελέχωση των ελεγκτικών υπηρεσιών και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Οικονομικών»
 

Τούρκοι για Καστελόριζο: «Εδώ είναι δική μας ΑΟΖ»

Το ιταλικό ερευνητικό σκάφος πραγματοποιούσε έρευνα στην θαλάσσια περιοχή νότια του Καστελόριζου και εντός των ορίων της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, όταν μία τουρκική φρεγάτα έσπευσε στην περιοχή προκειμένου όχι μόνο για να το παρενοχλήσει, αλλά και για να ενημερώσει τους επιβαίνοντες σε αυτό ότι βρίσκονται «εντός της τουρκικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης». Σκοπός της έρευνας ήταν η εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων αναφορικά με την μορφολογία του βυθού , στο πλαίσιο της διερεύνησης και της μελέτης των προϋποθέσεων για το ενδεχόμενο διέλευσης αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου από τη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στην Κύπρο και στο Ισραήλ προς την Ευρώπη.

Βουλγαρία - Δεν προβλέπεται αλλαγή στο φόρο για τα τσιγάρα

Δεν προβλέπεται αλλαγή στο φόρο για τα τσιγάρα, και τους σχετικούς με αυτά φόρους, τουλάχιστον μέχρι το 2013. αυτό έγινε γνωστό μετά τη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας κ Μπόικο Μπορίσοφ με τον υπουργό οικονομικών κ Συμεών Ντιάνκοφ και αντιπρόσωπους επιχειρήσεων επεξεργασίας καπνού. Ο κ Μπορίσοφ εξέφρασε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης σε ότι αφορά στην πάταξη του λαθρεμπορίου τσιγάρων, τονίζοντας οτι αυτό αποτελεί μια από τις κυριότερες κυβερνητικές προτεραιότητες. 
Πηγή: http://bnr.bg/

«Πόλεμος» υπηρεσιών ανάμεσα σε Ισραήλ και Τουρκία (Mossad vs MIT)

Μετά το «θερμό» επεισόδιο με την επέμβαση του ισραηλινού στρατού στο τουρκικό πλοίο «Mavi Marmara», το οποίο συμμετέχοντας στον «Στολίσκο της Ελευθερίας» κατευθυνόταν στη Γάζα στις 31 Μαΐου 2010, οι τουρκο – ισραηλινές σχέσεις έχουν διέλθει σε μία «ψυχροπολεμική» περίοδο, η οποία ετεροκαθορίζεται και ετεροπροσδιορίζεται από το stratego, το οποίο διεξάγεται στην ανατολική λεκάνη της Μεσογείου, στην βόρειο Αφρική και στη Μέση Ανατολή.

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΠΝΙΚΩΝ CASUS BELLI: ΑΦΟΡΜΗ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ;;;

Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΩΣ ΔΗΜΩΔΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ,ΣΕ ΜΕΤΑΞΥ ΙΔΙΩΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ.
Τις τελευταίες μέρες ,έχουν ενταθεί οι απειλές ,οι εκβιασμοί και η παραπληροφόρηση προς όλες τις κατευθύνσεις.Βλέπουμε από το ¨ιερατείο της διαπλοκής¨ Γκαιμπελικής μορφής προπαγάνδα, καθώς  ανακαλύψαμε και μεθόδευση παραπληροφόρησης σε πολλούς βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ


ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Δείτε όλες τις τοποθετήσεις στην αρμόδια επιτροπή απο το κανάλι του ΣΥΝ.ΠΕ.Κ.Α. στο Youtube
(ενδέχεται μερικά video να μην εμφανίζονται λόγο ότι μεταφορτώνονται τώρα)

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΚΥΡΙΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ 13/12/2010

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΚΥΡΙΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ 13/12/2010


Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ
ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΔΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ,
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

Φ. 454/1/81042 Σ.170