Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Κλαδικό Περιοδικό «Ο Περιπτερούχος». Όργανο Λασπολογίας – Παραπληροφόρησης Των Περιπτερούχων – Καπνοπωλών

Τους τελευταίους μήνες του 2010 «Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΟΣ»έχει μετατραπεί σε ένα όργανο Γκαιμπελικού τύπου προπαγάνδας εναντίον όλων των συναδέλφων που έχουν αντίθετη γνώμη με τους χειρισμούς και τις μεθοδεύσεις της προσωρινής διοίκησης του Σωματείου Αθηνών.
Σε διαταγμένη υπηρεσία από τον κύριο Πλακόπουλο,με αρχισυντάκτη κατ’ουσίαν τον επαγγελματία μισθοφόρο κύριο Νίκο Παλιογιάννη, ο οποίος σημειωτέον πληρώνεται από το ταμείο των περιπτερούχων του Σωματείου Αθηνών, γράφονται άρθρα που λοιδορούν και κατασυκοφαντούν πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις που είναι ¨εκτός γραμμής¨ των άνομων και σκοτεινών συμφερόντων της προσωρινής διοίκησης.

Άρθρα του τύπου ¨Παράνομος ο Κόγιας¨,¨Κακιά η Χαιρέτη¨ κ.τ.λ, απευθύνονται σε άτομα που κατά την γνώμη και την αντίληψη της προσωρινής διοίκησης, νομίζουν ότι απευθύνονται σε ¨προβατοκοπείο¨.
Αισθάνονται και έχουν νοοτροπία ¨λουδοβίκεια¨,με το να προσπαθούν με τέτοια τεχνάσματα και αρθρογραφία να υποτιμήσουν την αντίληψη και την αξιοπρέπεια των ανθρώπων που εργάζονται 18 ώρες την ημέρα για μερικά ψίχουλα που έδωσε παραπάνω η κυβέρνηση.
Οι ¨εθνοσωτήρες¨ του κλάδου θα πρέπει πλέον να καταλάβουν ότι με πινακάκια και τέτοιου είδους αρθρογραφία δεν ξεγελούν πλέον κανέναν.
Συστηματικά έχει αποκλειστεί κάθε αρθρογράφηση διαφορετικής άποψης, διότι δεν αντέχουν τον αντίλογο ,την δημοσιότητα των πραγματικών γεγονότων και πάνω απ’ όλα τις αλήθειες.
Δεν έχουν την τόλμη ούτε υπογραφή να βάλουν κάτω από τα άρθρα τους, διότι έχουν συνηθίσει να λειτουργούν με συνωμοτικούς κανόνες, όπως η cosa nostra.
Για όλα αυτά, αλλά και για πολλές άλλες παρανομίες της προσωρινής διοίκησης, επιφυλασσόμαστε και θα δώσουμε την δέουσα απάντηση εκεί που πρέπει.............
........................   ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου