Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ!!

Αγαπητή κυρία Δημότση,

Σας ευχαριστούμε για το μέιλ σας του καινούργιου μας προγράμματος

Οι τρεις μελέτες περιπτώσεων που χρησιμοποιούνται σε αυτό το ρεύμα ταινίας υποθέσεων, βασίστηκαν σε αυτό που ήταν κοινή πρακτική στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, και είχαν χρησιμοποιηθηκαν για να μεταφράσουν, για την προβολή κοινού την μεγάλη εικόνα πίσω από την οικονομική κρίση στην πραγματική ανθρώπινη εμπειρία, παρέχοντας μια εικόνα της χώρας σχετικά με τους φόρους, τις συντάξεις και τις εργασιακές πρακτικές οι οποίες έχουν συμβάλει προς τη χώρα και έχουν επιφέρει τα οικονομικά προβλήματα.

Υποψήφιοι για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης - Μέλη του Δ.Σ. Σωματείου Ενοικιαστών Περιπτέρων Θεσσαλονικής

Κυρίες / Κύριοι

το Σωματείο μας θα συμμετέχει στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθούν στις 26/27/28 Νοεμβρίου 2011, στο χώρο της Δ.Ε.Θ. και στο Περίπτερο Νο 10, με δύο υποψηφίους, με δύο διαφορετικά ψηφοδέλτια.
 

Κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων με τον... νόμο στη διάθεσή του - Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. και του Λιμενικού έστηναν ακόμη και «ναυάγια» πλοίων

Ανώτατους αξιωματικούς του Λιμενικού με τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία, στημένα «ναυάγια» πλοίων, μεγάλα κατασκευαστικά έργα σε ξηρά και θάλασσα, όπως και συνεργασία με επίορκους πρώην και νυν αστυνομικούς περιλαμβάνει η δράση του μεγάλου κυκλώματος διακίνησης λαθραίων τσιγάρων που εξάρθρωσε προ μερικών ημερών η Ασφάλεια Αττικής σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα.
 

Αβραμόπουλος: 'Αμυνας - Βορίδης: Μεταφορών - Δήμας: Εξωτερικών - Υφυπ.Ναυτιλίας: Γεωργιάδης - Μένουν Ρέππας, Λοβέρδος, Βενιζέλος, Διαμαντοπούλου

Άρχισαν τα τηλεφωνήματα στους νέους υπουργούς της κυβέρνησης, ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει εμπλοκή. Επίσης, εντυπωσιακό είναι ότι η ΝΔ αυξάνει την συμμετοχή των στελεχών της στο νεο σχήμα, ενώ θέλοντας να δείξει την υπέρβαση βάζει στην κυβέρνηση και τους 2 αντιπροέδρους. Στο Μαξίμου πήγε λίγο μετά τη μια το μεσημέρι ο Γ.Παπανδρέου και παραμένει εκεί. Μέχρι και την τελευταία στιγμή γίνονται παζάρια και υπάρχουν και εντάσεις αλλά και καραμπόλες.

Τα δεδομένα μέχρι στιγμής έχουν ως εξής:

Φρόντισαν να έχουν τσιγάρα για τη φυλακή

Εξιχνιάστηκε, σήμερα (09-11-2011) το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, σε συνεργασία με κλιμάκιο ανδρών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, υπόθεση κλοπής προϊόντων καπνού από το χώρο του λιμένα Μυτιλήνης, η οποία είχε καταγγελθεί στις Λιμενικές Αρχές.
 

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εξάρθρωσης οργανώσεων διακίνησης λαθραίων τσιγάρων

Ολοκληρώθηκε η ευρείας κλίμακας κοινή επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.), για την εξάρθρωση τεσσάρων πολυμελών εγκληματικών οργανώσεων, διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων λαθραίων τσιγάρων.


Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΕΛΛΑΔΑ, ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ: Η χώρα μας δεν έχει ανάγκη από δανεικά (καμία χώρα, όπως και καμία επιχείρηση δεν εξυγιαίνεται με τοκογλυφικά δάνεια), αλλά από παραγωγικές επενδύσεις και από θέσεις εργασίας. Η κατανάλωση ελληνικών προϊόντων βοηθάει και τα δύο

Σήμερα είναι πλέον εμφανές ότι, η Ευρωζώνη κινδυνεύει να καταρρεύσει ολοκληρωτικά – με κίνδυνο να παρασυρθεί ολόκληρος ο πλανήτης σε μία τεράστια οικονομική κρίση, άνευ ιστορικού προηγουμένου. Εάν δεν ενωθεί πολιτικά, ιδιαίτερα εάν δεν «τυπώσει» αμέσως χρήματα η ΕΚΤ (αγοράζοντας ομόλογα των ελλειμματικών χωρών και σταθεροποιώντας τα επιτόκια δανεισμού τους), το τέλος θα είναι σύντομο και επώδυνο – ενώ μάλλον δεν θα αποφευχθεί, εάν δεν «απελαθεί» επιτέλους η Γερμανία, η οποία είναι ίσως το μοναδικό πρόβλημα της Ευρωζώνης.   
 

Διαβάστε την "Επιστολή Ελληνίδας" που ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ

Επιστολή έστειλε περήφανη Ελληνίδα στο εγγλέζικο κανάλι "4" που είχε την... φαεινή ιδέα να στήσει "ριάλιτι" με θέμα την Πατρίδα ΜΑΣ.

Στην επιστολή της αναφέρει στα Εγγλεζάκια:...

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Σε εξέλιξη επιχείρηση για την εξάρθρωση πολυμελούς σπείρας διακίνησης λαθραίων τσιγάρων

Σε εξέλιξη βρίσκεται κοινή επιχείρηση της Ασφάλειας, του Λιμενικού και της ΕΥΠ σε Αττική, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της χώρας για την εξάρθρωση πολυμελούς κυκλώματος διακίνησης λαθραίων τσιγάρων.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 17 άτομα. Οι έρευνες συνεχίζονται και με την ολοκλήρωση θα εκδοθεί ανακοίνωση.

Πηγή: http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4671433

Eίχε ρημάξει περίπτερα και ψιλικατζίδικα στην ανατολική Αττική

Στην Παλλήνη από αστυνομικούς του Α.Τ. Γέρακα συνελήφθη 29χρονος , κατηγορούμενος για ληστείες κατ’ εξακολούθηση.

Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Ραφήνας, προέκυψε ότι ο δράστης από διμήνου και πλέον, διέπραττε ληστείες σε περίπτερα και καταστήματα ψιλικών στις περιοχές της Ραφήνας και της Παλλήνης, όπου με την απειλή μαχαιριού, ανάγκαζε τους ιδιοκτήτες να του παραδίδουν τις εισπράξεις.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί έξι (6) ληστείες, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) μαχαίρι.

Υπό τις εντολές των δανειστών και των τοκογλύφων, γίνεται Πραξικόπημα εις βάρος της Ελληνικής Δημοκρατίας


Αυτήν τη στιγμή συντελείται ένα Πραξικόπημα εις βάρος της Δημοκρατίας και της ίδιας της πατρίδας μας. Η σύμπραξη του Παπανδρέου με τον Σαμαρά είναι καθαρά πραξικοπηματική πράξη, εφόσον δεν μπορεί να υπάρξει νόμιμη Κυβέρνηση χωρίς τη λαϊκή νομιμοποίηση ...Δεν μπορεί να υπάρξει Κυβέρνηση με μόνο "εφόδιο" τη σύμπραξη δύο κομματαρχών ...Δεν μπορεί να υπάρξει Πρωθυπουργός της Ελλάδας με τις δύο "ψήφους" των δύο κομματαρχών. Δεν μπορεί να υπάρξει Κυβέρνηση, η οποία δεν πήρε "εντολή" σχηματισμού από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τον τρόπο που προβλέπεται από το Σύνταγμα.

ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ, ΣΟΒΑΡΑ;

Έχουμε έναν Παπανδρέου που πριν 2 χρόνια περίπου, βγήκε με το σύνθημα ‘’Λεφτά υπάρχουν’’, δίχως να διευκρινίσει ‘’στην τσέπη σας και θα σας τα πάρουμε’’ και που επί δύο χρόνια αυτός και η κυβέρνησή του κάνουν ότι είναι δυνατόν για να εφαρμόσουν την διευκρίνιση που ανέφερα.
 

ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ; ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ… ΒΙΝΤΕΟ

Μια κλασική κίνηση Ερντογάν

Ο πρωθυπουργός κατά την οικογενειακή φωτογραφία των G-20 σήκωσε από κάτω την τοποθετημένη τουρκική σημαία.

Η σύνοδος των G-20 στις Κάννες της Γαλλίας άρχισε με επίσημο γεύμα εργασίας. Οι ηγέτες κατά την πρώτη μέρα της συνόδου που θα πραγματοποιηθεί στις 3-4 Νοεμβρίου έθεσαν επί τάπητος την παγκόσμια οικονομική κατάσταση και το σχέδιο δράσης για την απασχόληση.

"DADARSA" ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ - ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΡΑΤΗ “DADARSA”

Το Παλαιοντολογικό & Ιστορικό Μουσείο Πτολεμαΐδας, εγκαινιάζει την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 18:30 την Ατομική Έκθεση του Έλληνα καλλιτέχνη Γιάννη Στρατή με τίτλο "DaDarsa".

Εκλογές Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης '' ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ''

Εκλογές  Επαγγελματικού  Επιμελητηρίου  Θεσσαλονίκης

''  ΝΕΑ  ΠΟΡΕΙΑ  ''
ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ
πληροφορίες: 6980.40.62.62

Θεσσαλονίκη 31 Οκτωβρίου 2011


Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Τι προβλέπει η συμφωνία Παπούλια - Παπανδρέου - Σαμαρά

Αύριο θα αποφασιστεί το όνομα του νέου πρωθυπουργού καθώς και η σύνθεση του νέου υπουργικού συμβουλίου όπως ανακοινώθηκε μετά το τέλος της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια με τον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αντώνη Σαμαρά.

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ληστεία σε περίπτερο στην Κηφισιά

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 21.40 χθες το βράδυ, σε περίπτερο που βρίσκεται στην πλατεία Πολιτείας, στην Κηφισιά.

Ειδικότερα, δύο δράστες με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν των υπάλληλο άρπαξαν τις εισπράξεις της ημέρας και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.