Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Ποιοι προκαλούν ποιους και ποιοι Διαψεύδονται από τα Ιδία τα Γραφόμενα τους

Με έκπληξη διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του κλαδικού περιοδικού ΄’Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΟΣ’’ στο τεύχος Οκτωβρίου για ΑΠΑΡΤΙΑ Γενικής Συνέλευσης Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ενοικιαστών Περιπτέρων και Καπνοπωλών Ελλάδος.
Η αλήθεια είναι μία και δεν κρύβεται πλέον!!!!!!!!!!



 Όλα τα σωματεία της επαρχίας δεν ανήκουν πλέον στην ‘’Ομοσπονδία –Σφραγίδα’’της Παρέας Α.Π.Ε.(Αμα –Πιάσει- ‘Επιασε).
Τα σωματεία επαρχίας πλην της Θεσσαλονίκης που στην συγκεκριμένη περίπτωση το ‘’έπαιξε’’ δίπορτο (διότι συμμετείχε την προηγούμενη μέρα στην συγκέντρωση της Λάρισας και συμφώνησε με την απεργία αλλά μετά αθέτησε τον λόγο του και την υπογραφή του),έχουν ακυρώσει στην πράξη την λεγόμενη Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ενοικιαστών Περιπτέρων και Καπνοπωλών Ελλάδος.
Εσείς στο άρθρο σας παραδέχεστε ότι στείλατε δυο φορές επιστολή για κάλεσμα στην συγκεκριμένη συγκέντρωση της Γενικής Συνέλευσης ,αλλά πήρατε αρνητικές απαντήσεις.Κρύβετε όμως επιμελώς ότι κάνατε την γνωστή μέθοδο του τηλεφωνικού εκβιασμού απειλώντας και βρίζοντας.(Ειδικότερα γυναίκες προέδρους επαρχίας με τον χαρακτηρισμό ‘’καργιόλα’’)
Ποιος είναι υπεύθυνος για την ύπαρξη στον κλάδο του λιανεμπορίου δυο ομοσπονδιών ;Το γνωρίζετε καλύτερα από όλους εσείς κύριε Πλακόπουλε!!!!!!!
Το έχετε παραδεχτεί σε κατ’ιδίαν συζητήσεις ως το μεγαλύτερο σφάλμα σας ,αλλά δυστυχώς ο ‘’λουδοβίκιος’’ εγωΪσμός και η ματαιοδοξία σας ,δεν σας αφήνει να το παραδεχτείτε δημόσια.
Κύριε Πλακόπουλε,ότι έφτασε ο κλάδος σε αυτό το σημείο ,το 80% της ευθύνης, σας αναλογεί αποκλειστικά .
Ο κ. Κόγιας ως πρόεδρος της Ο.Π.Κ.Ε. έχει και αυτός τις ευθύνες του ,αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κατηγορηθεί ότι δεν είναι αγωνιστής,δεν είναι καθαρός,διότι έκανε και κάνει έναν αγώνα με τις δυνάμεις που έχει(δεν έχει την υποστήριξη και τις χορηγίες που έχεις εσύ).


Ο κ.Κόγιας από την αρχή  έχει ξεκάθαρη θέση για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο στο ζήτημα του καπνικού ,και προς τιμήν του δεν υπέγραψε το επαίσχυντο  έγγραφο  συμφωνίας με την Ε.Σ.Κ.Ε. παρά τις πιέσεις που δέχτηκε.Κρατήθηκε στο ύψος των περιστάσεων και στην αξιοπρέπεια που χαρακτηρίζει το άτομο σεβόμενος τον θεσμικό του ρόλο απέναντι στους συναδέλφους του.
Όλοι οι πρόεδροι της επαρχίας μπορεί να μην γνωρίζουν τόσο καλά όλα τα ζητήματα που αφορούν  την φορολογία καπνικών ,αλλά δυστυχώς για εσάς υποτιμήσατε την νοημοσύνη όλων αυτών και για αυτό σας γύρισαν την πλάτη.
Αγωνιστήκανε όλοι οι πρόεδροι της επαρχίας ,ο καθένας χωριστά,αλλά και όλοι μαζί για το καλό αυτού του κλάδου.

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΙΔΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΛΑΔΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ‘’Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΟΣ’’,ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ  ΑΠΟ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ .

ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ
1*κ.Ι.Πλακόπουλος
2*κ.Κ.Αναστασόπουλος
3*κ.Θ.Μάλλιος
4*κ.Δ.Λουκά
5*κ.Ι.Δημοθόδωρος
6*κ.Χ.Αντιβάκης
7*κ.Η.Κίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου