Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

2.000.000 λαθραία τσιγάρα παρ’ ολίγον να βγουν στην αγορά με…πούλμαν!

«Καπνιστό» λαβράκι έπιασαν οι άντρες του Α.Τ. Αχαρνών στον Αγ. Διονύση 2.000.000 λαθραία τσιγάρα πρόλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών να μην βγουν στην αγορά όχι μόνο του δήμου μας αλλά ολόκληρης της Αττικής!
Στην κυριολεξία «λαβράκι» έπιασαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αχαρνών κατά την διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν σε σταθμευμένο τουριστικό πούλμαν επί της οδού Αλικαρνασσού, στον Αγ. Διονύση.
Ύποπτο φάνηκε στους άνδρες του Α.Τ. η παρουσία του σταθμευμένου πούλμαν στις 1:45 τα ξημερώματα, το οποίο είχε ανοιχτές τις πόρτες του δίχως όμως κόσμος να περιμένει επιβίβαση ή αποβίβαση. Στο εσωτερικό του βρέθηκε ένας άντρας, ο οποίος ισχυρίστηκε πως καθάριζε το πούλμαν που ήταν ιδιοκτησία του πατέρα του.
Οι αστυνομικοί διενέργησαν έρευνα όπου ανακάλυψαν πως κάτω από τα καθίσματα υπήρχαν τρία χαρτοκιβώτια με διάφορες μάρκες λαθραίων τσιγάρων. Κατά την διάρκεια της έρευνας ο άγνωστος άντρας κατάφερε να διαφύγει πηδώντας σε υφιστάμενη περίφραξη οικίας μέσα στη νύχτα.
Την περιέργεια, ωστόσο, στους αστυνομικούς κίνησε μία αποθήκη που βρισκόταν ακριβώς μπροστά από το σταθμευμένο πούλμαν και στην οποία αντί για πόρτα υπήρχε μία ξύλινη παλέτα που όμως είχε μετακινηθεί. Ο άγνωστος άντρας άρα φορτοεκφόρτωνε τα χαρτοκιβώτια στην συγκεκριμένη αποθήκη που ήταν τμήμα ενός συγκροτήματος τριών κτισμάτων.
Κατά την είσοδο τους οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι με το θέαμα αφού αντίκρισαν δεκάδες παλέτες με χαρτοκιβώτια στα οποία υπήρχαν κούτες με λαθραία τσιγάρα διαφόρων μαρκών.
Συγκεκριμένα το «καπνιστό λαβράκι» ήταν: 116 χαρτοκιβώτια με 58.000 πακέτα τσιγάρων μάρκας GOLD MAUNT, 8 χαρτοκιβώτια με 4.000 πακέτα τσιγάρων μάρκας PIONEER, 60 χαρτοκιβώτια με 30.000 πακέτα τσιγάρων μάρκας PALACE, όλα άνευ ειδικής ταινίας γνησιότητας!
Οι αρχές αναζητούν τον άγνωστο άντρα ενώ διενεργούνται έρευνες καθώς όπως φαίνεται μάλλον επρόκειτο για οργανωμένη σπείρα. Μην ξεχνάμε πως είναι η δεύτερη φορά που στις Αχαρνές ανακαλύπτεται τόσο μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων. Πριν λίγους μήνες πάλι ένα βήμα πριν την αγορά συνελήφθη σπείρα λαθραίων τσιγάρων που είχε έδρα του τις Αχαρνές!

Πηγή: http://www.acharnorama.gr/kentriko_thema/
2000000_la8raia_tsigara_para_oligon_na_bgoyn_sthn_agora_meapoylman_.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου