Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Ανακοίνωση - Δελτίο Τύπου – Ψέματα – Οι Απάτες



Ανακοίνωση

Έγγραφα Δικαστηρίου

Ανακοίνωση - Δελτίο Τύπου

Ποιοι προκαλούν ποιους και ποιοι Διαψεύδονται από τα Ιδία τα Γραφόμενα τους

Με έκπληξη διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του κλαδικού περιοδικού ΄’Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΟΣ’’ στο τεύχος Οκτωβρίου για ΑΠΑΡΤΙΑ Γενικής Συνέλευσης Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ενοικιαστών Περιπτέρων και Καπνοπωλών Ελλάδος.
Η αλήθεια είναι μία και δεν κρύβεται πλέον!!!!!!!!!!



 Όλα τα σωματεία της επαρχίας δεν ανήκουν πλέον στην ‘’Ομοσπονδία –Σφραγίδα’’της Παρέας Α.Π.Ε.(Αμα –Πιάσει- ‘Επιασε).
Τα σωματεία επαρχίας πλην της Θεσσαλονίκης που στην συγκεκριμένη περίπτωση το ‘’έπαιξε’’ δίπορτο (διότι συμμετείχε την προηγούμενη μέρα στην συγκέντρωση της Λάρισας και συμφώνησε με την απεργία αλλά μετά αθέτησε τον λόγο του και την υπογραφή του),έχουν ακυρώσει στην πράξη την λεγόμενη Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ενοικιαστών Περιπτέρων και Καπνοπωλών Ελλάδος.
Εσείς στο άρθρο σας παραδέχεστε ότι στείλατε δυο φορές επιστολή για κάλεσμα στην συγκεκριμένη συγκέντρωση της Γενικής Συνέλευσης ,αλλά πήρατε αρνητικές απαντήσεις.Κρύβετε όμως επιμελώς ότι κάνατε την γνωστή μέθοδο του τηλεφωνικού εκβιασμού απειλώντας και βρίζοντας.(Ειδικότερα γυναίκες προέδρους επαρχίας με τον χαρακτηρισμό ‘’καργιόλα’’)
Ποιος είναι υπεύθυνος για την ύπαρξη στον κλάδο του λιανεμπορίου δυο ομοσπονδιών ;Το γνωρίζετε καλύτερα από όλους εσείς κύριε Πλακόπουλε!!!!!!!
Το έχετε παραδεχτεί σε κατ’ιδίαν συζητήσεις ως το μεγαλύτερο σφάλμα σας ,αλλά δυστυχώς ο ‘’λουδοβίκιος’’ εγωΪσμός και η ματαιοδοξία σας ,δεν σας αφήνει να το παραδεχτείτε δημόσια.
Κύριε Πλακόπουλε,ότι έφτασε ο κλάδος σε αυτό το σημείο ,το 80% της ευθύνης, σας αναλογεί αποκλειστικά .
Ο κ. Κόγιας ως πρόεδρος της Ο.Π.Κ.Ε. έχει και αυτός τις ευθύνες του ,αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κατηγορηθεί ότι δεν είναι αγωνιστής,δεν είναι καθαρός,διότι έκανε και κάνει έναν αγώνα με τις δυνάμεις που έχει(δεν έχει την υποστήριξη και τις χορηγίες που έχεις εσύ).


Ο κ.Κόγιας από την αρχή  έχει ξεκάθαρη θέση για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο στο ζήτημα του καπνικού ,και προς τιμήν του δεν υπέγραψε το επαίσχυντο  έγγραφο  συμφωνίας με την Ε.Σ.Κ.Ε. παρά τις πιέσεις που δέχτηκε.Κρατήθηκε στο ύψος των περιστάσεων και στην αξιοπρέπεια που χαρακτηρίζει το άτομο σεβόμενος τον θεσμικό του ρόλο απέναντι στους συναδέλφους του.
Όλοι οι πρόεδροι της επαρχίας μπορεί να μην γνωρίζουν τόσο καλά όλα τα ζητήματα που αφορούν  την φορολογία καπνικών ,αλλά δυστυχώς για εσάς υποτιμήσατε την νοημοσύνη όλων αυτών και για αυτό σας γύρισαν την πλάτη.
Αγωνιστήκανε όλοι οι πρόεδροι της επαρχίας ,ο καθένας χωριστά,αλλά και όλοι μαζί για το καλό αυτού του κλάδου.

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΙΔΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΛΑΔΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ‘’Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΟΣ’’,ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ  ΑΠΟ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ .

ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ
1*κ.Ι.Πλακόπουλος
2*κ.Κ.Αναστασόπουλος
3*κ.Θ.Μάλλιος
4*κ.Δ.Λουκά
5*κ.Ι.Δημοθόδωρος
6*κ.Χ.Αντιβάκης
7*κ.Η.Κίκης

Ανοικτή Επιστολή της Επιτροπής Αγώνα Περιπτερούχων Καπνοπωλών Αττικής

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Ιδού οι αποδείξεις με τις οποίες  περίτρανα πλέον αποδεικνύεται ποια συγκεκριμένα άτομα μεθόδευσαν κατόπιν εντολών “άνωθεν” την καταστροφή του κλάδου μας.

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

20/12/2010 - Ομιλία Γεωργίου Δούκα στην Ημερίδα Ε.Π.Κ.Τ.Δ.Π Imperial Hotel

Φίλοι και συνάδελφοι από όλες τις γειτονιές της Αθήνας.

Σήμερα , μαζευτήκαμε εδώ για να ακουστούν οι  απόψεις  όλων  μας ,και ο καθένας να  καταθέσει την άποψη του πώς βλέπει  τα γεγονότα που  έχουν  συμβεί  τον τελευταίο χρόνο στον κλάδο μας .
Όποιος διαβάζει το  περιοδικό  «ο περιπτερούχος» τον τελευταίο καιρό, καταλαβαίνει ότι για αυτούς που το εκδίδουνε  ,δηλαδή το σωματείο μας ,δεν υπάρχει καπνικό πρόβλημα.
 Το μόνο  πρόβλημα ,που τους ενδιαφέρει ,είναι τι κάνει ο ένας και ο άλλος με το καπνικό πρόβλημα.

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Δελτίο Τύπου - ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΕΝΤΟΥΡΗ

1. Είναι προφανές ότι εάν όλα όσα κατήγγειλα για τον Βγενόπουλο δεν συνοδεύονται από στοιχεία θα είχα κάνει πίσω. Δεν έχω κάνει όμως και αυτό επειδή πράγματι έχω στοιχεία. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι, ότι πολλά από τα στοιχεία αυτά είναι δημοσιευμένα. Η έρευνα και η «ειδική ανάγνωση» που ήθελαν τα στοιχεία αυτά με οδήγησαν στην αποκάλυψη της πυραμίδας. Πρέπει σε αυτό το σημείο να επισημάνω ότι τόσο αυτή η έρευνα, όσο και η ειδική αυτή ανάγνωση, ήταν επίπονη και αυτό διότι αφ\' ενός μεν το όλο σχέδιο ήταν καλά οργανωμένο, αφ ετέρου δε υπήρχε μεγάλος αριθμός offshore εταιρειών. Τέλος, πρέπει να σας τονίσω ότι δεν είναι μόνο αυτά τα θέματα που έχω μέχρι τώρα αναφέρει.