Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ας πούμε λοιπόν την Αλήθεια : Διανομή Ελληνικού Τύπου – Επιτροπή Ανταγωνισμού - Πλακόπουλος και διαπλεκόμενα συμφέροντα

    Ήρθε λοιπόν η στιγμή που πρέπει όλοι οι συνάδελφοι Περιπτερούχοι-Καπνοπωλητές να μάθουν το πως και το γιατί έχει ‘’θαφτεί’’ η υπόθεση που αφορά τα ποσοστά μας από την διανομή του Ελληνικού τύπου .


   Όπως περίτρανα αποδεικνύεται από τα επισυναπτόμενα έγγραφα ,από τις 17 Σεπτεμβρίου 2009 υπάρχουν σε κάποια συρτάρια του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών κάποια έγγραφα με έναν αριθμό πρωτοκόλλου Κ6595.
    Τα συγκεκριμένα έγγραφα ήταν γνωστοποιημένα στον κύριο Πλακόπουλο από τότε.(17/9/09).Ο κύριος Πλακόπουλος ως νόμιμος θεσμικός το 2009 ήξερε όλη την ιστορία.
    Τον είχα παροτρύνει να πάει στο Υπουργείο Οικονομικών να αναδείξει τον φάκελο ,για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να πάρουμε σε πανελλαδικό επίπεδο προμήθεια 10% για τον Ελληνικό τύπο ,όπως δικαιούμαστε .
     Ήρθε λοιπόν η στιγμή να τοποθετηθεί δημόσια ο κύριος Ιωάννης Πλακόπουλος γιατί δεν το έπραξε,από ποιους είχε πιέσεις  και να αναλάβει πλέον τις ευθύνες του απέναντι σε έναν κλάδο που τον έχει οδηγήσει στην καταστροφή με τις λάθος επιλογές του.
Δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων στην τριετία που ανακατεύτηκε με τα κοινά του κλάδου μας.

Υ.Γ. Γνωρίζω τι ,πως και γιατί αλλά προς το παρόν θα περιμένω δημόσια τοποθέτηση του και μετά θα μιλήσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου