Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Άφησαν ελεύθερο τον διαρρήκτη και έγινε… ληστής!

Αμετανόητος  αποδείχθηκε ένας 31χρονος που είχε συλληφθεί για διάρρηξη την περασμένη Δευτέρα… Ούτε 36 ώρες δεν είχαν περάσει από την στιγμή που αφέθηκε ελεύθερος και άρχισε τα ίδια και… χειρότερα, ληστεύοντας ένα περίπτερο! Όμως, συνελήφθη και αυτή τη φορά μάλλον δεν θα πάρει αναστολή!



 


Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, ο 31χρονος είχε συλληφθεί επ' αυτοφώρω στη Νεμέα από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που τον έπιασαν την στιγμή που έφευγε από τα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νεμέας, τα οποία είχε μόλις διαρρήξει. Στο αυτοκίνητό του, βρήκαν το χρηματικό ποσό που είχε κλέψει από το ταμείο και τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποίησε. Στο Αυτόφωρο όπου οδηγήθηκε, του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης επτά μηνών με αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος.

Όμως, το  πάθημα δεν έγινε μάθημα για  τον 31χρονο, που όχι μόνο συνέχισε την δράση του αλλά και… ανέβηκε επίπεδο! Εξασφάλισε ένα πιστόλι και με αυτό απείλησε τον ιδιοκτήτη ενός περιπτέρου στο Χιλιομόδι Κορινθίας, αναγκάζοντάς τον να του δώσει την είσπραξη! Όμως, οι έρευνες της Αστυνομίας καρποφόρησαν με αποτέλεσμα να συλληφθεί και πάλι, αυτή την φορά στο Κιάτο. Ο δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Κορίνθου και το δικαστήριο στο οποίο θα παραπεμφθεί μάλλον δεν θα δείξει την ίδια επιείκεια! 


Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=99800

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου