Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Η απάντηση του art director του διαφημιστικού της Vodafone με την επίμαχη σημαία της “ ανεξάρτητης” Κρήτης

H ιστοσελίδα http://olympia.gr/ έλαβε ως σχόλιο την απάντηση του art director, κου ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΜΙΩΤΗ, (για το σκάνδαλο που δημιουργήθηκε με το διαφημιστικό της εταιρείας Vodafone που παρουσίαζε την σημαία της “ ανεξάρτητης” Κρήτης),  και ως οφείλουμε το δημοσιεύουμε.





“ Σχετικά με τη διαφήμιση της vodafone σας γνωστοποιώ, ως art director του εν λόγω διαφημιστικού σποτ, ότι δεν υπάρχει κανένα σκάνδαλο. Η επιλογή της επίμαχης σημαίας έγινε…
εντελώς τυχαία, στη προσπάθεια να επιλέξουμε κάποια όχι τόσο γνωστή, με αποτέλεσμα ο φροντιστής (ο υπεύθυνος αντικειμένων- set dresser-) να επιλέξει αστόχως τη συγκεκριμένη σημαία.
Πρόκειται περί ατυχούς σύμπτωσεως, χωρίς να κρύβεται πίσω από αυτό η παραμικρή σκοπιμότητα.
Είναι γεγονός ότι σε μια διαφήμιση όλα είναι ελεγχόμενα και μελετημένα. Παρόλα αυτά, το ανθρώπινο λάθος συνέβαλε στο να δημιουργηθεί αυτή η παρεξήγηση.”


Πηγή: http://olympia.gr/

1 σχόλιο:

  1. Αυτά που γράφετε εμείς τα ακούμε βερεσέ, απλά έτσι δουλεύει η προπαγάνδα , το ρίχνετε και αν υπάρξουν αντιδράσεις βγαίνετε και λέτε ανθρώπινο λάθος, η φταίει ο δαίμων του τυπογραφείου κ.λ.π. Να δούμε τώρα πως θα το ξαναλανσάρετε. Γιατί θα το κάνετε , αλλά να ξέρετε ότι δεν τσιμπάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή