Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Κύπρος: Λήψη μέτρων των περιπτερούχων κατά των εταιρειών καπνικών προϊόντων και των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας

Η Παγκύπρια Συνέλευση Ιδιοκτητών και Διαχειριστών Περιπτέρων και Καταστημάτων Διαρκούς Εξυπηρέτησης αποφάσισε ομόφωνα τη λήψη μέτρων κατά των εταιρειών καπνικών προϊόντων και των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, για την απόφασή τους να μειώσουν το ποσοστό κέρδους που παραχωρούν στον κλάδο.



Σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι σε Παγκύπρια Συνέλευση αποφασίστηκε ότι ”όσον αφορά τα καπνικά προϊόντα, η Συνέλευση αποφάσισε, ως πρώτο μέτρο, να καλέσει όλα τα περίπτερα και καταστήματα διαρκούς εξυπηρέτησης παγκυπρίως να τηρήσουν στάση ανυπακοής και να μην ακολουθήσουν κατά γράμμα τις προτεινόμενες τιμές των εταιρειών”.
Προστίθεται, ότι ”ο κάθε καταστηματάρχης καλείται να καθορίσει τις τιμές διάθεσης των καπνικών προϊόντων, αξιολογώντας τα δεδομένα της επιχείρησής του, με τρόπο που να εξασφαλίζει ένα ικανοποιητικό ποσοστό κέρδους”.
Όσον αφορά τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, η Συνέλευση αποφάσισε και πάλι ως πρώτο μέτρο αντίδρασης, να καλέσει όλα τα περίπτερα και καταστήματα διαρκούς εξυπηρέτησης παγκυπρίως να σταματήσουν να διαθέτουν στην αγορά πακέτα σύνδεσης ΜΤΝ.
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου