Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ομαλοποιείται η διανομή των εφημερίδων

Ομαλοποιείται από χθες η διανομή των εφημερίδων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου αναφερόμενος στο θέμα που ανέκυψε και συνδέεται ευθέως με την ελεύθερη διανομή του Τύπου ξεκαθάρισε πως «κανένας δεν έχει το δικαίωμα να εμποδίζει την κυκλοφορία των εφημερίδων».

Στα 3 ευρώ φτάνουν τα «φθηνά» τσιγάρα - ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ 25% ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΗΜΕΡΕΣ...

Την Παρασκευή 1 Ιουλίου οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου είχαν εκδώσει τον νέο τελωνειακό κώδικα, ο οποίος καθόριζε τον ελάχιστο φόρο κατανάλωσης στο 100% από 95% που είχε καθοριστεί με μία άλλη απόφαση του υπουργείου με ημερομηνία 27 Ιουνίου 2011

Εφημεριδοπώλες: Κλειστό και λίαν επικερδές επάγγελμα - Απολαμβάνουν ιδιαίτερες φορολογικές ελαφρύνσεις με «μέσα» που τους παρέχει το ίδιο το κράτος, ενώ 50 άτομα μοιράζονται €10.000.000 ετησίως

Γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους το Σύνταγμα και τον ισχύοντα από 2 Ιουλίου νόμο για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, οι εφημεριδοπώλες της Αττικής εκμεταλλεύτηκαν τη σύγχυση που προς στιγμήν επικράτησε μεταξύ αστυνομικών και δικαστικών αρχών και απέτρεψαν, με μπλόκα στους δρόμους, απειλές κατά πάντων, αλλά και νομικά τεχνάσματα, την κυκλοφορία των χθεσινών απογευματινών εφημερίδων (και των «ΝΕΩΝ») στο Λεκανοπέδιο. Το ίδιο επιχείρησαν στη Θεσσαλονίκη (με ελάχιστη επιτυχία). Στην υπόλοιπη χώρα οι εθνικής κυκλοφορίας εφημερίδες διανεμήθηκαν χωρίς προβλήματα.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Ο.Π.Κ.Ε ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ ΚΑΠΝΟΠΩΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
(Ο.Π.Κ.Ε.)
Κουταρέλια 74, 1ος Όροφος, Βόλος,
Τηλ-FAX 24210-32780 κιν.6934832876

Κανονικά η διανομή του Τύπου - Προς λήξη η κόντρα εφημεριδοπωλών-πρακτορείων

Ομαλοποιείται σταδιακά η διανομή των εφημερίδων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου αναφερόμενος στο θέμα που ανέκυψε και συνδέεται ευθέως με την ελεύθερη διανομή του Τύπου ξεκαθάρισε πως «κανένας δεν έχει το δικαίωμα να εμποδίζει την κυκλοφορία των εφημερίδων».

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Τελωνειακοί πίσω από τα 8 κλεμμένα κοντέινερ με λαθραία τσιγάρα; Κάνουν τα στραβά μάτια...

Κύκλωμα κυρίως τελωνειακών, αλλά και αστυνομικών φαίνεται να κρύβεται πίσω από την κλοπή των οκτώ κοντέινερ με τσιγάρα, που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα από αποθήκη της Λαμίας.

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

«Βούτηξαν» 8 κοντέινερ με τσιγάρα - Πάνω από 10 εκατ. ευρώ οι απώλειες από τους δασμούς

Φτερά έκαναν 8 κοντέινερ με τσιγάρα τα οποία βρίσκονταν σε αποθήκη στη Λαμία. Τα τσιγάρα είχαν φτάσει στο λιμάνι της Στυλίδας στις 27 Ιουνίου και τοποθετήθηκαν στην αποθήκη μέχρι τον εκτελωνισμό τους, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ


Λάβαμε και δημοσιοποιούμε τα Δελτία Τύπου των δυο πρακτορείων διανομής Ελληνικού Τύπου.Από πληροφορίες που έχουμε ,σε δυο ημέρες θα έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα διανομής που υφίσταται σήμερα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΠΝΟΠΩΛΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ ΤΕΩΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ¨ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ¨

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Λάβαμε από το Σωματείο Ενοικιαστών Περιπτέρων Θεσσαλονίκης απόφαση –έγγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης όσον αφορά ποινές και οικονομικά πρόστιμα για παράβαση καπνικών προΐόντων .Όλα τα βάρη ακόμη μια φορά τα ρίχνουν στους ιδιοκτήτες –εκμεταλλευτές των περιπτέρων, ασχέτως αν τα κουβούκλια είναι ιδιοκτησίας διαφημιστικών εταιρειών ή καπνοβιομηχανιών .
Τα συμπεράσματα δικά σας…
ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΠΝΟΠΩΛΩΝ –ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΨΙΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΖΑΧΑΡΩΔΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΚΑΠΝΟΠΩΛΩΝ – ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ
ΠΩΛΗΤΩΝ ΨΙΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ
ΖΑΧΑΡΩΔΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η ανακοίνωση των Ενώσεων Εφημεριδοπωλών Αθηνών και Πειραιώς για το θέμα του συστήματος διανομής του Τύπου

Ανακοίνωση με την οποία κάνουν λόγο για κατάργηση του κλάδου τους εξέδωσαν οι Ενώσεις Εφημεριδοπωλών Αθηνών αλλά και Πειραιώς, στην οποία αναφέρουν ότι και τη Δευτέρα θα βρίσκονται στις θέσεις τους όπως κάνουν άλλωστε επί 90 έτη. Η ανακοίνωση αναφέρει: