Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

TO IΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ!!!

Και ο πλέον μωρός σε αυτή την χώρα, φαντάζομαι πως δεν χρειάζεται άλλο χρόνο για να κατανοήσει το ¨ παιχνιδάκι ¨ που έχει στηθεί στις πλάτες του κλάδου μας (λιανεμπόριο καπνικών ).









Με θρησκευτική ευλάβεια και με προσεχτικά βήματα μέσα στο 2010 ,μας στοχοποίησαν και μας οδήγησαν σε μέτρα θανάτου μέσα από ψευτοδιλήμματα ,παραπληροφόρηση και μας γέμισαν με φούμαρα ,ώστε να μην μπορεί να δει κάποιος ούτε ένα φως κεριού μέσα στη τρύπα που μας έχουν χώσει.
Σήμερα ,φτάσαμε σε οριακό σημείο εκβιασμού της Ελληνικής Πολιτείας να επιστρατεύουν δημοσιογράφους από τα Μ.Μ.Ε.,για να στήνουν άρθρα,να  βάζουν Δελτία Τύπου Διαφήμιση σε εφημερίδες (ανοιχτές επιστολές προς Yπουργούς) και με δήθεν πρόσχημα την¨ συναίνεση¨, προσπαθούν να τρομοκρατήσουν ξανά έναν κλάδο ,να δημιουργήσουν εντυπώσεις στην κοινή γνώμη,να ασκήσουν πίεση στο  Υπουργείο Οικονομικών και να το οδηγήσουν άνευ βουλήσεως στα μονοπάτια του δικού τους εξαγνισμού.
Επικαλούνται ¨οικουμενικότητα ¨και ¨συναίνεση¨ της συντριπτικής πλειονότητας των περιπτερούχων-καπνοπωλών Ελλάδος,βάζοντας σφραγίδα την δήθεν Ομοσπονδία Επαγγελματιών Καπνοπωλών και Περιπτερούχων Ελλάδος.
ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!
Και για να τελειώνουμε...
Το θεατράκι να το παίζετε πρόεδροι Ομοσπονδιών Ελλάδος, εξυπηρετώντας με αυτόν τον σκοπό άλλα συμφέροντα για να έχετε το άλλοθι της καρέκλας και ό,τι συνεπάγεται αυτό,έχει λάβει τέλος.
Κύριε Χατζηβασίλογλου,φέρεις αποκλειστικά την ευθύνη έναντι των 133 χονδρεμπόρων σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη,διότι στην ουσία μόνο αυτούς εκπροσωπείς και αυτούς τόσο καιρό κορόΐδευες.
Επί 14 μήνες,δεν συγκάλεσες γενική συνέλευση χονδρεμπόρων να τους ενημερώσεις, διότι βολευόσουνα εσύ και οι άλλοι, σκυλεύοντας τις σάρκες του περιπτερά.
Συγκάλεσες μια γενική συνέλευση μόνο μια φορά στα μέσα  του Αυγούστου κατόπιν εντολής άλλης καπνοβιομηχανίας ,επειδή η B.A.T. κατέβασε την τιμή του Prince Soft  από 3,8€ σε 3€ για να κερδίσει μερίδιο αγοράς.
Αυτό ήταν το θέμα που απασχολούσε τον κλάδο;;;
Σήμερα επικαλείσαι τις πιστώσεις που έχουν οι χονδρέμποροι στην αγορά για να πεις ότι οι χονδρέμποροι τινάζονται στον αέρα.
Όταν ¨αγοράζατε¨ αναμεταξύ σας οι χονδρέμποροι  τις ¨πιστώσεις¨ των περιπτερούχων για να ανεβάσετε τα μερίδια των πωλήσεων ,δεν βλέπατε που πάει το καράβι;;!!!
Ξεχάσατε ότι συγκεντρωνόσασταν ανά ομάδες οι χονδρέμποροι και μοιράζατε περιοχές δραστηριοποίησης του καθενός από εσάς, την μια μέρα συμφωνούσατε και την δεύτερη αναμεταξύ σας βγάζατε τα μάτια σας,χτυπώντας ο ένας τους πελάτες του άλλου;
Σήμερα,έχετε αλλάξει το τροπάρι και τρομοκρατείτε τους περιπτεράδες ,εκβιάζοντας τους να κλείσουν άμεσα τα υπόλοιπα που έχουν προς εσάς.
Τόσα χρόνια, δεν σας απασχολούσε αυτό το θέμα διότι στην ουσία δεν ήταν ¨πιστώσεις¨ προς τους περιπτεράδες,αλλά καθαρά τοκογλυφικό κεφάλαιο κίνησης .
Κύριε Χατζηβασίλογλου,είστε αποκλειστικά υπεύθυνος όταν εσείς μαζί με τον κύριο Πλακόπουλο,πήγατε σε γραφείο βουλευτή τον Ιούνιο του 2010 και ζητήσατε να μην γίνει επερώτηση για θεσμοθέτηση μικρής λιανικής.
Κύριε Χατζηβασίλογλου,είστε υπεύθυνος διότι από την μια υπογράφατε πληρεξούσια για θεσμοθέτηση δικτύου και από την άλλη σε συσκέψεις στο Υπουργείο,¨πουλάγατε¨ τους συναδέλφους σας και συντασσόσασταν υπέρ της θέσης των καπνοβιομηχανιών.
Κύριε Χατζηβασίλογλου,ποιον προσπαθείτε να κοροΐδέψετε;Τους συναδέλφους σας ή τον εαυτό σας;Τι προσπαθείτε να κάνετε με αυτά που πράττετε και διαδίδετε;Να γλυτώσετε την υστεροφημία σας;
Κύριε Χατζηβασίλογλου,οδεύετε προς συνταξιοδότηση και δεν σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων .
Μιλάτε για αντίθεση του νομοσχεδίου με την Κοινοτική και Εθνική νομοθεσία όταν ξέρετε πολύ καλά ότι το νομικό τμήμα της Βουλής έχει αποφανθεί ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο (άρθρο 47,παράγραφος 6) είναι σύννομο και έχει συναινέσει περί αυτού και η αρμόδια διεύθυνση φορολογίας καπνού Ε.Ε.
Εσείς και ο κύριος Πλακόπουλος ξαφνικά γίνατε και νομικοί σύμβουλοι και δεν το ξέρουμε;;;
Κύριε Χατζηβασίλογλου, δίνετε συνέντευξη και λέτε ότι εκπροσωπείτε 1400 χονδρέμπορους; Που τους βρήκατε;Στο όνειρο σας; Οι χονδρέμποροι σε Αθήνα,Πάτρα ,Θεσσαλονίκη είναι 133 . Το δίκτυο αντιπροσώπων όλων των καπνοβιομηχανιών στην επαρχία,το οποίο σημειωτέον δεν παίρνει σε καμία περίπτωση τα ποσοστά που κρατάτε εσείς,δεν υπερβαίνει τις 700 επιχειρήσεις,και η δε σχετική ρύθμιση δεν τους ακουμπάει καθόλου!!!
Κύριε Πλακόπουλε, το να έχεις συνεργάτη την μεγαλύτερη εταιρία διανομής καπνικών στην Ελλάδα (Μούχαλης Α.Ε.), δεν είναι κακό.Το να μπερδεύεις όμως τα συμφέροντα της συγκεκριμένης  εταιρείας εις βάρος του κλάδου του λιανεμπορίου ,δεν είναι επιτρεπτό.
Δεν είναι έντιμα αυτά που έχεις κάνει ως τώρα με ανθρώπους που δεν γνωρίζουν πρόσωπα,πράγματα και καταστάσεις.
Εκμεταλλεύτηκες άβουλους και αμαθείς δήθεν συνδικαλιστές του λιανεμπορίου,με το να τους παραπληροφορείς,να τους κολακεύεις,  να τους ¨πουλάς¨ presante κολώνιες για να τους αποσπάσεις υπογραφές ,χωρίς αυτοί να γνωρίζουν στην ουσία για ποιους άνομους σκοπούς θέλεις να τους χρησιμοποιήσεις (Υπουργεία), ώστε να φανείς εκεί ότι εκπροσωπείς την πλειοψηφία του κλάδου.
Κύριε Πλακόπουλε,ξέρω και ξέρουν όλοι ότι από πίσω σου κρύβεται ένας ολόκληρος μηχανισμός που έχει πλοκάμια παντού.Και όταν λέω παντού,εννοώ ΠΑΝΤΟΥ,ακόμη και στην Ελληνική Δικαιοσύνη.
Αυτό όμως δεν μπορεί σε όλους να περάσει!!!
Οι συνεργάτες σου και εσύ,έχετε κάνει λάθη στρατηγικής διότι υποτιμήσατε τα δεδομένα.
Οι σχεδιασμοί επί χάρτου,οι ΛΟΥΔΟΒΙΚΕΙΕΣ και οι ΝΑΠΟΛΕΩΝΤΙΕΣ αντιλήψεις σας ότι ένας παίχτης μπορεί να κάνει παιχνίδι μόνος του στην Αττική και στις μεγάλες πόλεις ως ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΑΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΑΠΝΙΚΩΝ, ήταν απλά μια ΟΥΤΟΠΙΑ.
Κάνατε ένα μέγα σφάλμα...
Δεν μπορεί ο σχεδιασμός να βασίζεται σε θύματα και πτώματα χονδρεμπόρων - λιανεμπόρων καπνικών προΐόντων.
Οι αποφάσεις δεν μπορούν να παίρνονται εις βάρος του χονδρεμπορίου και του λιανεμπορίου από τρία άτομα εν κρυπτώ.
Το μήνυμα λοιπόν που σας στέλνουμε:
Θέλετε αναδιάρθρωση και επιμήκυνση;;; ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ
ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΠΙΑ... ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΙΚΟ...
ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΤΕ... ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑΤΕ...
ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ ... ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...
ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ...
ΜΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ...
ΟΙ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ !!!

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή