Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Σε δραματική κατάσταση τα συγκροτήματα Τύπου

Ζημιές ύψους 107,7 εκατ. ευρώ, υπερδιπλάσιες από εκείνες του 2009, κατέγραψαν το 2010 οι πέντε μεγαλύτεροι ελληνικοί επιχειρηματικοί όμιλοι έκδοσης εφημερίδων και περιοδικών, καθώς απώλεσαν περί το ένα πέμπτο των εσόδων τους.

Η πτώση των κυκλοφοριών των εντύπων και των διαφημιστικών εσόδων οδήγησαν στην εμφάνιση μεγάλων ζημιών που δεν έχουν προηγούμενο στην ιστορία του κλάδου, αλλά και στη διόγκωση της δανειακής επιβάρυνσης, αφού τα ξένα κεφάλαια ανήλθαν στο 72% του συνόλου των απασχολουμένων κεφαλαίων, από 64% έναν χρόνο πριν, με αντίστοιχο περιορισμό της αναλογίας των ιδίων κεφαλαίων σε 28%, από 36% έναν χρόνο νωρίτερα.

Η βουλγαρική Bulgartabac Holding θα εισάγει τα τσιγάρα που σβήνουν μόνα τους

Μέχρι την 17η  του ερχόμενου  Νοεμβρίου η βουλγαρική Bulgartabac Holding θα εισάγει τα λεγόμενα αυτοσβηνόμενα τσιγάρα. Από την ημερομηνία αυτή, όλα τα τσιγάρα που πωλούνται στην ΕΕ πρέπει να είναι σβήνουν μόνα τους. Αυτά τα τσιγάρα θα διαθέτουν μικρές λωρίδες χαρτιού που καθυστερούν την καύση και σταδιακά σβήνουν το τσιγάρο.
 

Οι νονοί, τα συμβόλαια θανάτου και η Λαίδη. Αστυνομικές ιστορίες από τον αγγελικά πλασμένο κόσμο της νύχτας

Νέα στοιχεία από την απόρρητη επιχείρηση «Πάνορμος» (αρχαία ονομασία του Παλέρμο της Σικελίας) της Ασφάλειας Αττικής για την εξάρθρωση του κυκλώματος των 217 «νονών» της νύχτας έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έδωσαν αυτή την ονομασία στην επιχείρησή τους για να αποτυπώσουν την κατάσταση που επικρατεί στην Αττική και όχι μόνο από τη δράση των κακοποιών.

Βερόπουλος: Νέα καταστήματα στα Βαλκάνια και μειώσεις τιμών

Τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων του στην περιοχή των Βαλκανίων σχεδιάζει ο όμιλος Βερόπουλος, με το άνοιγμα τριών ακόμη καταστημάτων στο Βελιγράδι.

Άλλωστε είναι η πρώτη ελληνικών συμφερόντων αλυσίδα που επεκτάθηκε εκτός συνόρων - με τη λειτουργία το Μάιο του 1997 σούπερ μάρκετ στην πΓΔΜ και αργότερα στη Σερβία - έχοντας μέχρι σήμερα επενδύσει περισσότερα από 110 εκατ. ευρώ. Την ίδια ώρα στην εγχώρια αγορά δίνει έμφαση στην αναβάθμιση του υπάρχοντος δικτύου καταστημάτων αλλά και στην τιμολογιακή πολιτική του, μέσω μειώσεων τιμών και προσφορών.

Το λιανικό εμπόριο της Ρουμανίας αυξήθηκε 123% σε δέκα χρόνια

Η Ρουμανία είναι η χώρα με την μεγαλύτερη ανάπτυξη λιανικού εμπορίου της  Ευρώπης, με τους αναλυτές να πιστεύουν ότι οι προοπτικές εξέλιξης είναι μεγαλύτερες ακόμα και αν συγκριθούν με την  Βουλγαρία, την Πολωνία και των χωρών της Βαλτικής. Η Ρουμανία εμφάνισε μέσα σε μια δεκαετία, από το 2000 μέχρι το 2010, 123% αύξηση στην αγορά λιανικών πωλήσεων.



Ποιος θα αξιολογήσει τη...συμμορία των αξιολογητών;

Γράφει ο Παναγιώτης Βελισσάρης

Μερικά γερά “χαστούκια” έριξαν στην ελληνική οικονομία οι οίκοι αξιολόγησης αυτή την εβδομάδα. Συγκεκριμένα, ο Standard and Poor's υποβάθμισε την Ελλάδα κατά τα δύο βαθμίδες (στο ΒΒ- από ΒΒ+ ), ενώ δεν γλίτωσαν και τέσσερις μεγάλες τράπεζες της χώρας (Εθνική, Alpha Bank, Eurobank Τράπεζα Πειραιώς).

Την ίδια στιγμή, και ο οίκος Moody's μπήκε στο χορό, απειλώντας με νέες υποβαθμίσεις την Ελλάδα.


Financial Times: Αποτυχημένη η πολιτική της τρόικας

Ο Όσκαρ Ουάιλντ είχε γράψει ότι το να χάσει κάποιος έναν γονέα μπορεί να θεωρηθεί κακοτυχία. Αλλά αν χάσει δύο τότε πρόκειται για απροσεξία. Με αυτό τον τρόπο οι Financial Times παραλληλίζουν τη δημοσιονομική πειθαρχία που έχουν επιβάλλει ΔΝΤ και Κομισιόν στην Ελλάδα και την Ιρλανδία, λέγοντας ότι η Πορτογαλία είναι η επόμενη χώρα που θα υποστεί τα σκληρά μέτρα λιτότητας.



Φορτηγά με λαθραία τσιγάρα βρέθηκαν στη Μάνη

Πέντε φορτηγά αυτοκίνητα με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, φορτωμένα με λαθραία τσιγάρα, ο αριθμός των οποίων υπολογίζεται στο 1.000.000 πακέτα, εντοπίστηκαν σήμερα από αστυνομικούς στον όρμο Κουκούρι στο Δρύαλο της Λακωνικής Μάνης.





Βρετανικό Μουσείο: Τα Μάρμαρα του Παρθενώνα δεν επιστρέφονται

Για μία ακόμη φορά ο διευθυντής του Βρετανικού μουσείου Νιλ ΜακΓγκέγκορ επανέλαβε την άρνησή του να επιστραφούν τα γλυπτά του Παρθενώνα στην Ελλάδα για να τοποθετηθούν στο Μουσείο της Ακρόπολης, υπενθυμίζοντας πως έχει προσφερθεί να τα δανείσει στην Ελλάδα, για ορισμένο χρονικό διάστημα.




Ανακαλύφθηκαν πλάκες με αναφορές στη ζωή του Ιησού

Βρετανοί αρχαιολόγοι επιχειρούν να πιστοποιήσουν την αυθεντικότητα ίσως της σημαντικότερης ανακάλυψης για τον πρώιμο χριστιανισμό. Εντοπίστηκαν 70 μεταλλικοί κώδικες, οι οποίοι πιθανόν να χρονολογούνται από τον πρώτο αιώνα μετά Χριστό, ενώ ίσως εμπεριέχουν νέες πληροφορίες για την τελευταία περίοδο της ζωής του Ιησού.


ΝΑΡΚΩΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Στην πιο άσχημη οικονομική και πολιτική περίοδο για την χώρα από την εποχή της χούντας κάποιοι παλιοί “αγωνιστές” και ανήσυχοι διανοούμενοι των τεχνών και των γραμμάτων (συγγραφείς, καλλιτέχνες, ηθοποιοί, τραγουδιστές, ποιητές κα) διάλεξαν να σιωπήσουν και να μην δείξουν ίχνος αντίδρασης σε όσα δυσάρεστα συμβαίνουν στη πατρίδα μας λόγω του Μνημονίου και του ΔΝΤ.




Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Το πόρισμα της Παλαιστινιακής Αρχής απαλλάσει τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίο από τις κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί - Παραμένει έγκλειστος στο Ισραήλ για τέταρτο χρόνο...!

Κοινοποιούμε στους χρήστες του διαδικτύου μια είδηση μείζονος εθνικού ενδιαφέροντος. Πρόκειται για το πόρισμα της Παλαιστινιακής επιτροπής που ερεύνησε τις ανολοκλήρωτες αγοραπωλησίες της ακίνητης περιουσίας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων με θύτη-πρωταγωνιστή υπεράνω υποψίας λαικό υπάλληλο της Σιωνίτιδας Εκκλησίας. Η έκθεση των νομικών εμπειρογνωμώνων προς την Παλαιστινιακή Αρχή είναι κόλαφος για την τότε κυβέρνηση, αλλά και για τον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, γιατί επί της ουσίας απαλλάσει τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων και Πάσης Παλαιστίνης Ειρηναίο από τις κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί. Αναλυτικά το πόρισμα έχει ως εξής:

Η Χάγη δεν έχει τη δικαιοδοσία να εκδικάσει την προσφυγή των Σκοπίων

Τα πολιτικά και νομικά επιχειρήματα της ελληνικής πλευράς, με τα οποία αντικρούονται οι θέσεις της ΠΔΓΜ, πρόβαλε δυναμικά, όπως εκτιμούν αρμόδιες πηγές, ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης (ΔΔΧ), η νομική ομάδα της Ελλάδας, κατά το δεύτερο γύρο της προφορικής διαδικασίας της ελληνικής δευτερολογίας που ολοκληρώθηκε την Τετάρτη στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας.


Πάρκο 760 στρεμμάτων στο Φάληρο

Στον πρωθυπουργό το master plan που μελετήθηκε από τον Ιταλό αρχιτέκτονα Renzo Piano. Λυρική Σκηνή και Εθνική Βιβλιοθήκη στον πρώην Ιππόδρομο από το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»

Σε πάρκο έκτασης 760 στρεμμάτων σχεδιάζει η κυβέρνηση να μετατρέψει όλη την αδόμητη έκταση του φαληρικού μετώπου.
Το κόστος των έργων εκτιμάται σε 200 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο ποιες θα είναι οι πηγές χρηματοδότησης.

Αντίδραση της ΕΣΗΕΑ σε τροπολογία για τη δημοσίευση ισολογισμών στον Τύπο

Την αντίδραση της ΕΣΗΕΑ προκάλεσε τροπολογία που κατέθεσαν στην Βουλή 17 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και με την οποία εισηγούνται «την κατάργηση της υποχρέωσης δημοσίευσης των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων των Α.Ε. και Ε.Π.Ε. στον Τύπο».

Οι βουλευτές, με πρώτο υπογράφοντα τον κ. Γ.Χαραλαμπόπουλο, προτείνουν η εμπορική δημοσιότητα, η οποία είναι απαραίτητη για λόγους διαφάνειας και πληροφόρησης των συναλλασσομένων, να γίνεται μέσω της καταχώρησης των ισολογισμών στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο.

Χωρίς μετρητά συναλλαγές άνω των 3.000 ευρώ

Μετρητά τέλος από αύριο για συναλλαγές 3.000 ευρώ και άνω μεταξύ επιχειρήσεων και ιδιωτών. Φορολογικά στοιχεία, που εκδίδονται από επιτηδευματίες, για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλούνται αποκλειστικά μέσω τραπέζης, με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες του αγοραστή των αγαθών/λήπτη των υπηρεσιών ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή με επιταγές.Ως αξία συναλλαγής, νοείται το συνολικό ποσό της συναλλαγής συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ.



Σκόπια: Σιωπηλή η Ελλάδα για Χάγη …εκτός από τους Bloggers…

Μάρτιος 30, 2011.

Η Δίκη στη Χάγη πέρασε, χωρίς ιδιαίτερη ανάλυση και προσοχή στην Ελλάδα.
Εκτός από ορισμένους Έλληνες δημοσιογράφους και έντυπα ενημέρωσης που παρακολουθούσαν την απευθείας μετάδοση, μέσω της ιστοσελίδας του Διεθνούς Δικαστηρίου, άλλοι , όπως η ελληνική τηλεόραση, δεν έδειξε κανέναν ενδιαφέρον  για τη νομική διαδικασία…

Λαθραία όπλα από Αλβανία κατακλύζουν την Ευρώπη

Σύμφωνα με την τελευταία αξιολόγηση των απειλών όσον αφορά στο οργανωμένο έγκλημα της Ευρωπόλ, οι χώρες των Δυτικών Βαλκανίων, περιλαμβανομένης της Αλβανίας, αποτελούν σημεία προέλευσης ή διέλευσης για τη διακίνηση όπλων στην ΕΕ, αλλά δεν υπάρχουν ακριβείς εκτιμήσεις για τον αριθμό των όπλων που εισέρχονται λαθραία στα κράτη μέλη από τις χώρες αυτές. Αυτό προκύπτει από την απάντηση του Επιτρόπου  Στ. Φούλε έπειτα από ερώτηση του ευρωβουλευτή της Ν.Δ. ,  Γ. Παπανικολάου σχετικά με την διακίνηση λαθραίων όπλων από την Αλβανία και τα υπόλοιπα Δυτικά Βαλκάνια.

178.000.000 ευρώ σε λογαριασμό υπουργού της ΝΔ. Έλεγχος σε 10 ακόμη πρώην υπουργούς

Τον πρώην «γαλάζιο»  υπουργό στους λογαριασμούς του  οποίου έχουν εντοπιστεί 178 εκατομμύρια  ευρώ βάζει στο μικροσκόπιό της η επιτροπή Ελέγχου Πόθεν Έσχες της Βουλής.  Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Βαγγέλης Αργύρης, ετοιμάζεται να ζητήσει όλα τα στοιχεία που έχει συλλέξει έως αυτή την ώρα το ΣΔΟΕ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. - ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΑΝ (4) ΠΟΛΥΜΕΛΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Μετά από την εξάρθρωση των τεσσάρων μεγάλων εγκληματικών οργανώσεων από την αστυνομία ανακοινώθηκαν τα εξής: Εξαρθρώθηκαν τέσσερις πολυμελείς εγκληματικές οργανώσεις για εκβίαση καταστηματαρχών με το πρόσχημα της παροχής προστασίας, για εκρήξεις και εμπρησμούς σε καταστήματα, για απόπειρες ανθρωποκτονιών, για εμπορία ανθρώπων, ναρκωτικών και όπλων, για εκβιαστικές εισπράξεις, νομιμοποίηση εσόδων κ.λπ.


Ένα χαμένο τρίμηνο...

Τους πρώτους τρεις μήνες του 2011 η κυβέρνηση δεν κατάφερε να κερδίσει τον χαμένο χρόνο, επιτείνοντας την υστέρηση εσόδων, τις «τρύπες» στον προϋπολογισμό, την στάση πληρωμών και την καθυστέρηση σε διαθρωτικές παρεμβάσεις και αναπτυξιακά μέτρα.

Η Τρόικα περιμένει να της σταλούν σήμερα -αν και η κυβέρνηση δεν το επιβεβαιώνει- απολογιστικά στοιχεία πρώτου τριμήνου, αλλά και το «πακέτο» νέων μέτρων που θα επιβληθεί φέτος και την προσεχή τριετία προκειμένου η χώρα να επιτύχει την δημοσιονομική προσαρμογή. Τα στοιχεία θα μελετηθούν και εν συνεχεία ολιγομελή κλιμάκια της τρόικας θα έρθουν στην Αθήνα -πιθανόν την προσεχή εβδομάδα- για να διαπραγματευθούν την αξία και το περιεχόμενο των μέτρων που είναι πλέον βέβαιο ότι ξεπερνούν τα 22 δισ. ευρώ:

"Αργοπεθαίνοντας…"

Γράφει η  Αναστασία Καλλιοντζή
Δικηγόρος-Συγγραφέας

Ένα Σαββατόβραδο, γύρω στα μεσάνυχτα, κοντοστάθηκα σε ένα περίπτερο κεντρικού δρόμου της Αθήνας. Ο περιπτεριούχος δεν φαινόταν πουθενά. Στην αρχή νόμισα ότι είχε παρατήσει το περίπτερο σύξυλο κι έφυγε-τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν όλο και περισσότερα πράγματα που άλλοτε θα μας προξενούσαν τρομερή εντύπωση, ενώ σήμερα μας φαίνονται αδιάφορα ή/και φυσιολογικά-όμως αμέσως μετά διαπίστωσα ότι ο άνθρωπος είχε γείρει στην καρέκλα του και απλώς… κοιμόταν. Πετάχτηκε αλαφιασμένος και με απολογητική διάθεση είπε «συγγνώμη, αλλά δεν έχει δουλειά! Βλέπεις; Βράδυ Σαββάτου και σκοτώνω μύγες… Πάει, καταστράφηκα κι εγώ…».

Πυρ Καστανίδη κατά δικαστών για την ατιμωρησία πολιτικών

Στο κάδρο του δημόσιου ελέγχου βάζει ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Καστανίδης τους δικαστές, καθιστώντας τους υπόλογους έναντι των πολιτών για την ατιμωρησία των μη πολιτικών προσώπων που εμπλέκονται σε σκάνδαλα διασπάθισης του δημόσιου χρήματος.

Σε απάντηση των κατηγοριών που εκτοξεύουν δικαστικοί λειτουργοί ότι με το νόμο περί ευθύνης υπουργών, οι πολιτικοί έχουν εξασφαλίσει το απυρόβλητο, ο Χ. Καστανίδης αντεπιτίθεται καλώντας τους να γνωστοποιήσουν τα αποτελέσματα των ερευνών τους σε μεγάλες υποθέσεις για να γνωρίζουν οι πολίτες, όπως σκωπτικά αναφέρει, τις επιδόσεις τους.

Μετέφερε 60.000 λαθραία πακέτα τσιγάρων

Συνελήφθη 45χρονος στην Ηγουμενίτσα
Άνδρες του Λιμενικού στην Ηγουμενίτσα σταμάτησαν χθες το βράδυ για έλεγχο ένα φορτηγό που οδηγούσε 45χρονος αλλοδαπός από την Πολωνία. Αν και το φορτηγό εκ πρώτης όψεως ήταν κενό φορτίου, ο περαιτέρω έλεγχος ανέδειξε στο διπλό πάτο του οχήματος, σε ειδική κρύπτη, κρυμμένα 60.000 λαθραία πακέτα τσιγάρων.

Ο οδηγός συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας, ενώ το φορτηγό κατασχέθηκε.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Η ΕΛ.ΑΣ. φοβάται... βομβαρδισμό στην Κερατέα

Απόρρητη έκθεση αποδίδει ευθύνες για τα επεισόδια σε... κυνηγούς, άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων, πρώην αστυνομικούς και Αλβανούς

Αθήνα Νέο ειδικό σχέδιο που προβλέπει τις αντιδράσεις σε ενδεχόμενη επίθεση στη βάση του ΧΥΤΥ στην Κερατέα με... τηλεκατευθυνόμενα αεροπλανάκια γεμάτα εκρηκτικά αλλά και εκτόξευση ρουκετών από γύρω λόφους έχει εκπονήσει τις τελευταίες εβδομάδες η ΕΛ.ΑΣ.!

Έρχεται το νέο πακέτο μέτρων

Νέο «πακέτο» μέτρων ετοιμάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης να παρουσιάσει στην τρόικα η οποία στις αρχές Απριλίου θα βρίσκεται και πάλι στην Αθήνα, προκειμένου να πείσει τους δανειστές μας ότι θα καλυφθεί η «μαύρη τρύπα» του πρώτου τριμήνου που ξεπερνά το 1,5 δισ. ευρώ και ο προϋπολογισμός θα εκτελεστεί κανονικά χωρίς αποκλίσεις.



Κομμένο το τσιγάρο στο «Καμπ Νου»!

Πρόταση για την ψήφιση κανονισμού που θα απαγορεύει εντελώς το κάπνισμα στο «Καμπ Νου» κατέθεσε τη Δευτέρα προς ψήφιση στα μέλη της η διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Σε περίπτωση που αυτή η πρόταση υπερψηφιστεί στην ερχόμενη γενική συνέλευση, το μέτρο θα τεθεί σε εφαρμογή από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Έπιασαν τον Έλληνα “βαρόνο” των λαθραίων τσιγάρων

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας δια μέσου … “σπόντας” έπεσε ένας 53χρονος επιχειρηματίας ο οποίος εμφανίζεται ως ο εγκέφαλος ενός πολυμελούς όσο και δαιδαλώδους διαβαλκανικού δικτύου λαθρεμπορίου τσιγάρων.

Η σύλληψη του συγκεκριμένου ατόμου έγινε πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα, ενώ είχε προηγηθεί σε βάρος του, η έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης από τη γειτονική Βουλγαρία.

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Προετοιμάζεται διπλωματικά και στρατιωτικά η Ελλάδα για «θερμό επεισόδιο» στο Αιγαίο

Του Μανώλη Κυπραίου

Ανησυχία επικρατεί τόσο στο υπουργείο Εξωτερικών, όσο και στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναφορικά με τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας, όπου ευθέως αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία σε θαλάσσιες ζώνες τις οποίες έχει δικαίωμα να τις ελέγχει βάσει του διεθνούς δικαίου της θάλασσας.


Οι Τούρκοι μετά το Καστελόριζο, αμφισβητούν και την Ζουράφα ή Λαδοξέρα

Το τουρκικό Γενικό Επιτελείο κατήγγειλε παρενόχληση τουρκικών αλιευτικών ανατολικά της βραχονησίδας που βρίσκεται κοντά στη Σαμοθράκη αμφισβητώντας την ελληνική κυριαρχία. 

Μετά το Καστελόριζο η Τουρκία επαναφέρει τις διεκδικήσεις της για την άλλη άκρη του «τόξου» των θαλάσσιων συνόρων με την Ελλάδα, τη βραχονησίδα Ζουράφα ή Λαδοξέρα, 6 μίλια βορειοανατολικά της Σαμοθράκης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΑΓΩΤΟΥ ΚΡΙ - ΚΡΙ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Κρι-Κρι πραγματοποίησε το ετήσιο συνέδριο παγωτού το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου στις Σέρρες.
Η σύνθεση της ομάδας παγωτού της Κρι-Κρι αυτή την φορά ήταν διευρυμένη μια και φιλοξένησε και την ομάδα παγωτού της Mars Hellas.
Οι ομάδες παγωτού της Κρι-Κρι και της Mars ως γνωστό έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και το καλοκαίρι του 2011 θα είναι…μια βουτιά στην απόλαυση για τους φίλους του παγωτού.


Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Οι τουρκικές επιχειρήσεις επενδύουν στην ελληνική αγορά

Οι τουρκικές επιχειρήσεις τροφίμων Mado (παγωτά), Citir simit(κουλούρια), ανακοίνωσαν τις επενδύσεις τους στην Ελλάδα, όπως αναφέρει σε έγγραφό του το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της πρεσβείας μας στην Άγκυρα.








ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο.Π.Κ.Ε. - ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Η ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ ΚΑΠΝΟΠΩΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
(Ο.Π.Κ.Ε.)
Κουταρέλια 74, 1ος Όροφος, Βόλος,
Τηλ-FAX 24210-32780 κιν.6934832876
 
ΒΟΛΟΣ  25/03/2011                       ΑΡ. ΠΡΩΤ: 466
                                                                                                                                       ΠΡΟΣ                                                                                                                                                                                                                              
                                                                     ΣΩΜΑΤΕΙΑ – ΕΝΩΣΕΙΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ
                                              ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ – ΚΑΠΝΟΠΩΛΩΝ