Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Υποψήφιοι για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης - Μέλη του Δ.Σ. Σωματείου Ενοικιαστών Περιπτέρων Θεσσαλονικής

Κυρίες / Κύριοι

το Σωματείο μας θα συμμετέχει στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθούν στις 26/27/28 Νοεμβρίου 2011, στο χώρο της Δ.Ε.Θ. και στο Περίπτερο Νο 10, με δύο υποψηφίους, με δύο διαφορετικά ψηφοδέλτια.
 
Η παραπάνω επιλογή έχει γίνει αφενός μεν γιατί το ενδιαφέρον – πρόταση που δέχτηκε το Δ.Σ. από τα παραπάνω ψηφοδέλτια μας τιμά, αφετέρου δε γιατί πιστεύουμε ότι έτσι δίνεται η δυνατότητα για καλύτερη εκπροσώπηση του Σωματείου μας.

Συμμετέχει με δύο ψηφοδέλτια γιατί δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφωνία στα μέλη του Δ.Σ., απεναντίας, υπάρχει η πεποίθηση ότι το συμφέρον του κλάδου μας δεν έχει να κάνει με πολιτικές – ταυτότητες - τάσεις αυτοπροβολής (σύνηθες το τελευταίο διάστημα).
Συμμετέχει με δύο ψηφοδέλτια γιατί πιστεύουμε ότι τα μέλη ενός Σωματείου δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν ψηφοθηρικά κουκιά, στερώντας τους το δικαίωμα επιλογών.
 
Συνάδελφοι, ζητούμε την υποστήριξή σας σε αυτό το εγχείρημα του Σωματείου μας, με την ψήφο σας , ώστε να εκλέξουμε τους υποψηφίους μας, συμμετέχοντας και εμείς στην προσπάθεια ενδυνάμωσης του Επιμελητηρίου, του οποίου την παρουσία θέλουμε αρωγό στις προσπάθειες του κλάδου μας.

Παρακάτω αναρτώνται τα λογότυπα των δύο συνδυασμών με τα βιογραφικά των υποψηφίων του Σωματείου μας, κ. Γεωργιάδη Ιωάννη Πρόεδρου και κ. Μοχωρίδη Βενιζέλο Αντιπρόεδρου.

ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕΛΟΣ:   ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:  ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ 
                                    &  ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΟΥ ΓΩΝΙΑ, 
                                    ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                                                                                              
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:                2310304170/6976975855


Ονομάζομαι Γεωργιάδης Ιωάννης και γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη στις 11/11/1972. Μεγάλωσα στην Ημαθία, όπου και αποφοίτησα από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Αλεξανδρείας, με την ειδικότητα «Διοίκηση Επιχειρήσεων».
Μετά την απόλυσή μου από το στρατό, παρακολούθησα με επιτυχία το διετές πρόγραμμα «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Επικοινωνίας» σε ιδιωτικό Ι.Ε.Κ. Αθηνών.
 Από το 1993 έως και το 2002 εργάστηκα στις παρακάτω εταιρίες:
1.    1993-1995: ΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε. Εταιρία Δημοσίων Έργων, ως βοηθός Υπεργολάβου Μηχανολόγου Μηχανικού.
2.    1995-1997: ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ Εταιρία Παροχής Υπηρεσιών Εκπαίδευσης (βοηθήματα σχολικών μαθημάτων, προγράμματα κ.ά.), στο τμήμα ανάπτυξης της εταιρίας.
3.    1997-1999: Κ. Μ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Α.Ε.  Εταιρία Ειδών Υγιεινής και Πλακιδίων, ως εσωτερικός πωλητής.
4.    1999-2002: ΒΗΤΑ ΠΗ Α.Ε. Εταιρία χονδρεμπορίου – διανομών και ΜΑΜΑ PRODUCTS A.E. Εμπορία ειδών καπνού – ζαχαρωδών – αναψυκτικών – ποτών, ως εξωτερικός πωλητής και στις δύο εταιρίες, στον τομέα ανάπτυξης.
5.    2002 ως σήμερα: Δραστηριοποιούμαι στη μικρή λιανική ως περιπτερούχος, στο Δήμο Καλαμαριάς. Είμαι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Ενοικιαστών Περιπτέρων Ν. Θεσσαλονίκης και εκπροσωπώ το Σωματείο μας από τη θέση του Προέδρου.

Στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης του Επιμελητηρίου μας και στην προσπάθεια στελέχωσής του με νέα άτομα και νέες ιδέες, σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθεια που κάνει ο κλάδος των Περιπτερούχων, για τη δική του επιβίωση, μέσω της υποψηφιότητάς μου.
Είναι γεγονός ότι το Επιμελητήριο χρειάζεται ανθρώπους από όλους τους κλάδους, με εμπειρία, όραμα και αποφασιστικότητα. Γι’ αυτό, λοιπόν, πιστεύω ότι η δεκαετή εμπειρία μου, σαν περιπτερούχος, μου δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσω την παρουσία του κλάδου μου, μέσω της δικής σας ψήφου, στις επικείμενες εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, στις 26-27-28 Νοεμβρίου 2011, στο χώρο της Δ.Ε.Θ. και στο Περίπτερο Νο 10.

Με εκτίμηση
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ



“ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ”
 ΣΤΗΒΗ ΣΙΩΖΟΠΟΥΛΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕΛΟΣ: ΜΟΧΩΡΙΔΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Ονομάζομαι Μοχωρίδης Βενιζέλος. Γεννήθηκα στις 23/12/1976 στη Θεσσαλονίκη και είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά.  Αποφοίτησα από το 5ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς και τα τελευταία χρόνια κατοικώ και εργάζομαι στην Πυλαία.
Από το 1998 έως το 2003 εργάστηκα στο χώρο των πωλήσεων, αποκτώντας έτσι μία εικόνα της αγοράς και των προβλημάτων της. Στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκα στο χώρο της μικρής λιανικής με περίπτερα και άλλα καταστήματα. Το 2010 εκλέχθηκα μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Ενοικιαστών Περιπτέρων Ν. Θεσσαλονίκης, του οποίου τελώ Αντιπρόεδρος.

Είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό στον οποίο ηγείται η κα Στήβη Σιωζοπούλου και ζητώ την ψήφο σας γιατί θεωρώ ότι η συμμετοχή και η ενασχόληση νέων ανθρώπων με τα κοινά, μπορούν να επηρεάσουν θετικά τις αποφάσεις που παίρνονται για την ανάπτυξη της αγοράς, τη βελτίωση της κοινωνίας και της ζωής μας γενικότερα.


Με εκτίμηση
Μοχωρίδης Βενιζέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου