Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Οι ξένες τράπεζες ετοιμάζονται για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και την επιστροφή στην δραχμή

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, ευρωπαικές και αμερικανικές τράπεζες ανέθεσαν στα νομικά τους τμήματα να εξετάσουν την τύχη των δανείων εαν επανέλθει η δραχμή.

Κατά το δημοσίευμα, ξένες τράπεζες κάνουν ασκήσεις ετοιμότητας με σενάριο την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη και την επιστροφή στη δραχμή.
Μετά από σχετική εντολή που έδωσαν στους δικηγόρους τους, οι τελευταίοι »ξεσκονίζουν» τα δάνεια σε ελληνικές εταιρείες.

Αυτό που ουσιαστικά περιμένουν να μάθουν οι ξένες τράπεζες, είναι η τύχη των δανείων που έχουν δώσει στην Ελλάδα.

Πηγή: http://now24.gr/oi-ksenes-trapezes-etoimazontai-tin-eksodo-elladas-apo-euro-kai-tin-epistrofi-draxmi/

Καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά περίπτερο στην Αλεξανδρούπολη

Τίποτα δεν έμεινε όρθιο από το περίπτερο στην πλατεία απέναντι από τον Ο.Σ.Ε. στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thraki news, τον τελευταίο καιρό στο περίπτερο -που είχε σταματήσει να λειτουργεί- είχε βρει στέγη ένας αλλοδαπός άστεγος ο οποίος άναψε φωτιά για να ζεσταθεί και τελικά η ξύλινη κατασκευή λαμπάδιασε. Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής που γλύτωσε τα δέντρα και τα καταστήματα που βρίσκονται ακριβώς δίπλα.

Το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά το πεπτικό σύστημα

Ο καπνός προέρχεται από τα φύλλα του φυτού «Nicotiana Tabacum», που μπορεί να καλλιεργηθεί στα περισσότερα μέρη του κόσμου.

Ο καπνός περιέχει περισσότερες από 1200 διαφορετικές χημικές ουσίες(!) υπό μορφή μορίων και αερίων. Μεταξύ αυτών η πιο δηλητηριώδης θεωρείται η νικοτίνη, που προσβάλλει πολλά από τα συστήματα του ανθρώπινου οργανισμού. Η νικοτίνη αντιπροσωπεύει ένα ισχυρό ναρκωτικό: βελτιώνει τη διάθεση, ελαττώνει το άγχος και στα άτομα που είναι εθισμένα σε αυτήν αυξάνει την εγρήγορση. Το κάπνισμα ενός μόνο τσιγάρου φαίνεται να μικραίνει την ανθρώπινη ζωή κατά 5,5 λεπτά κατά μέσο όρο!!!

Κάπνισμα: Οδηγεί σε πρόωρη εμμηνόπαυση;

Σε όλες τις αρνητικές συνέπειες του καπνίσματος, έρχεται να προστεθεί άλλη μία. Σύμφωνα με δύο νέες αναλύσεις προγενέστερων μελετών, οι γυναίκες που καπνίζουν μπαίνουν στην κλιμακτήριο τουλάχιστον έναν χρόνο νωρίτερα απ’ ότι οι γυναίκες που δεν καπνίζουν.

ΔΡΑΧΜΗ... Η μεγάλη τρομοκράτισσα

Για να καταλαβαίνει κάποιος τι συμβαίνει στον κόσμο γύρω του, θα πρέπει να μπορεί ν' αναλύει τα δεδομένα που αφορούν τον κόσμο αυτόν. Να μπορεί να καταλαβαίνει τι ακριβώς είναι αυτά που βλέπει. Να μπορεί ν' αντιλαμβάνεται τα παράδοξα, όταν αυτά υπάρχουν. 

Ανακοινωθέν εθνικής καταστροφής: η χώρα στο χείλος της αβύσσου

Από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης η Ελλάδα βρίσκεται πλέον τελεσίδικα και επισήμως στο χείλος της αβύσσου από την ώρα που, εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ενωσης, η Γαλλία και η Γερμανία έδωσαν την απάντηση στο δημοψήφισμα του Γιώργου Παπανδρέου.

Δώστε μου ψήφο εμπιστοσύνης και εγώ θα παραιτηθώ την άλλη μέρα… θέλω να σώσω την χώρα!

Η κοινή λογική σηκώνει ψηλά τα χέρια της… Ο πρωθυπουργός λέει, αναμένεται να παραιτηθεί σε 7 μέρες αν σήμερα λάβει ψήφο εμπιστοσύνης σήμερα το βράδυ! Θυμάστε τον άλλο σοσιαληστή τον Μουμπάρακ τα ίδια έλεγε κάθε μέρα που ήταν οι Αιγύπτιοι στις πλατείες…
Φαίνεται ότι η κατάσταση με αυτούς τους δήθεν σοσιαληστές ηγέτες χρίζει βοήθειας.

Όλα αυτά τα κάνει για να μας σώσει, να σώσει την ελλάδα! Δηλαδή έλεος!

Πηγή: http://thenetwar.com/2011/11/doste-mou-psifo-empistosinis-ke-ego-tha-paretitho-tin-alli-mera-thelo-na-soso-tin-chora/

Δεν λέει να πέσει!!! Πρώτη είδηση σε όλα τα ξένα ΜΜΕ, τζάμπα μάγκες αυτοί που θα τον ερίχναν;

Μπορεί να γελοιοποιηθήκαμε όπως λένε πολλοί στο εξωτερικό αλλά ξεκαθάρισε το τοποίο πολύ καλα.

1) Έπεσε η μάσκα της αντιπολίτευσης, οτι τάχα έχει διαφορετικά προγράμματα.
2) Ξεμπροστιάστηκαν οι τζάμπα μάγκες που φώναζαν.
3) Συνεναίνει η αντιπολίτευση; με 180…;;;;
4) Μάθαμε ότι οι ευρωπαίοι λειτουγούν σαν κατακτητές

CNN : “Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ”!

«Ο Παπανδρέου πρέπει να βεβαιωθεί πως θα υπάρχει ένα ελικόπτερο που θα τον περιμένει στην ταράτσα του Προεδρικού Μεγάρου για να διαφύγει από τους οργισμένους διαδηλωτές, όπως ο Αργεντινός Πρόεδρος Fernando De La Rue το Δεκέμβριο του 2001» αναφέρει στην κατακλείδα του δημοσίευμα του αμερικανικού δικτύου CNN, σχετικά με τις ομοιότητες της «ελληνικής τραγωδίας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά με την Αργεντινή του 2001.

Οι Ευρωπαίοι ενεργοποιούν το plan B η Γερμανία ήδη προετοιμάζεται – Μεθοδεύουν την έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ για 10 χρόνια

Το χειρότερο, το εφιαλτικότερο σενάριο δυστυχώς ίσως να επιβεβαιωθεί για την Ελλάδα. Με βάση τους σχεδιασμούς που έχουν υπάρξει μετά το φιάσκο στις Κάννες για την Ελλάδα και την οργισμένη αντίδραση της Μέρκελ της Καγκελαρίου της Γερμανίας και του Σαρκοζί της Γαλλίας κατά του δημοψηφίσματος ο σκληρός πυρήνας των χωρών της Ευρώπης δεν αποκλείει την ενεργοποίηση του plan B για την Ελλάδα.

Παρελθόν άλλα δύο περίπτερα

Δύο ακόμα περίπτερα τα οποία έπιαναν μόνο χώρο στο πεζοδρόμιο αποξήλωσε σήμερα ο δήμος Θεσσαλονίκης, το ένα στην οδό Καρόλου Ντηλ 31 και το άλλο στην οδό Αγίας Σοφίας απέναντι από το ναό της Αχειροποιήτου.

Όπως συνέβη και στις προηγούμενες περιπτώσεις αποξήλωσης ανακαλούνται οι άδειες εκμετάλλευσης περιπτέρων από τους δικαιούχους και καταργούνται οριστικά οι θέσεις των συγκεκριμένων περιπτέρων.

Πηγή: http://www.spnews.gr/aftodioikisi/thessaloniki/14824-parel8on-alla-duo-periptera

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Τί θα κάνει άραγε αν οι Έλληνες πούνε όχι στη νέα συμφωνία;

Έπεσε η αυλαία για τον Παπανδρέου και την κυβέρνησή του μετά την πρότασή του να γίνει δημοψήφισμα για τη συμφωνία-χρεοκοπία. Δηλαδή ο πρωθυπουργός βάζει τη χώρα σε μια απίστευτη περιπέτεια και διχάζει το λαό με δημοψηφίσματα άνευ ουσία. Το αποτέλεσμα θεωρείται προδιαγραμμένο. Η απελπισμένη κίνηση του Παπανδρέου ερμηνεύεται ως απόδραση από την εξουσία.

Πανικός από τις προσφυγές κατά του χαρατσιού στα ακίνητα


Πανικός έχει πιάσει την κυβέρνηση από τις απανωτές προσφυγές κατά της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης, του χαρατσιού  για τα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ αλλά και της επικείμενης απόφασης για τους ημιυπαίθριους και τα αυθαίρετα.

Εξωγήινη βάση στην Αυστραλία;

Στις 23 Ιανουαρίου του 2010, για πρώτη φορά, ανακοινώθηκε ότι στη κεντρική Αυστραλία υπάρχει μία απόρρητη υπόγεια εξωγήινη εγκατάσταση στην Αμερικανο-Αυστραλέζικη στρατιωτική βάση στο Pine Gap. 
 

Έκρυψαν σε τροχόσπιτο 11.850 πακέτα τσιγάρων

Δύο άντρες συνελήφθησαν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας
 
ο προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας εντόπισε νέες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων, αυτή τη φορά σε… τροχόσπιτο!

Ένας 38χρονος αλλοδαπός, οδηγός ενός ρυμουλκούμενο τροχόσπιτου και ο 43χρονος αλλοδαπός συνοδηγός του, είχαν κρυμμένα, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο δάπεδο του οχήματος, 11.850 πακέτα τσιγάρων δύο τύπων, τα οποία σχεδίαζαν να μεταφέρουν στο εξωτερικό.

Και οι δύο συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ηγουμενίτσας.

Πηγή: http://www.newsbeast.gr/society/arthro/252608/ekrupsan-se-trohospito-11850-paketa-tsigaron/

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΠΝΟΠΩΛΩΝ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΨΙΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΖΑΧΑΡΩΔΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΠΝΟΠΩΛΩΝ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΨΙΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΖΑΧΑΡΩΔΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΘΕΜΑ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 07/11/2011




Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Δήλωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 29ης Σεπτεμβρίου 2011 σχετικά με τους ανάπηρους πολέμου του άμαχου πληθυσμού

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ,

– έχοντας υπόψη το πρόγραμμα της Στοκχόλμης που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τον Δεκέμβριο του 2009,

– έχοντας υπόψη το άρθρο 123 του Κανονισμού του,

TOPITUP.GR στο FACEBOOK

Βρείτε μας στο FACEBOOK στη διεύθυνση http://www.facebook.com/topitup.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ
Δίρκης 20 – Τα.κ 32200 Θήβα
tel &fax  :22620 81044
e-mail: oebethivas@yahoo.gr
www.oebethivas.blogspot.com







«Χτυπούν» περίπτερα για να βρουν φαγητό! - Κάνουν τα στραβά μάτια οι ιδιοκτήτες


Φαγητό ακόμα και από τα περίπτερα προσπαθούν να εξασφαλίσουν οικογένειες στο Ηράκλειο που κλονίζονται από την οικονομική κρίση. Μπροστά στην απόγνωση πολιτών, ιδιοκτήτες περιπτέρων αντιμετωπίζουν με ανθρωπιά αρκετά κρούσματα κλοπών σχεδόν σε καθημερινή βάση, όπως ανέφερε η πρόεδρος του Συλλόγου Περιπτερούχων Νομού Ηρακλείου Ελένη Χαιρέτη.