Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ, ΣΟΒΑΡΑ;

Έχουμε έναν Παπανδρέου που πριν 2 χρόνια περίπου, βγήκε με το σύνθημα ‘’Λεφτά υπάρχουν’’, δίχως να διευκρινίσει ‘’στην τσέπη σας και θα σας τα πάρουμε’’ και που επί δύο χρόνια αυτός και η κυβέρνησή του κάνουν ότι είναι δυνατόν για να εφαρμόσουν την διευκρίνιση που ανέφερα.
 


Έχουμε έναν Καραμανλή που εδώ και δύο χρόνια δεν έχει αρθρώσει κουβέντα για το τί συνέβη από τις Φωτιές του 2007 και το κάψιμο της Αθήνας το 2008 και ύστερα, μέχρι την εκλογική του ήττα.
 





Έχουμε μια Ντόρα Μπακογιάννη που βγήκε με τη Ν.Δ και τώρα ξαφνικά έχει δημιουργήσει δικό της Κόμμα, δίχως να έχει ενημερώσει από πριν για κάτι τέτοιο τους ψηφοφόρους που την ψήφισαν (όπως και οι βουλευτές που ‘’απαρτίζουν’’ το ‘’Κόμμα’’ της).
 




Έχουμε έναν Καρατζαφέρη που ‘’ψήφισε μόνο το 1Ο Άρθρο του Μνημονίου Νο 1’’, για να μην πτωχεύσουμε τον 05/2010, που μαζεύει ότι περισσεύει από τα άλλα Κόμματα, όπως τον Κιλτίδη τελευταία, που προσπαθεί να μας πείσει ότι σώνει και καλά είναι για το καλό μας η ‘’Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας’’ ή όπως αλλιώς αρέσκονται να την ονομάζουν.
 
Ξαφνικά, τις τελευταίες μέρες, δείχνει να έχουμε έναν Σαμαρά, που ενώ το κόμμα του τον εξέλεξε αντί της Μπακογιάννη και βγήκε λαύρος εναντίον του Γ.Α.Π και εντελώς αντημνημονιακός από την πρώτη στιγμή, ξαφνικά τώρα κάνει στροφή 180 μοιρών και μας λέει πως θα συγκυβερνήσει με όλους αυτούς που μέχρι πριν λίγες μέρες κατηγορούσε ως προδότες.
 
Για να θυμηθούμε και λίγο ιστορία. Το 1992, ενώ είχε εκλεγεί με την Κυβέρνηση Μητσοτάκη (χάρη στο γεγονός ότι κάποιοι Μεσσήνιοι Νεοδημοκράτες είχαν ‘’οργώσει’’ με τα αμάξια τους όλα τα βουνά και τα λαγκάδια της Μεσσηνίας για να του μαζέψουν σταυρούς), διαφώνησε μαζί του στο θέμα του ονόματος των Σκοπίων (σωστά διαφώνησε κατά τη γνώμη μου).
Αντί να παραιτηθεί, ως όφειλε απέναντι στους ψηφοφόρους της Ν.Δ και στις επόμενες εκλογές να βγει και να ζητήσει εκ νέου την ψήφο των Μεσσήνιων πολιτών, εξηγώντας τους τη σοβαρότητα του θέματος για το οποίο παραιτήθηκε, προτίμησε να ρίξει την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Φαίνεται τελικά ότι τίποτε δεν είναι τυχαίο σε τούτη τη χώρα.
 
Τέλος, έχουμε μια Αριστερά, που : Από τη Μεταπολίτευση και μετά, έπαιζε πάντα το δεκανίκι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Του παρείχε κάθε είδους στήριξη στις εκλογικές αναμετρήσεις με τη Δεξιά (άσχετα με το τι έλεγε επίσημα στα μπαλκόνια). Έπαιζε πάντα το κρυφό ψηφοδοχείο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Διέλυσε εκ των έσω μέσω του ακραίου συνδικαλισμού και των απεργιών κάθε είδους επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

Έπιασε με δικούς της ανθρώπους όλα τα ‘’πόστα’’ στα Ανώτατα & Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, στη Δευτεροβάθμια αλλά και στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, διαλύοντας σταδιακά βασικά στηρίγματα της Παιδείας των Ελλήνων (όπως είναι η Γλώσσα, η Ιστορία, η Θρησκεία, η πίστη σε Ιδανικά και Αξίες). Προσέτρεχε υποστηρικτικά ακόμα και σε Συντεχνίες εργαζομένων του Δημοσίου, που τις Ετήσιες Απολαβές από τους ‘’μισθούς’’ τους, ζήλευαν μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες που ρίσκαραν περιουσίες και απασχολούσαν αρκετούς υπαλλήλους.
Έχουμε μια Αριστερά διασπασμένη σε πολλά κομμάτια, που ακόμα και όταν κατάλαβε το παιχνίδι που της έπαιζαν από το ΠΑ.ΣΟ.Κ, ποτέ δεν κατάφερε να εισπράξει σε ψήφους τη δυσαρέσκεια των αριστερών ή κεντροαριστερών ψηφοφόρων. Αυτό γιατί το Κ.Κ.Ε λέει ακόμα και σήμερα, ‘’έξω από την Ε.Ε και το N.A.T.O’’, αλλά δεν είναι σίγουρο αν πρέπει να γυρίσουμε στη Δραχμή και με ποιους όρους, ούτε να προσεταιριστούμε σαν χώρα τη Ρωσία γιατί δεν είναι πια Κομμουνιστές αλλά Καπιταλιστές, ούτε να προσεταιριστούμε σαν χώρα την Κίνα γιατί ασκεί άκρατο Κρατικό Καπιταλισμό. Αυτό γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ, διασπάστηκε ακόμα περισσότερο, γιατί λέει ‘’Ναι στην Ευρώπη και στο Ευρώ’’ αλλά όπως την εννοεί εκείνος και όχι όπως την βλέπουμε να εκφράζεται στις πλάτες μας εδώ και δύο χρόνια. Γιατί κλείνει το μάτι σε όλους τους Λαθρο όλης της Γης, να έρθουν στην Ελλάδα να πραγματώσουν το όνειρό τους.
Όλοι οι παραπάνω λοιπόν, έχουν βαλθεί να ‘’σώσουν’’ τον Ελληνικό Λαό, ο καθένας με τον τρόπο του, χωρίς τις περισσότερες φορές να τον ρωτήσουν αν θέλει να σωθεί, με ποιόν τρόπο και από ποιους. Απλά, μια φορά στα 4 χρόνια, αφού τον κοιμίσουν με διάφορα ‘’τσιτάτα’’, παίρνουν την ψήφο του και μετά ‘’παίζουν μπάλα μόνοι τους’’. Έχουν δε την απαίτηση, ο Ελληνικός Λαός να παρακολουθεί σαν οπαδός-φίλαθλος από τις κερκίδες και μάλιστα να τους χειροκροτεί.. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ, ΣΟΒΑΡΑ; ΚΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ

ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΙΑ;

Εγώ προτείνω, αφού όλοι μιλάνε για ενότητα του Ελληνικού Λαού, για συσπείρωση, για Εθνική Ομοψυχία, σε όλα όσα μας επιφύλαξε η μοίρα να ζήσουμε, μια ομάδα από πρόσωπα (που με πολλά από τα οποία δεν συμφωνώ ιδεολογικά και ίσως μάλιστα αν καθόμουν στο ίδιο τραπέζι να μιλήσουμε ιδεολογικά, θα ‘’σφαζόμασταν’’), όπως : Καμμένος Πάνος, Μπογιόπουλος Νίκος, Κανέλλη Λιάνα, Βελόπουλος Κυριάκος, Καζάκης Δημήτρης, Τσίπρας Αλέξης, Θεοδωράκης Μίκης, Μαριάς Νότης, Γεννηματάς Παναγιώτης, Βαρουφάκης Γιάννης, Γιανναράς Χρήστος κ.ά. Αφού πετάξουν ιδεολογικές προβιές και προκαταλήψεις ετών, να βγάλουν μια φόρμουλα προτάσεων προς τον Ελληνικό Λαό (κάποιες ιδέες εδώ 200 ΜΕΤΡΑ ΕΜΠΡΟΣ…ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ. ΒΑΖΩ ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ, ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ (ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟ) 31-08-11, εδώ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟ) 08-06-11 και εδώ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΡΟΥΣ, ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ (ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟ) 24-05-11) και να δεσμευτούν απέναντί του πως αν δεν τις υλοποιήσουν (μόνο αυτές, τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο), δέχονται να δικαστούν από Λαϊκά Δικαστήρια. Το τολμάει κανείς, να δούμε για πότε ο Ελληνικός Λαός κατεβαίνει μαζί τους σύσσωμος στους δρόμους και παίρνει σβάρνα όλα τα πουλητάρια των ονείρων μας και των ελπίδων μας;

Πηγή: http://toxrisimo.wordpress.com/2011/11/07

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου